התוכנית השבועית 28.11.05

ran12342

New member
צביעות !

משחק משחק משחק ,מופז בוכה בטלויזיה וזה משחק פוליטי מה שמצחיק זה שיאיר ממשיך ומנגע את הדמעה בקצה העין שקוף ומגעיל .עד לאן יגרור אותכם הרייטינג?

משחק??

מה כלכך קשה לך להאמין שהוא בכה ששגם הוא בנאדם?? פאק תבין משו-אבא שלו נפטר..אבא שלו כבר לא איתו!!למה שהוא לא יבכה???זה לא דבר קל.. ותאמין לי שאם לא היו מצלמות הוא היה ממש בוכה.. הוא נכנס לי ללב שראיתי אותו בוכה..(למרות שתמיד הערצתי אותו). לא תמיד הכל בטלוויזיה זה משחק..בתוך הטלוויזיה והכל יש שם בני אדם.בני אדם עם רגשות כמו כולנו.

טיפטיפי

New member
מה קשור משחק???

מופז בכה מהלב הוא מקסים והלוואי והוא יהיה בתפקיד בכיר אצלנו בממשלה המעפנה והמושחתת שלנו דרך אגב - אני לא חושבת שיאיר מראיין מוחצן - הוא בכה בעצמו

מילי17

New member
בתור מי שראתה את הראיון

בשידור חי, ממש כמה מטרים בודדים ממנו, אני יכולה להגיד לך בפה מלא שזה היה הדבר הכי רחוק ממשחק. באמת.

אביחי 33

New member
יוו אגם הייתה מדהימה../images/Emo99.gif

איזה מקסימה וכמה מתיקות
מילי, צ'ה תמונות

ron68

New member
אילתית

ממש היה רדוד כל מה שאמרתן רותם אבוהב והשניה שאיני יודעת את שמה. בפירוש לא הצדקתן את מחיר כרטיס הטיסה לאילת. באמת ראש העיר עושה בננה בחוף הים?. ממש רדודות. מה זה הלעג הזה על אילת? אולי שישלחו את עדי אשכנזי? אני חותכת לקראת סוף התכנית מהערוץ הזה.

propelor

New member
אולי רק מאהבה

אם חטאנו חטא לטעם אל בזעמך הפעם דמייני כי נמת פה נים עת חזו פה חזיונים. (מתוך חלום ליל קיץ, שייקספיר)

sexy80

New member
השר שאול מופז - אדם מקסים.

יותר מזה שהוא ריגש אותי, זה רק מראה כמה שהוא בנאדם שראוי להיות מנהיג אמת. ולא קר כמו שאר המנהגים שיש לנו. בתור חייל שהיה בזמן כהונתך כרמטכ"ל אני מצדיע לך. עלה והצלח מר מופז. רועי.

יוטו

New member
למה בגלל שהוא בכה על אביו ?

שהוא גירש יהודים מאדמתם תאמין לי שהוא לא בכה ..

בן אדם...

בטח, הוא כזה בן אדם שבשביל הכיסא שלו היה מוכן להרוס בתי כנסת של מתיישבים ושיחוללו ע"י הערבים , ממש בן אדם טוב ! דואג למצוקות שלו ולא של האחרים , כל עוד זה תלוי בביטחון שלו אז הוא קיים !!! תעשו לי טובה! הכל פוליטיקה וצביעות אחת גדולה!!!

איציק911

New member
תפסיקו כבר להתלהב מפוליטיקאים

אני לא מבין מה זה ההתלקקות הזאת לפוליטיקאים בתוכניות הטלויזיה? הם נבחרים ע"י הציבור ואמורים לשרת אותו רק שהם לא מבינים את זה ומנצלים את מעמדם לגנוב לעשוק לרצוח אז ממה באמת יש להתלהב מחבורת זבלים מושחתת?

מילי17

New member
תוכנית מקסימה

כרגיל. התחילה באופן רציני ונוקב, הראיון עם מופז וסרן ר' היו ממש נוגעות. אח"כ ספי פולי, רותם וענת נתנו שואו מוצלח. אגם היפיפיה
, שמופיעה השבוע בכל ראיון אפשרי ועידן רייכל היו מקסימים ושופעי חיוכים. ולדעתי, הטופ היה יאיר במשחק מכור. זה פשוט 2 התוכניות שאני הכי אוהבת משולבות באופן מצחיק להחריד.
. רק שימשיך ככה. והפרומו המצוייר בהתחלה שווה ביותר. אחלה תוכנית, מקווה להגיע גם שבוע הבא. (אם רוני תבוא איתי, הממ הממ
).

אתמול הייתי...

ופשוט נהנתי:) היה מדהים ואני אשמח להגיע לשם עוד מלא פעמים!!! עידן רייכל ולהקתו היו שוס וגם אגם..

מילי17

New member
בהחלט

במיוחד אהבתי שיאיר בהתחלה בא לדבר עם הקהל, והצליח להצחיק וכולו נרגש
. ושאמר שהקהל תוכנית שעברה היה מעפן. בהחלט משעשע. את מתכוונת ללכת שבוע הבא?

היללי 2

New member
שלום לכולם.

למישו יש את הראיון שהיה אתמול עם אגם רודברג? אפשר שיעלו?? אני חיבתת דחחחוווףףף..... תודה

מילי17

New member
היי הילה

הראיון יעלה באתר הרשמי של התוכנית, בהמשך השבוע. את מוזמנת להתעדכן בפורום. יומטוב,
מילי.

למעלה