- השיר שלכם -

זונע

New member
שלי...

שיר שייגעצ-שזיף... כי הרגשה כזאת, לא משהו. לא של שייגעצ-bless the child של nigthwish בגלל השורה הזאת: i've never felt so alone in my life...

inbal145

New member
תפוז לא ולח הודעות |:../images/Emo187.gif

נייטוויש שולטים ;[
Why am I loved only when I'm gone?...​
זאת השורה :$

../images/Emo137.gif (איזה חמוד...)

שיר של שייגעצ: אממממ ששת הימים.. למה: סתם כי הוא אחד מהשירים האהובים עלי של שייגעצ! אהה ואני גם נוסעת מחרותיים לטיול שנתי.. ואני בטח ישמע אותו הרבה (זה שיר כזה לנסיעות.. נכון?) שיר לא של שייגעצ: יומן מסע של אביב גפן ואריק אנשטיין למה: שיר מדהים!! בכלל בזמן האחון אני בקטע כזה של אביב גפן...

yardenbm

New member
אניייייייייייי

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?אממ דווקא שרצית כי זה ממש שיר טוב -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?אנה של איפה ג'וש כי התחלתי לשמוע אותם השבוע והם ממש טובים ונדב ממש חמוט

Hezi The One

New member
נמממ

שיר השבוע של שייגעצ זמן יקר שיר חדש נו אתם יודעים.. שיר השבוע לא של שייגעצ ערומים|סדגש נו שחר אבן צור וקחו עוד אליסה

מממממממ

של שייגעצ- אין לי כוח! אתם יודעים למה?! כיאין לי כוח נמאסססססס לי!!!!!!!!!!!! לא רוצה כלום חוץ ממוזיקה נמאס לי מהכללללללל! לא של שייגעצ- עוקף מלמעלה/מוקי למה?! למי שמכיר את השיר הוא צועק בפזמון "מה זה חופש בכלל?!" ואני חושב לעצמי: באמת מה זה חופש בכלל?! לא נראה לי שאני מכיר את המושג חופש

No¥a

New member
אני../images/Emo26.gif

שיר של שייגעצ - אין לי כח
למה בחרתם בשיר הזה? אין לי כח לבי"ס :/
שיר השבוע לא של שייגעצ? כל החבר'ה של מוניקה סקס
למה בחרתם בשיר הזה?כי זה שיר יפה :)

../images/Emo136.gifהשירים שלי... ../images/Emo139.gif../images/Emo187.gif

של שייגעצ
משקאות חריפים.
למה? כי הוא הזכיר לי בימים האחרונים כמה וכמה דברים מהעבר... לא של שייגעצ
את לא לבד- בוטן מתוק בקרקס
למה? כי הוא שיר יפה
שגורם לי להזכר במאמי שלי

Innocence Lost

New member
הע

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- משקאות חריפים למה בחרתם בשיר הזה? לא יודעת אני דבוקה בו כל השבועOס -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אביב גפן - אור הירח למה בחרתם בשיר הזה?כי הוא יפה וכי חרשתי עליו מאתמול;[

|מיין ../images/Emo13.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אממ מרלין מונרו
למה בחרתם בשיר הזה?אממ סתם כי זה הזכיר לי מישו מיוחד -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-ג'קי של היהודים למה בחרתם בשיר הזה?|כלב סתם כי התחשק.....

LimiMimi

New member
שלי ../images/Emo41.gif

שיר השבוע - אין לי כח. למרות שזה כבר שיר השבועיים
הוא לא יוצא לי מהראש. למה - כי הוא לא יוצא לי מהראש
אני גם די מזדהה עם המילים. שיר השבוע לא של שייגעצ - חמימות חולפת/דנה ברגר למה בחרתי - לא עולה לי שיר אחר, והוא היחיד שאני ממש חורשת עליו. התמונה סתאם של העין שלי

למעלה