השרשור של nubi

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

nubi

New member
גזרתי את השיער

ועכשיו אני קצוצה... ולמה זה קשור לפה? כי הנשירה הכריעה אותי. משהו זוועה. כמה זמן אחרי הלידה זה קיים? הרופא אמר לי עד שנה! באמת?

nubi

New member
../images/Emo10.gifאוווף...לא יודעת מה לעשות

קודם כל סליחה שאני לא פה. אני מתרוצצת, סוף סוף בענייני עבודה... אבל נשארה הבעיה הגדולה: סידור לשי. מצאתי מטפלת מדהימה. היא תתחיל לעבוד רק בסוף החודש. עד אז שי עם סבתא שלי. אשה בת 75 , שמנטלית היא בת 200. סבא שלי נפטר לפני חודשיים. היא תמיד היתה קשה, ועכשיו-פי 10. היא כל היום עסוקה בלבכות. היא לא מתקלחת, בוכה (מין בכי מעצבן כזה), לא אוכלת ולא שותה כל היום (כי הרי ידוע שזו הדרך להחזיר אותו)-היא לא בריאה, כך שזה לא מוסיף לה. אין לה כוח אז היא מאכילה את שי בסל-קל. כשאני בבית-היא מתערבת לי בשיחות טלפון, משחררת כל מיני יציאות פרימיטיביות שמעלות לי את הסעיף. היא מצילה אותי שהיא שומרת על שי, שיהיה ברור, אבל גם אני וגם שי מוטרפות ממנה. הילדה כבר כמה ימים בוכה כל הזמן. הילדה למעשה כל הזמן רק רואה בכי (כשאני לא בבית). טלויזיה אסור לפתוח (אם שי רואה "הופ"-היא פשוט סוגרת!) ובכלל-אוירה מעצבנת. אני נושכת שפתיים כי עוד מעט תבוא מטפלת (וכבר יש סצינות שאני זורקת אותה ולא צריכה אותה) אבל קשה לי. נורא. היו פה לפני לא מזמן צעקות ובכי-והילדה לא הוציאה קול יומיים. אז נשבעתי שמי שירים את הקול בבית-עף החוצה. מה לעשות? הכאב על סבא שלי מובן. אבל הפאנטיות והקיצוניות לא. הצילו....

nubi

New member
../images/Emo65.gifהיום ארבעה חודשים בדיוק

שאני אמא! (בבקשה בבקשה תנו לי לשים תמונה). אז מה היה לנו? לידה טראומטית, שלאט לאט נשכחת. קצת דכאון בהתחלה- שעבר. תסכול מחוסר מציאת עבודה-אני כבר מתחילה להיות יותר אופטימית. סידור לשי-תהיה מטפלת ב-1.5. ומה הלאה? עכשיו מתחיל הלחץ של למצוא מקום להתמחות...

yaelia

New member
וואו, תתחדשי. ויצא יפה?

חבל שלא יפה לי קצוץ גם. הייתי שמחה לשיער קצר. לי רק התחילה נשירה השבוע. עד עכשיו היה לי השיער הכי חזק שאי פעם היה לי. מוזר נורא כי השבוע גם קיבלתי מחזור בפעם הראשונה מאז הלידה וכאילו שכל ההורמונים מתחילים לזרום החוצה. גם התקפי הבכי והחרדה קשורים לזה בטוח. (תסמונת היום השלישי בדיליי של ארבעה וחצי חודשים).

אפרת12

New member
סוף איזה חודש../images/Emo35.gif מרץ../images/Emo35.gif

זה מחרתיים
עכשיו את נזכרת לקטר לנו
... אבל אם זה סוף אפריל זו באמת בעיה. אבל מצד שני - למצוא סידור אחר לחודש, שתהיי מרוצה ממנו, זה אכן ענין לנס קטן. אם זה אכן המצב, אין לי מה לומר מלבד
ותחזיקי מעמד. שי תתגבר על החודש הזה בחייה (אני חושבת). נסי בזמן שאת איתה לפצות על מה שקורה במשך היום.

מעיןבר

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

אני מקווה שלא תכעסי אם אני אשרשר את הודעותייך למגה שרשור שמקיף את כל חייך

../images/Emo49.gif על השירשור ../images/Emo8.gif

סתםםםםםםםםם מזל טוב ליומולדת של שי המקסימה!!
יהיה טוב

yaelia

New member
היא ממתקית-על

החייכנית שלך. תכיני לה איזה עוגה שתיים
(הופס, הייתי חייבת.. אני עדיין בשוק מסבתא שלך).

wieci

New member
וואו ../images/Emo70.gif איך שהזמן טס לו

אני ממש שמחה בשבילך שעניין העבודה מתחיל להסתדר. אני בטוחה שיהיו לך המון פציינטים, ושגם תמצאי מקום טוב להתמחות בו. וחוצמזה, התמונה של שי משגעת, אבל במציאות היא הרבה יותר מתוקה

ציף שלי

New member
שי מדהימה! כזו מתוקה!../images/Emo140.gif

אני כל כך שמחה ששמת תמונה שלה ומקווה שנתראה בקרוב!

משוש30

New member
יקירתי או שתמצאי לך סידור אלטרנטיבי

(בייביסיטר או משהו בסגנון) או אם אין לך אז לנשוך שפתיים להגיד תודה ולקוות שהחודש יעבור מהר (עם פסח וכאלה באמצע יש סיכוי לא?)

מעיןבר

New member
את יודעת משהו...

אם הילדה ואת כ"כ סובלות אז נראה לי שכדאי לעשות מאמץ ולמצוא סידור אחר כי נראה לי שכולם סובלים מהמצב...

lulyK

New member
בייבי סיטר עד שהמטפלת תגיע,

וכל ימי החופש שאת ובן זוגך יכולים לקחת. את סבתא שלך לא תוכלי לשנות עד סוף אפריל, כנראה.....

לאו דוקא עידוד

מצטערת להישמע לא מעודדת, אבל ממה שכתבת נשמע לי שמאד מאד כדאי לך לחפש סידור אחר, גם אם לא נוח או אפילו יקר (בייביסיטר), כי אחרת את עלולה לגרום לך ולילדה טראומה שתפריע גם לשגרה של ההמשך, וגם ליחסים עם סבתא וממש חבל. שוב, מצטערת להישמע אכזרית, אבל לטובת כל המעורבים במערכת הזו - תפסיקו לפני שתצטערו.

למעלה