מצטרפת לקודמותי,אבל מוסיפה דילמה,זה לא יעליב את סבתא רבא אם תקחו לה את התפקיד? אולי כדאי לסגור עניינים ולהסביר שנינה זה משמח,ומוזיקה וצחוקים בריא לכולם?(בתנאי שיש עם מי לדבר שם...)
אבל האמת, שאין לי מושג מה הייתי עושה במצבך. זה לא פשוט. נכון שעל פניו נראה שכדאי למצוא סידור אחר, אבל משהו בסיטואציה הזו של להגיד לסבתא שזה לא עובד ושתעדיפו לשלם למישהו ולא לסמוך עליה - זה די קורע לב. אני לא יודעת מה לעוץ במקרה הזה, אז אני אסתפק בלסתום ורק לשלוח לך חיבוק וירטואלי לשיפור המצב רוח. ובהצלחה
כל נסיון שלי לרמוז על בייבי-סיטר, אפילו שתהיה יחד איתה בבית, נגמר בבכי היסטרי שזורקים אותה ולא רוצים אותה. אתמול בערב דברתי עם המטפלת והיא תתחיל ב-1.5. עד אז באמת ננסה לעבור את זה בשלום (גם אני חוששת שזו תקופה קצרה לבייבי-סיטר. עד ששי תתרגל תבוא כבר מטפלת).
נאחס. ממש אין לי מושג מה הייתי עושה במקומך, נראה לי שהייתי נקרעת ומעדיפה לעשות הכל כדי לא להעליב את הסבתא. אבל מי יודע??? אני לא במצב הזה. אז שולחת הרבה
רק עכשיו כשקראתי את ההודעה שלך אני חושבת על זה שהנשירה הפסיקה לי לאין לי מושג מתי זה קרה...לי התחילה נשירה מטורפת אחרי 3 חודשים ונפסשקה מתישהו בחודש האחרון(ילדתי לפני 7 וחצי חודשים). מזל טוב על הקצוץ. אני מתה על קצוץ, חבל שזה לא יפה לי.
אני נכנעתי וחזרתי לקצוץ כבר בחודש שמיני...היה לי חחחםםם. אני רוב החיים הייתי עם קצוץ, אבל עכשיו עם 20+ ק"ג מיותרים זה לא כל כך יפה לי. לא שארוך היה יפה, שום דבר לא יפה...
כל כך בא לי לעשות קרחת אבל אין לי ביצים (ומעולם לא היו, רק ביציות שמודיעות על התנגדותן בתוקף) לי כבר נגמרה הנשירה (אחרי 7 חודשים נגמרה) אבל בא לי לרענן ולעשות שינוי קיצוני...