התייעצות

../images/Emo41.gif התייעצות ../images/Emo41.gif

איך להתחיל..... שחר בן שנה וארבעה חודשים, מכור לתה! לא מסכים לשתות מים, פטל, קולה, מיץ תפוזים, כלום. במשך היום אין לי בעיה עם זה, הבעיה היא בלילה. שחר קם 4-5 פעמים בלילה ורוצה לשתות תה, חם ורק חם, והוא שותה את כל הבקבוק - הבינוני של אוונט (260 מ"ל) 4 בקבוקים בלילה
אני מחליפה לו חיתולים בקצב, קמה כל שעה שעתיים להכין לו תה ובבוקר אני לא מצליחה לפתוח את העיניים
. אז מלבד העובדה שאני עייפה, מאוד לא בריא לשתות את התה הזה בלילה, הוא מלא בסוכר. היום קמנו בבוקר והחלטתי שהיום (לפחות במשך היום) אין תה. היינו כל הבוקר בים, היה מאוד חם, ושחר בשום אופן לא הסכים לשתות מים. בסוף כמובן נשברתי ונתתי לו תה, לא רציתי שהוא יתייבש (אנחנו גרים באילת) בימים האחרונים אני מנסה להוריד את כמות התה בבקבוק אבל גם את זה הוא לא מוכן לקבל. מה לעשות? אוף אוף אוף
טל

מלמלה

New member
אני התיאשתי

היא כבר בת שנתיים + 4 חודשים ומתעוררת לקבל מיץ כל לילה נכון בחודשיים זה ירד מעט כך שהדרך עוד ארוכה סליחה אבל ככה זה אצלנו ניסיתי לא לתת ולא ישנו כל הלילה

טוב נו... לפחות אני לא לבד במערכה

לא שהשיניים שלו יהיו יותר בריאות ככה, אבל חשבתי שאנחנו היחידים שנותנים תה בלילה. טל

להתחיל להוריד את המינון של התה../images/Emo96.gif

למהול את התה: לדלל במים ולנסות לאט לאט להוריד את התה! בהצלחה!

אוף..../images/Emo10.gif ניסיתי את זה, זה לא הולך

הילד פשוט עקשן ויודע מה הוא רוצה. טל

לא להתייאש - זה הזמן להתחיל להציב ע

להציב עובדות! איך מבחינת שיחה הבנה - יש על מה לדבר?

"איזה הבנה ואיזה נעלים"

הוא עדיין קטן ומבין רק... לך תביא את הכדור או תרים את הבקבוק ושים אותו על השולחן. טל

ציפי ג

New member
לא רוצה להפחיד אתכן ../images/Emo104.gif

אבל בן דוד של בעלי, שאמו לא עמדה בפני הלא, עבר טיפולי שינים בגיל שנתים בהרדמה מלאה. תה מאוד לא בריא , הוא סופח את הברזל, ואם הוא כ"כ מכור לתה, תבדקי לו את ההמוגלובין. אי אפשר ליבש ילד, אבל אפשר להפחית את כמות התה בבקבוק. לא למהול אלא לתת חצי בקבוק, רבע בקבוק, ולהפחית בהדרגה את הכמות, יש להם הרי משקל בידים. ותחליטי - הוא מקבל X בקבוקי תה ביום ולא יותר, וכך תאבקי איתו רק מספר פעמים, ולא לאורך כל היום.

לא הבנתי את הקשר להמוגלובין

יש לו המוגלובין מאוד נמוך אבל אולי זה בגלל שהוא לא קיבל מעולם ברזל? טל

ציפי ג

New member
לתה יש תכונה ../images/Emo104.gif

שהוא סופח אליו את הברזל, ובמקום ללכת לדם, הוא יוצא החוצה עם השתן. אז אם הוא מקבל לדוגמא עוף, במקום שהברזל מהעוף ילך לדם הוא הולך לים.

אה, עוד משהו בנוגע לחפץ מעבר...

באיזה גיל כל זה מתרחש? לא נראה לי שאפשר להצמיד לשחר משהו, לא מעניינות אותו הבובות יותר מידי. (או המכוניות לצורך העיניין) האם הוא קטן מידי? טל

גם עלינו זה פסח בינתיים.

גלי לא מראה סימנים של חיבה לאף חפץ בבית, חוץ מלציצי שלי, וגם זה רק כשהיא רעבה או עייפה. אין לי מושג אם זה עוד יקרה.

חדוה1

New member
גם אצלינו- 10 חודשים

אבל אני חושבת שלא לכל ילד יש חפץ מעבר וגם ככה הוא יכול לגדול ילד בריא

חפץ מעבר הילד בוחר לבד ../images/Emo8.gif

לא משהו שאפשר להצמיד לו... אצל איה הדובי הספציפי הזה משמש חפץ אהוב ממזממממממממממממן (לא זוכרת בדיוק, אבל ממש מוקדם). אבל יש ילדים שלא זקוקים לזה, אז זה לא צריך להוות בסיס לדאגה.
שירלי

יונית ש

New member
לגבי חפץ מעבר

אצלנו זו שמיכה מטריקו. אבל היא נצמדה אליה מגיל קטן מאוד ממ שחודשים ספורים. נראה לי ככל שהגיל מתקדם יותר קשה להתחיל עם חפץ מעבר. וחוץ מזה טוב שעדיין אין לה חפץ. כי זה גם בלאגן שלם, כמו להתחיל להיפרד מהחפץ בבוא היום. או שחס וחלילה שוכחים את החפץ בבית שנוסעים לטיול...

הדב

New member
דומה. 7 ח. מציצה יותר מאוכל.

אביתר בן 7 חודשים החל להתעורר בלילה לפני כחודש בערך. (עד אז הוא ישן די טוב) הוא כבר לא יונק וישן בחדר משלו. (כך הוא מגיל שבוע) ועכשיו הוא החל להתעורר מספר פעמים בלילה. בריווחים של שעה שעתיים. אנחנו מוציאים אותו מהמיטה נותנים לא בקבוק והוא נרדם חזרה בזרועתינו. ההרגשה היא שהוא לאו דווקא מחפש אוכל, (התחלנו לדלל לו את החלב בלילה) אלא מציצה וחום. בסך הכל הוא חוזר לישון צ´יק צ´ק. אבל ... היינו כמובן רוצים שהוא ישן יותר טוב בלילה. יש למישהו הצעות ?

ענבל30

New member
לא הצעות אלא הסבר אפשרי...

לתינוקות בגיל הזה הרבה פעמים משתנה דפוס השינה, ויש לכך כמה וכמה סיבות, לא את כולן אני יודעת. סיבות אפשריות:
השיניים מציקות לו.
חרדת נטישה - הוא מתעורר כדי לראות שאתם עוד שם...
אולי בכל זאת הוא משלים "קלוריות", מפני שארוחת הערב לא מספיקה לו? רעיונות לשיפור-שינוי דפוס השינה אין לי, מלבד להגדיל מעט את ארוחת הערב אם זהו מקור הבעיה... ואולי לשקול לעבור ללינה משותפת או באותו חדר, כך ש"חרדת הנטישה" תפחת? בכל מקרה, מקווה שהמצב ישתפר ותחזרו לישון טוב יותר

zimes

New member
יש לי רעיון

כנסי לפורום הנקה, תעשי חיפוש על גמ"ל (בעיקר בכותרות), ועל "מסעדה" במטרה למצוא "שטת המסעדה הניידת" בתוכן ההודעות. כמה בנות גמלו את יונקיהן מיניקת לילה בשיטה של להגיד - ביום (אור) יונקים, ובלילה (חושך) לא יונקים. תוכלי לקרוא את הבסיס לשיטה, ואיך זה עבר על הבנות. מה שאת רוצה לעשות - לגמות מתה בלילה, נשמע לי די דומה, אז אולי מה שהן עשו יעזור לך. בהצלחה!

פטל22

New member
אסור להתיאש../images/Emo46.gif המאבק בתחילתו...

אסור להתיאש הוא פשוט נלחם בך ומנצח הוא יודע בידיוק כמה שהם קטנים הם מאוד חכם פשוט צריך לעמוד על מה שאת חושבת ולא להכנע אז לא תשני שבוע אבל תאמיני לי שהוא יבין את המסר זה לא רק על השתיה המילחמות האלה ממשיכות הלאה הבן של גיסתי היה אותו הדבר והיא נכנעה בגיל שנתיים עקרו לו 4 שיניים קידמיות כי הם היו מתפוררות לו ובהרדמה מלאה כמו כן זה מאוד לא בריא לכליות שלו אצלי הוא היה שותה חלב וגם קם 3 פעמים בלילה עד שאמרתי די היה קשה אבל תחשבי שאם עכשיו את מוותרת לו מה ייהיה אחר כך הרי זה עניין של אופי שלו והוא צריך לדעת מי הבוס כביכול מקווה שתצליחי

למעלה