אני לא אסמס למישהו שמבקש שלא יסמסו לו
ה השרדות10 New member 13/6/11 #247 אלבז עשה תרגיל "אני אשם","תדיחו אותי-עלק" מי שרוצה ללכת הולך.אלבזפחד שלא יתנו לו הצבעות בגלל ההתנהגות המלוכלכת,וגם לא רצה לשבוא את תדמית הדתי שלו שהוא שבר בעצמו ,אז הוא אמר בכאילו לקהל שיעניש אותו,ועשה הכל בשביל להשאר. שקוף חח
אלבז עשה תרגיל "אני אשם","תדיחו אותי-עלק" מי שרוצה ללכת הולך.אלבזפחד שלא יתנו לו הצבעות בגלל ההתנהגות המלוכלכת,וגם לא רצה לשבוא את תדמית הדתי שלו שהוא שבר בעצמו ,אז הוא אמר בכאילו לקהל שיעניש אותו,ועשה הכל בשביל להשאר. שקוף חח
מ מיק101 New member 12/6/11 #10 אמאלה מה זה הקוקסינל ה../images/Emo68.gifשם? איזה פחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
מ מיק101 New member 12/6/11 #36 כנראה שיש סיכום עם אלבז, לגבי "החלקה" בלילה שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
א אילנה55555 New member 12/6/11 #50 ../images/Emo6.gif 12/06/11 18:17אמאל'ה מה זה?!באמת נבהלתי,חחחחח אילנה55555 ☼
מ מוטי חוף מציצים New member 12/6/11 #131 ../images/Emo6.gif אילנה את יכולה להביא כאן תגובות שאני ואת בכאסח... וזה היה מזמן ? נראה ת-בלבלתי בפורום יעלה נותן בעכבר.. שלח..
../images/Emo6.gif אילנה את יכולה להביא כאן תגובות שאני ואת בכאסח... וזה היה מזמן ? נראה ת-בלבלתי בפורום יעלה נותן בעכבר.. שלח..