התוכנית השבועית 28.11.05

מילי17

New member
../images/Emo41.gifהתוכנית השבועית 28.11.05 ../images/Emo88.gif

שרשרו לכאן את ההודעות שלכם על התוכנית היום.
יומטוב, מיל.

מילי17

New member
והאורחים הערב:

הערב יתארחו בתוכנית - ספי ריבלין ופולי, אגם רודברג, עידן רייכל, שאול מופז וסרן ר`. אני אהיה שם.

../images/Emo7.gifלאאא זה לא יכול להיותתתת!!

יש בר מצווה לחבר שלי איזה באסה אני לא יוכל לראות את עידן רייכל תגידו מה אגם רודברג אין לה זמן לנשום אה כל יום תוכנית אירוח אחרת אתמול היא הייתה בדודו טופז מה היום גם אצל יאיר? טוב תהנו ממעמקים...

מילי17

New member
2 הודעות מעלייך,

ספי ריבלין ופולי, אגם רודברג, עידן רייכל, שאול מופז וסרן ר`.

יוטו

New member
המופז הזה שלך גירש יהודים מביתם

והרס לאלפי משפחות את החיים ..

jimhnrni

New member
יאיר לפיד היום נופל לפח _לא מתאים ל

אני מכירה חייל ששרת תחת פקודתו של שרן רי- למזלו השתחרר יום אחרי האירוע. הבחור הגון ואני מאמינה לו- הוא מספר שהמפקד השתמש ב"כוח" מתחת לשטיח כדי לגרום לפחד אצל אלו ששרתו איתו =פחדו ממה שאלול להיות אם יעידו נגדו בעתיד. הוא מעידה מסוים שמאד אוהב "להשתמש " בהשתייכות לקבוצה זאת כ"נפגעים" רק בגלל זה- יאיר תשים לב לפח שאתה עומד ליפול לתוכו!!!!

מופז בוכה בשידור חי אצל יאיר לפיד

מענין רק יאיר לפיד דיבר עם שאול מופז על אבא שלו כבר התחיל לבכות. משונה ? לא?

משונה??מה משונה פה?

מה מופז לא בנאדם??אין לו רגשות?? אז הוא בכה..נכון..אז? מדובר פה על אדם קרוב לו שנפטר..על אבא שלו! זה לא דבר קל..ולפעמים שאתה נזכר באנשים שהיוחשובים לך שנפטרו יש לך איזה מין מחנק וצורך לבכות..ככה זה. אז תפסיקו לדבר שטויות...

איציק911

New member
בשבוע שעבר בתוכנית- תכנסו

אשתו של יונתן פולארד היתה. והשמיעו קלטת של פולארד מהכלא שהוא מאשים שמופז סתם מבטיח לו הבטחות ומתחמק ממנו האם לפיד שאל אותו על פולארד היום בתוכנית? שמעתי שהוא בכה, אני לא מרחם על פוליטיקאים ולא מאמין להם בכלום ואני לא יופתע אם הבכי הזה היה סתם מזוייף. אל תדאגו ותרחמו על הפוליטיקאים הם יודעים טוב איך לדאוג לעצמם ולפגוע ולעשוק אותכם

מופז בוכה

היום אני יודעת שיאיר לפיד הוא המראיין מספר 1. להביא את שר הבטחון האדיש והקשוח לסמול טוק לקראת הבחירות, ולגרום לו לבכות. הופתעתי. יאיר קבל 'ח"ח' ממני.

ס ק ס י 23

New member
יאיר לפיד התוכנית

תוכנית עם הרבה הומור צחוקים כייף לראות את התוכנית תמשיך הלאה עלה והצלח יאיר שתביא לנו כמו בכל שנה ושנה את הבידור הכי טוב בארץ והאירוח הכי טוב אוהבים אותךךךךךךךך!!!!!!!

טיפטיפי

New member
יאיר המתוק!! ראיון טוב עם מופז|חיבו

אין על התוכנית שלו!!!! אבל מה נסגר עם האנימציה המעפנה בהתחלה????? צריך להרים עצומה שתוחזר עדי אשכנזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מילי17

New member
מה מעפנה?

אנימציה מושי
. והדובדבן שבקצפת זה יאיר במשחק מכור
. רוני, אולי תבואי שבוע הבא לתוכנית וניפגש סוףסוף?!

טיפטיפי

New member
מנהלת הפורום התותחית

את זוכרת את הדסקוסים שלנו עד שעות מאוחרות כשהיה עוד דורסי לילה עם שפיגלמן??? איזה צחוקים חבל על הזמן נשארת באותו אי סי קיו? אם לא אני אשמח לקבל אותו או את המסנג'ר ללא ספק התגעגעתי!!!!

למעלה