השרשור של nubi

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

אביטלתל

New member
למצוא משהו אחר

חודש ככה ואתם תחטפו התמוטטות עצבים, והבכי של שי נשמע שזו רק ההתחלה אז רחמים על כולכם (כולל הסבתא) וחפשו סידור אחר, גם אם הוא יקר

../images/Emo4.gif

מצטרפת לקודמותי,אבל מוסיפה דילמה,זה לא יעליב את סבתא רבא אם תקחו לה את התפקיד? אולי כדאי לסגור עניינים ולהסביר שנינה זה משמח,ומוזיקה וצחוקים בריא לכולם?(בתנאי שיש עם מי לדבר שם...)

פיצהלה

New member
נורא קל לתת עצות

אבל האמת, שאין לי מושג מה הייתי עושה במצבך. זה לא פשוט. נכון שעל פניו נראה שכדאי למצוא סידור אחר, אבל משהו בסיטואציה הזו של להגיד לסבתא שזה לא עובד ושתעדיפו לשלם למישהו ולא לסמוך עליה - זה די קורע לב. אני לא יודעת מה לעוץ במקרה הזה, אז אני אסתפק בלסתום ורק לשלוח לך חיבוק וירטואלי לשיפור המצב רוח. ובהצלחה

nubi

New member
קלעתן בול!

כל נסיון שלי לרמוז על בייבי-סיטר, אפילו שתהיה יחד איתה בבית, נגמר בבכי היסטרי שזורקים אותה ולא רוצים אותה. אתמול בערב דברתי עם המטפלת והיא תתחיל ב-1.5. עד אז באמת ננסה לעבור את זה בשלום (גם אני חוששת שזו תקופה קצרה לבייבי-סיטר. עד ששי תתרגל תבוא כבר מטפלת).

wieci

New member
../images/Emo45.gif לצערי אין עצות טובות לכזה מצב

נאחס. ממש אין לי מושג מה הייתי עושה במקומך, נראה לי שהייתי נקרעת ומעדיפה לעשות הכל כדי לא להעליב את הסבתא. אבל מי יודע??? אני לא במצב הזה. אז שולחת הרבה
ים ןתחזיקי מעמד

משוש30

New member
ואי ואי...תתחדשי! יפה?

אני דווקא רוצה להאריך אבל זה כי עוד לא התחילה לי הנשירה....

galiaS

New member
איזה קטע

רק עכשיו כשקראתי את ההודעה שלך אני חושבת על זה שהנשירה הפסיקה לי לאין לי מושג מתי זה קרה...לי התחילה נשירה מטורפת אחרי 3 חודשים ונפסשקה מתישהו בחודש האחרון(ילדתי לפני 7 וחצי חודשים). מזל טוב על הקצוץ. אני מתה על קצוץ, חבל שזה לא יפה לי.

ornaok

New member
תתחדשי!!

אני נכנעתי וחזרתי לקצוץ כבר בחודש שמיני...היה לי חחחםםם. אני רוב החיים הייתי עם קצוץ, אבל עכשיו עם 20+ ק"ג מיותרים זה לא כל כך יפה לי. לא שארוך היה יפה, שום דבר לא יפה...

אפרת12

New member
האימהות יפה לך ../images/Emo24.gif

דוקא... הקילוגרמים יירדו, אבל הכי חשוב שהסימפטיה העצמית שלך תחזור, ואז תיראי לך יפה. ככה אני חושבת

אפרת12

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif

גם לי לא יפה קצוץ, אבל אני אוהבת את זה על אחרות... אצלי הנשירה נעצרה מתישהו בסביבות לפני חודש-חודש וחצי (והתחילה מוקדם - אחרי 10 שבועות
)

שפנים

New member
יופי לך!! אני מקווה שאת אוהבת את זה

ואגב, מתי מתחילה הנשירה??? אצלי משום מה לא גדל שיער על הגוף (לא רגליים, לא ידיים - יש!!!!) אבל גם לא נושר. למתי לצפות לעוד תופעת לוואי???

wieci

New member
איזה כיף ../images/Emo70.gif תתחדשי

גפ לי התחיל נשירה מזוויעה לפני כשבועיים, אבל אין לי אומץ להסתפר (הקילוגרמים העודפים אחרי הלידה לא מאפשרים לי קצר ..)

עינבלית

New member
אוי אני מפנטזת על קרחת !

כל כך בא לי לעשות קרחת אבל אין לי ביצים (ומעולם לא היו, רק ביציות שמודיעות על התנגדותן בתוקף) לי כבר נגמרה הנשירה (אחרי 7 חודשים נגמרה) אבל בא לי לרענן ולעשות שינוי קיצוני...

lulyK

New member
אני כל הזמן חושבת שאין דרך מהירה

יותר להוריד 2 קילו.......

למעלה