../images/Emo41.gif התייעצות ../images/Emo41.gif
איך להתחיל..... שחר בן שנה וארבעה חודשים, מכור לתה! לא מסכים לשתות מים, פטל, קולה, מיץ תפוזים, כלום. במשך היום אין לי בעיה עם זה, הבעיה היא בלילה. שחר קם 4-5 פעמים בלילה ורוצה לשתות תה, חם ורק חם, והוא שותה את כל הבקבוק - הבינוני של אוונט (260 מ"ל) 4 בקבוקים בלילה
אני מחליפה לו חיתולים בקצב, קמה כל שעה שעתיים להכין לו תה ובבוקר אני לא מצליחה לפתוח את העיניים
. אז מלבד העובדה שאני עייפה, מאוד לא בריא לשתות את התה הזה בלילה, הוא מלא בסוכר. היום קמנו בבוקר והחלטתי שהיום (לפחות במשך היום) אין תה. היינו כל הבוקר בים, היה מאוד חם, ושחר בשום אופן לא הסכים לשתות מים. בסוף כמובן נשברתי ונתתי לו תה, לא רציתי שהוא יתייבש (אנחנו גרים באילת) בימים האחרונים אני מנסה להוריד את כמות התה בבקבוק אבל גם את זה הוא לא מוכן לקבל. מה לעשות? אוף אוף אוף
טל
איך להתחיל..... שחר בן שנה וארבעה חודשים, מכור לתה! לא מסכים לשתות מים, פטל, קולה, מיץ תפוזים, כלום. במשך היום אין לי בעיה עם זה, הבעיה היא בלילה. שחר קם 4-5 פעמים בלילה ורוצה לשתות תה, חם ורק חם, והוא שותה את כל הבקבוק - הבינוני של אוונט (260 מ"ל) 4 בקבוקים בלילה