יש בר מצווה לחבר שלי איזה באסה אני לא יוכל לראות את עידן רייכל תגידו מה אגם רודברג אין לה זמן לנשום אה כל יום תוכנית אירוח אחרת אתמול היא הייתה בדודו טופז מה היום גם אצל יאיר? טוב תהנו ממעמקים...
אני מכירה חייל ששרת תחת פקודתו של שרן רי- למזלו השתחרר יום אחרי האירוע. הבחור הגון ואני מאמינה לו- הוא מספר שהמפקד השתמש ב"כוח" מתחת לשטיח כדי לגרום לפחד אצל אלו ששרתו איתו =פחדו ממה שאלול להיות אם יעידו נגדו בעתיד. הוא מעידה מסוים שמאד אוהב "להשתמש " בהשתייכות לקבוצה זאת כ"נפגעים" רק בגלל זה- יאיר תשים לב לפח שאתה עומד ליפול לתוכו!!!!
מה מופז לא בנאדם??אין לו רגשות?? אז הוא בכה..נכון..אז? מדובר פה על אדם קרוב לו שנפטר..על אבא שלו! זה לא דבר קל..ולפעמים שאתה נזכר באנשים שהיוחשובים לך שנפטרו יש לך איזה מין מחנק וצורך לבכות..ככה זה. אז תפסיקו לדבר שטויות...
אשתו של יונתן פולארד היתה. והשמיעו קלטת של פולארד מהכלא שהוא מאשים שמופז סתם מבטיח לו הבטחות ומתחמק ממנו האם לפיד שאל אותו על פולארד היום בתוכנית? שמעתי שהוא בכה, אני לא מרחם על פוליטיקאים ולא מאמין להם בכלום ואני לא יופתע אם הבכי הזה היה סתם מזוייף. אל תדאגו ותרחמו על הפוליטיקאים הם יודעים טוב איך לדאוג לעצמם ולפגוע ולעשוק אותכם
תוכנית עם הרבה הומור צחוקים כייף לראות את התוכנית תמשיך הלאה עלה והצלח יאיר שתביא לנו כמו בכל שנה ושנה את הבידור הכי טוב בארץ והאירוח הכי טוב אוהבים אותךךךךךךךך!!!!!!!
את זוכרת את הדסקוסים שלנו עד שעות מאוחרות כשהיה עוד דורסי לילה עם שפיגלמן??? איזה צחוקים חבל על הזמן נשארת באותו אי סי קיו? אם לא אני אשמח לקבל אותו או את המסנג'ר ללא ספק התגעגעתי!!!!