השרשור השבועי - 220 - יס וויקאנד

invisiblegirl

New member
עדיין

נכון שהיא הייתה קרובה אליו אבל הוא היה צריך להבהיר לה את המצב מההתחלה ולא להקלע לכל מיני מצבים. הוא בעצמו התבלבל מכל הנושא, היה לו גם איזה קטע שהוא ירד על קירסטן ואמר לה שהוא לא סומך עליה יותר. זה די עצבן אותי. אז מה הפלא שהיא הייתה פגועה ממנו אחרי כל הקטע וכשגבר אחר משדר לה שהוא מעוניין זה עושה לה משהו? אני ממש לא מצדיקה אף אחד מהם אבל אני אומרת שההתנהגות של סנדי כמו של קירסטן הייתה מאוד אנושית.

R i s a

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

קירסטן לא דלוקה על קרטר. היא מרגישה עזובה - אם לא שמת לב היחסים שלה עם סנדי לא הכי שבעולם - היחסים שלה עם אבא שלה ובכלל, וקרטר הוא היחיד שהיא יכולה להישען עליו.

R i s a

New member
סליחה, התבלבלתי.

פשוט לא ראיתי עד הסוף וכשראיתי את כל הפרקים האחרונים אז ראיתי ברצף. סליחה

R i s a

New member
זה קצת ספוילרי.

כי זה פשוט מה שייקרה. הם יגידו את זה.

vand

New member
שאלת ../images/Emo58.gif להמשך העונה

לדעתי עד עכשיו טריי עושה רושם של דמות טובה אז למה לפי מה ששמתי הוא ישתנה מאוד לרעה בהמשך העונה?

R i s a

New member
למה בכותרת? ../images/Emo4.gif

יש אנשים שלא רוצים ספוילרים.

R i s a

New member
עכשיו כשראיתי עד הסוף את הפרק -

פשוט לא ראיתי עד הסוף אתמול וכשראיתי את כל הפרקים האחרונים אז ראיתי ברצף. סליחה

R i s a

New member
זה מרגיש כאילו זה רק בחצי.

אבל אני שמחה שמריסה וריאן סוף-סוף חזרו =]

פרק טוב ../images/Emo13.gif

אוקיי פרק טוב, לא מדהים אבל פרק בהחלט טוב. גם בפרק הקודם וגם בפרק הזה היתה לי הרגשה שיש עלילה מאוד חזקה עם טרי/ריאן/מריסה, אבל משום מה הסצנות של סת' וסאמר ושל קירסטין היו ארוכות מהרגיל ומשעממות באופן מיוחד. הכתיבה של 2 הפרקים היתה טובה ויש בה המון פוטנציאל אבל הנסיון לדחוס כמה שיותר סצנות של סת'/סאמר/זאק וספר הקומיקס המשעמם הז קיצצו באופן משמעותי את העלילה (המרכזית לדעתי) של טרי/ריאן/מריסה והתוצאה היא פרק טוב עם פוטציאל להיות פרק מעולה. כבר אמרתי שאני שונאת את עלילת ספר הקומיקס ?? בפרק הזה היא הגיע לשיאים חדשים של שיעמום !!! ריאן ומריסה- סוף סוף הם חזרו רישמית !!! (למרות שהם ביחד כבר מפרק 216 בערך אבל הנשיקה הזו בפרק עשתה את החזרה שלהם לרשמית) למרות שהנשיקה של ריאן ומריסה במכונית היתה עלובה ברמות !!! ( מה זו הנשיקה הזו לעומת הנשיקה של סת' וסאמר בגשם ??) אני כל כך שמחתי שהם חזרו
הם כמעט ולא היו ביחד בעונה הזו. זה מה שיש לי פחות או יותר לומר על הפרק (אולי אני אזכר במשהו יותר מאוחר-פשוט עדיין לא יצא לי לראות אותו בטלויזיה). ורק המלצה שלי לפרקים הבאים- הפרקים הבאים הולכים להיות מדהימים !!!! כל אחד מהפרקים הולך להסתיים באופן מפתיע ובלתי צפוי אז ממש לא כדאי לכם לפספס אף אחד מהפרקים, במיוחד את הפרק הבא.

Aviad1987

New member
אני חושב

שאם היו מתמקדים יותר מדי בסיפור של ריאן-מריסה-טריי הוא גם היה משעמם ומתייבש במהירות.

הבעיה היא

שזה הסיפור המרכזי (או לפחות לדעתי זה הסיפור במרכזי) והיו צריכים להתרכז בו או לפחות לתת לו קצת יותר זמן מסך ולפחית את זמן המסך שקיבל הסיפור של הקומיקס, כי זה היה פשוט מעבר למשעמם, במיוחד הקטע שהם הלכו למסיבה הזו עם כל האנשים המוזרים האלה שמפיקים עבור סת' וזאק את הקומיקס. זה פשוט עניין של איזון בזמן המסך שמוקדש לכל סיפור ולא היה פה מספיק איזון,וזה משהו שקרה לאורך כל העונה ובא לידי ביטוי במיוחד (לדעתי) בפרק 223.

invAsion

New member
מסכים ../images/Emo103.gif

חוץ מהחוסר איזון שהיה שם, גם הסיפור של קירסטין והאלכוהול התפתח ממש מהר. רק מ220 רואים אותה שותה באופן מסיבי, אאל"ט. היו צריכים לעשות את זה יותר ארוך, כמו ההתמכרות של דב מוון טרי היל (למי שרואה).

Aviad1987

New member
ממש לא נכון ../images/Emo58.gif

כבר דיברנו על זה פה כמה פעמים אני חושב אל קירסטן מחזיקה כוס משקה ביד בערך כל פרק מהעונה הראשונה, שמים לב לזה גם...

invisiblegirl

New member
גם אני שונאת את הקומיקס

די הסיפור הזה כזה לעוס ומאוס. הם ימשיכו איתו גם בעונה שלישית??

למעלה