השרשור השבועי - 220 - יס וויקאנד

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifהשרשור השבועי - 220 - יס וויקאנד

עוד 4 פרקים לסיום! שרשרו לכאן תגובות.

מזה! לא הבנתי את הסוף בכלל

מה הקטע של סאמר? איזו אנוכית... לא מתחשבת בסת' בכלל. וחוץ מזה, זה ממש נראה כאילו זאק שמח ומרוצה מכל העיניין הזה, כאילו הוא תיכנן אותו או משהו. איזה נוכל. קריסטין ניהייתה קרצייה, וקארטר בכלל מרגיז. איןןןןןןן סנדי הוא הגבר!!!!
ושמתי לב שהוא ממש נמוך...

קמימונת

New member
פרק טוב! ../images/Emo45.gif

זה היה פרק מעניין ונהנתי לראות אותו! הרבה התרחשויות.. קירסטן ממש היתה מוזרה היום! גם כיילב וג'ולי, אבל בעיקר קירסטן. מה עובר עליה?

איימיס

New member
אהבתי את הפרק הזה../images/Emo13.gif

זאק מניאק, סאמר מעצבנת ובכלל כל הסיפור הזה משעמם אותי... הסיפור המרכזי בפרק היה באמת הכי טוב (כל עיניין הסמים) וסוף סוף רייאן ומריסה ביחד! קריסטן באמת מוזרה ואותי זה ממש מעניין מה לעזאזל ייסגר עם הסיפור הזה, מצד אחד אני רוצה שהיא תהיה עם קרטר ומצד שני סנדי הוא אחלה גבר... הקטע עם ג'ולי וכיילב גם מוזר אבל אין לי כוח להעמיק בנושא, יאללה ביי תהנו היום בערב

Aviad1987

New member
פרק טוב! ../images/Emo9.gif

עוד לא שמים לב שעוד 4 פרקים נגמרת העונה! אבל יש עוד הרבה הפתעות בדרך

Sole Survivor

New member
תגובה

פרק נחמד. עדיין לא הבנתי את המשולש של סאמר סת וזאק. סת חולה על סאמר אבל סאמר פעם עם סת ופעם לא. ומריסה יש אחות? כי ג'ולי אמרה משהו על "הבנות שלי" ובקטע שהיא נפגשה עם הבחור הייתי בטוחה שהיא הולכת לרצוח את כיילב- מתאים לה. וקריסטן יותר מדי לחוצה שמא תבגוד בבעלה- סנדי לא היה כזה לחוץ שהיא אמרה לו שתהיה עם ההוא לבד (שכחתי את השם

Hide and Seek

New member
אמממ לא ממש ספוילר

לא לדאוג לגבי זאק הוא לא מניאק...בפרק האחד לפני אחרון הוא יוצא הכי גבר בארץ....

Sole Survivor

New member
זאק ניראה

הכי לא מניאק- רואים שהוא רוצה להיות החבר הכי טוב של סת ולעשות איתו קומיקס סאמר היא זאת שעדין לא החליטה- או שהיא רוצה להחזיר לסת על זה שנטש אותה בפרק האחרון של העונה הקודמת

איימיס

New member
אחות של מריסה

זאת קייטלין (ככה קוראים לה, לא?) היא בפנימייה או משהו כזה, הראו אותה בעונה הראשונה אם אני לא טועה...

פרק טוב.

סאמר באמת עצבנה אותי, וגם זאק. וקריסטין מעצבנת אותי, איך היא יכולה לעשות דבר כזה לסנדי?
וכל הכבוד לריאן ולמריסה. ובאמת הגיע הזמן שהם יחזרו. וטריי פשוט מפגר! בא לי לכסח אותו!!! ואני לא מאמינה שנשאר עוד 4 פרקים

invisiblegirl

New member
מה קירסטן עשתה בכלל?

כלום לא קרה. ובואו לא נתחיל לנתח את הקטעים המרגיזים שלסנדי היו עם רבקה כולל נשיקה והשארות במלון (שגם הוא חזר הביתה ולא נשאר כל הלילה עם רבקה, כמו שקירסטן לא נשארה עם קרטר). ככל שהפרקים רצים והזקן של קרטר גדל הוא נראה לי מכוער יותר ויותר. ממש אהבתי את הסצינה שג'ולי בכתה מול כיילב. איזו שחקנית טובה! אבל לא הבנתי, כשהיא נכנסה הביתה והוא שאל אותה אם היא רוצה להתקלח, הוא אמר את זה כי ההוא שצילם אותה עם לאנס נתן לו את התמונות והוא חשב שג'ולי שכבה עם לאנס? או שזה היה סתם? טוב כבר נראה. הסיפור של הסמים היה ממש מעניין הפרק. זה נחמד איך שהם מצד אחד חינוכיים, אבל מצד שני מראים את הדברים כמו שהם קורים, ומראים את מסיבות הנעורים הללו לדוגמה. זה נותן לסדרה צד מציאותי. סאמר מרגיזה אותי לאללה. היא צריכה לתמוך בסת', מה היא באה אליו ואומרת לו מול כולם כמה שהיא סובלת במסיבה ושונאת את כולם?? ממש דורשת כאפה. וסת' כזה מעצבן, נראה חנוני מתמיד, אפילו לא מצחיק אותי בפרקים האלו. וזאק? כזה מיותר GO AWAY רק על סנדי אין. מלך.
נ.ב. הוא ממש לא נראה לי נמוך. די גבוה דווקא.

היא פשוט דלוקה על קרטר.

גם סנדי לא מלאך, זה נכון. אבל הוא ידע להגיד לרבקה לא. ובאמת הסצינה עם ג'ולי טובה! וגם לי נראה שהוא צילם את התמונות או שהוא שלח מישהו שיצלם אותם

invisiblegirl

New member
לדעתי היא לא דלוקה עליו

היא פשוט מבולבלת ממנו. הוא הגיע בזמן שהיחסים בינה לבין סנדי היו מעורערים אחרי כל הקטע עם רבקה, וזה מבלבל אותה. קשה לי להאמין שיש שם רגשות אמיתיים.

invisiblegirl

New member
אה,ו...

לדעתי סנדי לא כזה ידע להגיד לא. כל פעם זה היה בתירוץ שהוא רוצה לעזור לה עם התיק המשפטי אבל היו קטעים שברור שזה מעבר לסתם לקוח שהוא רוצה לעזור לו. כמו הקטע שהוא עמד לצאת עם קירסטן והיא התקשרה והוא עזב אותה ובסוף חזר מאוחר ליציאה. אלוהים עדי שאני מתה על סנדי, אבל הקטעים הללו גרמו לי לחטוף עליו עצבים לא קטנים.

לא שאני מצדיקה את ההתנהגות אבל

שאת אומרת "שהיו קטעים שראו שזה לא סתם לקוח" דיי אפשר להבין אותו כי רבקה היתה פעם מאוד קרובה אליו, הם היו מאוהבים ועמדו להתחתן. לעומת זאת קרטר הוא בן אדם זר לחלוטין עבור קירסטין ואין להם עבר משותף.

למעלה