השרשור הגדול

Blackice

New member
אוקיי אני גם אכתוב פה למה לא ../images/Emo13.gif

אני בן 19 כיום, פלוס רבע שנה בערך. הבדל של משו כמו שבועיים מעופר, לא?
התחלתי לתהות בצורה רצינית לגבי בכיתה ו´.. וההתלבטות שלי הסתיימה בסביבות.. חודש לפני יומולדת 19. (שהבנתי שאני בי). אתן יכולים לעשות את החשבון בעצמכם כמה זמן התלבטתי.. יותר מדי..
הגיל שבו יצאתי מהארון.. כלפי החברים שלי מהחבורה של משחקי התפקידים.. סביבות כיתה י... ובשנה האחרונה היו עוד כמה.. וכמובן האאוטינג שעשו לי שבעקבותו, במסיבת מחזור שלנו שהיתה יום שישי הזה באתי עם עמנואל וגרמתי לשוק ללא מעט אנשים..
שזו היתה פחות או יותר היציאה מהארון הכי המונית שלי (לאנשים שאני ממש מכיר, לפחות..) ולהורים (אמא, שסיפרה גם לאבא) סיפרתי... משו כמו חודש לפני היומולדת שלי (27.7, הזכרתי אותו כבר מספיק פעמים לא?
). ועכשיו... שרימפי- תורך. הקהל דורש.
ארז

טוב נו...

אני בן 18 ושבועיים בערך. יודע על עצמי מגיל 10... הורים יודעים מגיל 17, חברים גם כן...בחוץ בצורה חלקית...כלומר כולם יודעים חוץ מסבתא וטבריה...(כי כרגע אני גר בהוד השרון)

praetor

New member
אישי הטוב - מדובר בשלושה ימים בלבד

כי הרי נולדתי ביום ה-24/7/83 יום גדול לעם ישראל, ואימרו אמן. (כותב מהמשרד בצבא, וכבר נדפק לי המוח מזה שאין לי מה לעשות - אני לא עובד הרבה...)

LeeCooper69

New member
כל מי שנולד בתאריך הזה....

הם:
חברה טובה שלי שבמקרה היא אקסית של אחי (
לויקי...)
ג´ניפר לופז
עוד איזה מפורסמת...
זה יצא שנה שעברה ביום האהבה (ט"ו באב)

praetor

New member
תאריך מפורסם ממש

החיילות ביחידה שלי נורא התלהבו מזה שהיומולדת שלי היה ביום האהבה, אגב... הן חשבו שזה נורא מגניב...

LeeCooper69

New member
גם ה4 באוגוסט וה10 ביולי....

הרביעי באוגוסט:
אמא שלי
סדאם חוסיין
מלכת אנגליה
חצי מהביצפר שלי.... ב10 ביולי:
מיסטר לוב שלי.... דההה...
אחי הגדול ה"סטרייט".... יש ביניינו יומיים הפרש (אני ב12...)
גם מלא ילדים מהביצפר שלי....[ שכחתי מישהו?!?!?!? תוסיפו את עצמכם אם כן...

free S bee

New member
טוב, אז אני...

עוד מעט בן 17 (עוד 3 חודשים). אני לא יודע בדיוק מתי הבנתי שאני הומו, אבל מגיל 12 כבר חשבתי על זה. זה התחיל בתור מחשבה ש"אני רוצה פעם לנסות משהו עם גבר", ואחרי זה, ראיתי שזה מה שאני נמשך אליו... כרגע רק 3 חברים יודעים עלי, אבל בשבוע-שבועיים הקרובים, אני מתכוון לספר לאחי (ואחרי התייעצות איתו, גם לאמא ואבא)

the beast 15

New member
אני...

אני בן 14 דרך אגב יש לי יום הולדת עוד חודש (איזה כיף) גיליתי שאני הומו בגיל 12 יצאתי לחברים שלי והורים לפני כמה חודשים גם בגיל 14 אז זה אני...

fayd הפשוש

New member
וכמובן לא לישכוח אותי ../images/Emo13.gif

טוב אני בן 16, התחלתי לתהות לעצמי בגיל ביין שבע לתישע (אני יודע שזה מוקדם) אבל השלמתי אם עצמי רק בגיל 13, יצאתי מהארון בפני כולם השנה, ומי שרוצה עוד פרטים שפשוט ישאל אותי...

lego lego

New member
היי :)

גיל:15 מתי גליתי:13-14 יצאה מהארון לפני 4 חודשים מצטער על השטחיות פשוט אני מת מעיפות

Tanty

New member
לגביי זה

אני בת 16 ו10.5 חודשים , אפשר להגיד שכמעט 17 . הגיל שבו גיליתי שאני נמשכת לבת (לא לבנות בכלל אלה לבת מסויימת אחד) היה בשנה שעברה כשהייתי יומיים לפני יום הולדת ה-16 שלי...יופי של מתנה זו הייתה. בקיץ הזה הבנתי, יותר נכון בחודשיים האחרונים במיוחד אני הבנתי שאני נמשכת לבנות בכלליות כי לפני זה רק היו שתי בנות,,, טוב אחד לא ממש נחשבת , אז הייתה בת אחד שהיתי מממש אבל ממש דלוקה עליה וחשבתי שזה מקרה חד פעמי ויעבור אולי מתישהו...אבל כמה שיותר זמן עובר ככה אני מבינה שבנות משגעות אותי וזה לא עובר ולא יעבור...וטוב שכך. לא יצאתי מהארון עדיין... טוב אולי רק ביפניי עצמי התוודתי שאני באמת חושבת שאני לסבית, אף אחד בעיקרון לא יודע אליי למרות שאני הולכת עם חגורה בצבעי קשת בבית ספר...אבל יש לי הרגשה שאני חייה באיזה כפר(זה לא רחוק מאמת) כי לרוב אין מושג שזה אומר משהו...ולמי שיש אף פעם לא יכול להיות בטוח בסיבה שאני לובשת אותה. לשתי חברות שלי סיפרתי שאני נמשכת לאותה בחורה אבל סיפרתי להם בצורה של מין בדיחה שיש בה קצת אמת...אבל הן לא יודעת כלום...ממש כלום...במחשבה שנייה אף אחד מאנשים שאני מכירה לא יודעים אליי כלום כי משום מה החברות שלי נורא לא מקבלות את העיניין וכמה שלא דיברתי איתם על הנושא הזה...הן עדיין אומרות שזה לא נורמלי ולא טבעי ומגעיל אותן...אני לא מגעילה אותם ...כי אני לא כזאת ...אני פשוט לא פגשתי את הבחור הנכון...זה התגובה שלהן. אז אחרי כמה שיחות כאלה לספר להן על הבעיות שלי ...היה מה זה לא נוח לי. טוב אני קצת ניסחפתי עם הבעיות שלי...אבל אני חייבת לדבר עם אנשים לפעמים...שמקבלים אותי כמו שאני...ומזדהים איתי.

אוקיי.. ../images/Emo4.gif

בעה. אני מתחילה לשנוא את השרשורים האלה..
ובכן אני בת 14 וחצי הצהרתי לעצמי באופן רשמי שאני נמשכת לבנות.. לפני, אולי, 3-4 חודשים? אך למעשה, תמיד ידעתי את זה. (רק רציתי להבהיר לעצמי בדיוק מה הולך) [אינני לסבית, אני נמשכת גם לבנים] אף פעם לא בדיוק יצאתי מהארון אני לא חושבת שיש צורך בזה.. אני די בטוחה שכולם יודעים, לפחות מי שאני רוצה שידע (כלומר, אין לי שום דחף ללכת ולהפיץ את זה בחוצות ביה"ס..
, מי שרוצה לדעת - שישאל!) ולמרות שלאחרונה גיליתי שסבי, סבתותיי, ושאר קרובי משפחה (שזה בכלל לא מעניין אותם, אגב,) לא יודעים בקשר לזה - אני מחשיבה את עצמי לגמרי מחוץ לארון. כלומר, אף פעם לא היה שום ארון !
אמפ. מה עוד להוסיף? אה זהו בערך, אני מניחה. עד עכשיו עוד לא היה לי ניסיון מיני עם בנות... ואני חושבת שרגשית אני נמשכת יותר לבנים (הם משב רוח רענן בשבילי [כל החיים שלי אני ליד בנות {אחיות, חיות מחמד <רק נקבות! תמיד!
>, ידידות, ידידים..אהמ..נשיים.., *אני*..} בע בעע])

Blackice

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

../images/Emo6.gif אממ.. אוי... ../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא לא חשבתי עליך כשרשמתי "ידידים..אהמ.. נשיים.."
הכוונה שלי ב"נשיים"- אז זהו, שהם לא נראים/מתנהגים/מתעניינים בדברים של נשים... אבל כשנמצאים איתם, אז פשוט לא מרגישים כאילו נמצאים עם בן..
אני היום אמרתי על זה לשקד, אמרתי לו: "אבל אתה לא בן!
אתה שאקי!!! ^_^" והוא נראה די נעלב ואמר: "את אומרת שאני נשי?!"
אז.. אממ.. זו היתה הכוונה

נו מילא אם זה מעניין מישהו

אני בן 16(קטן אך גאה,בכל כיווני המילה) גיליתי את הנטיות המיניות שלי אממ ב..תמיד ידעתי בעצם ארונות? לא אוהב ארונות לא אהבתי לא אוהב ואם אתם רוצים עוד פרטים לכו לטור סיפורים שלי(בא לי לפרסם אז פירסמתי

לירונר

New member
הנה אני ../images/Emo70.gif

התגעגעתי... אז הנה קצת על עצמי:
אני בן 18 (כן, כן, אני כבר יכול לעגל)
הבנתי שאני הומו כבר מגיל דיי צעיר, בערך בכיתה ה´.
בכיתה י"א (יעני גיל 17) יצאתי מהארון בפני החברים שלי.
אני במערכת יחסים עם בחור מדהים כבר חודשיים פלוס

למעלה