../images/Emo10.gifאוווף...לא יודעת מה לעשות
קודם כל סליחה שאני לא פה. אני מתרוצצת, סוף סוף בענייני עבודה... אבל נשארה הבעיה הגדולה: סידור לשי. מצאתי מטפלת מדהימה. היא תתחיל לעבוד רק בסוף החודש. עד אז שי עם סבתא שלי. אשה בת 75 , שמנטלית היא בת 200. סבא שלי נפטר לפני חודשיים. היא תמיד היתה קשה, ועכשיו-פי 10. היא כל היום עסוקה בלבכות. היא לא מתקלחת, בוכה (מין בכי מעצבן כזה), לא אוכלת ולא שותה כל היום (כי הרי ידוע שזו הדרך להחזיר אותו)-היא לא בריאה, כך שזה לא מוסיף לה. אין לה כוח אז היא מאכילה את שי בסל-קל. כשאני בבית-היא מתערבת לי בשיחות טלפון, משחררת כל מיני יציאות פרימיטיביות שמעלות לי את הסעיף. היא מצילה אותי שהיא שומרת על שי, שיהיה ברור, אבל גם אני וגם שי מוטרפות ממנה. הילדה כבר כמה ימים בוכה כל הזמן. הילדה למעשה כל הזמן רק רואה בכי (כשאני לא בבית). טלויזיה אסור לפתוח (אם שי רואה "הופ"-היא פשוט סוגרת!) ובכלל-אוירה מעצבנת. אני נושכת שפתיים כי עוד מעט תבוא מטפלת (וכבר יש סצינות שאני זורקת אותה ולא צריכה אותה) אבל קשה לי. נורא. היו פה לפני לא מזמן צעקות ובכי-והילדה לא הוציאה קול יומיים. אז נשבעתי שמי שירים את הקול בבית-עף החוצה. מה לעשות? הכאב על סבא שלי מובן. אבל הפאנטיות והקיצוניות לא. הצילו....