השרשור הגדול

../images/Emo41.gifהשרשור הגדול

נורא נורא מסקרן אותי, ואני בטוח שגם אחרים לדעת את הדברים הבאים... מה הגיל שלכם? מה הגיל שבו גיליתם או הבנתם שאתם הומואים-לסביות-בי או טרנס? מה הגיל שיצאתם בו מהארון כלפי הורים או חברים? ואתם מוזמנים להוסיף עוד מספר פרטים אם בא לכם... בבקשה שרשרו להודעה זאת את התשובה שלכם...זה חשוב
(באמת)

שׁזִיף

New member
אני ראשונה../images/Emo70.gif

הגיל שלי - 17 ו 9 חודשים הגיל שבו הבנתי.. ואם עדיין לא הבנתי... אני ארשום ממתי יש לי משיכה לבנות, שנה וקצת יותר
יציאה מהארון -
אין לי כל כך מה עוד להוסיף אה.. יש לי
הייתי רוצה להשתתף יותר בפורום, אבל אין לי דברי חוכמה להגיד, למרות שאני עוקבת... כשיהיה לי משהו כחם לומר אני אומר. רק שתדעו שיש פה צופה מהצד
אז... אל תעשו שטויות

TheHock

New member
אני ראשון?

טוב... אז אני בן 18 (זה היה שאלה קלה) גיליתי על עצמי ב...... אמממממממממ......... נראה לי אזור גיל ה13... אל אף שפעם ראשונה שלי היתה באזור גיל ה11..... (כנראה הכחשה או משהו כזה). יציאה מהארון היתה מול הורים היתה בגיל 17, על סף ה18.... (חודש וחצי לפני).

magicgirl

New member
אני עכשיו!!!!!!!

טוב אז אני בת 22 (את האמת רק בינואר ..אבל זה נחשב!)
גיליתי על עצמי בגיל 18 כאשר הייתי על סף פירוד מחבר (שאיתו הייתי שנתיים) ובדרך לגיוס
לאמא אמרתי בגיל 20 (חודש לפני שהייתי עם חברתי הנוכחית)
חברים...? מי שצריך יודע (לא כל העולם צריך לדעת הכל) אהה כך ואני לא לסבית ולא דו... אני "חובבת נשים"
חוץ מזה אני וחברה שלי שנה ו-7 ואני אוהבת אותה ,מטורפת ,משוגעת עליה!!
magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

LeeCooper69

New member
אני....

בן 14...
גיליתי לראשונה שאני הומו בגיל 9 (!!!)
אף פעם לא סיפרתי להורים כי אף פעם לא הסתרתי את זה מהם.
בביצפר, יצאתי לפני שנה... זו לא הייתה בדיוק יציאה. פשוט שגם שם לא הסתרתי ואז באו ושאלו אותי ועניתי בחיוב....

resputin

New member
נו טוב, למען השעשוע הטהור בדבר,

גילי הנוכחי עומד על שש עשרה שנים וקצת עודף. גיליתי לראשונה משיכה לגברים לפני כשנה וחצי, באותו יום גם סיפרתי לחברים(סיפרתי, גילו, סיפרתי-גילו..) - המשפחה לא יודעת. למרות שחוויה מינית ראושנה עם בחור הייתה... בסוף כיתה ה´, אם אני לא טועה. או ה´ או ו´- אני לא חושב שזה הכחשה משם ועד ^^אותו היום, זה פשוט יותר בא בכיוון של Exploring מאשר Sex...

פיציק

New member
טוב, אם אני חייב ...

אני בן 20. אני חושב שתמיד ידעתי שאני הומו אבל רק בסביבות גיל 12 או 13 התחלתי באמת להסתכל על גברים בצורה שכזו. יצאתי מהארון (הורים, חברים, בעלי-חיים וחפצים דוממים למינהם) לפני חצי שנה בערך. עוד פרטים
מממ.... לא בא לי עכשיו

TwelveEyes

New member
לא היו לנו כבר שרשורים כאלה?

נו טוב...
אני בת 17 וחצי עוד שבועיים.
גיליתי שאני בי בגיל 16 וקצת. היו לי חוויות מיניות עם גברים ונשים עוד לפני זה... אבל רק בגיל 16 הגעתי לנקודה שבה קיבלתי את זה. עד אז היו לי תקופות שונות שחשבתי שאני לסבית ותקופות שחשבתי שאני סטרייטית.
בפני החברים יצאתי בגיל 16. בפני המשפחה לא יצאתי, כי זה לא עניינם. אולי אם יום אחד אמצא את עצמי במערכת יחסים רצינית עם אישה, אספר להם... אבל כרגע? שיגידו תודה שהם יודעים על הבויפרנדס שלי

avitano

New member
תשובות.......

אני עוד מעט בן 17... (16 ו8 חודשים..) תמיד ידעתי שאני כזה.... אני זוכר את עצמי עוד בגן חובה... תמיד הייתה לי משיכה לשתי הכוונים.... (אני דו) אני לא חושב לצאת מהארון... לפחות לא בזמן הקרוב... והפעם ראשונה שלי עם גבר הייתה בגיל 11.... או לפני אין לי מושג מתי.....

אהה אני מניח שעכשיו תורי..

אני בן 16 בקרוב. גיליתי על עצמי בגיל 11.. ולקחתי את זה ממש ממש קשה
ומתי יצאתי מהארון? בגיל 15 וחצי כול החברים יודעים וגם אמא...(ואחותי אבל לא רישמי אז אני לא יודע אם זה נחשב
)... אבא זה סיפור אחר
זהו.. בערך :-8

d i d u s h

New member
...

אז ככה אני בת 16 אני לא בטוחה מה אני, כנראה דו, גיליתי משיכה לבנות מגיל 14.5. החברות הקרבות יודעות. הורים ממש לא , ולא יצא לי להיתנסות ממש אבל אני מחפשת משהי.....!

dannnnnna

New member
im next,,,=)

אני בת 17 (וקרוב לחצי) אני עדיין לא ממש בטוחה מה אני אבל בעקרון אני מחשיבה את עצמי כ בי אבל יותר לכיוון של בנות... לא ממש יצאתי מהארון למרות שהרבה (יותר מדי) אנשים יודעים על זה... לחברה הכי טובה שלי סיפרתי לפני משהו כמו שנה (פחות או יותר) בטעות כשהייתי שיכורה (עוד סיבה לא לשתות) ואחרי זה לעוד כמה ידידים.. וכל השאר פשוט לא שיקרתי כששאלו אותי... עוד פרטים? אין... דנה

sarah

New member
../images/Emo13.gif

גילי 14 (15 בקרוב) הגיל שבו גיליתי-- בין אמממ סוף 12, 13-14 ארון: (ניהיהי
) כ14 אממ... רציתי להוסיף עוד פרטים אבל אין לי רעיונות באעבה, שרה (שורדת קניות
)

praetor

New member
הגיע הזמן שאני אכתוב כאן משהו...

אמממ... טוב, נתחיל מהשאלה היותר קלה - אני בן 19. עכשיו... מתי גיליתי על עצמי (שאני הומו) ? אני לא כל כך יודע. בואו נאמר שמגיל 12, 13 הרגשתי ככה, ובגיל 14, 15 כבר קלטתי את זה סופית. סיפרתי לחברים החל מגיל 16 והלאה (בינתיים 4 חברים הטובים יודעים. מספיק טוב). הם קיבלו את זה בלי בעיות מיוחדות (לחלק היה קצת מוזר, אבל הם התגברו על זה). ולהורים (שכבר ניחשו) סיפרתי לפני 4 חודשים בסה"כ, ביומולדת 19 שלי (כי הבטחתי לעצמי שעד גיל 19 אני מספר להם...). גם הם כבר קיבלו את זה אחלה (כמו שאמרתי, הם ניחשו, אז הם היו מוכנים לזה).

למעלה