XDDD חשבתי על זה רק אחרי ששלחתי את ההודעה
B baril New member 11/8/07 #32 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDD חשבתי על זה רק אחרי ששלחתי את ההודעה
S simpsonit New member 12/8/07 #72 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif
S simpsonit New member 12/8/07 #81 יו זה מרגש!!! פעם הייתי היחידה בפורום שהפייב שלה היה טום!!ועכשיו יש יותר משל הארי!!!אני מאושרת D: חחח
יו זה מרגש!!! פעם הייתי היחידה בפורום שהפייב שלה היה טום!!ועכשיו יש יותר משל הארי!!!אני מאושרת D: חחח
M m o r 1 0 2 New member 11/8/07 #10 ../images/Emo26.gifתצביעו../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif
M m i c k e y 15 New member 11/8/07 #23 דאם! גמאני רציתי לפתוח משחק דומה חחח אבל קצת שונה.. שאני יעשה כמה תמונות נגיד רק של אחד מהם ומהתמונות האלה יבחרו את הכי יפות של אותו בנאדם.. לא כמו שאת עושה עכשיו אני יעשה את זה בהזדמנות אהההה הבנתי מה את עושה! זה כמו בפורום עולם הבידור והזוהר
דאם! גמאני רציתי לפתוח משחק דומה חחח אבל קצת שונה.. שאני יעשה כמה תמונות נגיד רק של אחד מהם ומהתמונות האלה יבחרו את הכי יפות של אותו בנאדם.. לא כמו שאת עושה עכשיו אני יעשה את זה בהזדמנות אהההה הבנתי מה את עושה! זה כמו בפורום עולם הבידור והזוהר
M m o r 1 0 2 New member 11/8/07 #29 תעשי ת'משחק שאני יגמור../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif או מתי שאני שבא לך...כי זה לא ממש דומה ולא ידעתי שיש את זה בפורום עולם הבידור והזוהר...לקחתי את זה מפורום אחר בכלל
תעשי ת'משחק שאני יגמור../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif או מתי שאני שבא לך...כי זה לא ממש דומה ולא ידעתי שיש את זה בפורום עולם הבידור והזוהר...לקחתי את זה מפורום אחר בכלל
I Intoxicate My Mind New member 11/8/07 #37 אם הבנת את ההוראות.. אז תסבירי לי אותן >< כי לא הבנתי מילה >< סתם הצבעתי לדאגי כי הוא כוסון אחושילינג XD. אחוששששששילינג XD
אם הבנת את ההוראות.. אז תסבירי לי אותן >< כי לא הבנתי מילה >< סתם הצבעתי לדאגי כי הוא כוסון אחושילינג XD. אחוששששששילינג XD
B baril New member 11/8/07 #38 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גםאני לא הבנתי והצבעתי לטום רק כי הוא הפייב שלי קרעת אותי
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גםאני לא הבנתי והצבעתי לטום רק כי הוא הפייב שלי קרעת אותי
I Intoxicate My Mind New member 12/8/07 #51 XDDD חח ואוו יש לי גישה אליי! XD [email protected] כנסי, אני אפתח'ך ת'תחת ><.
B baril New member 12/8/07 #53 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני לא יכולה להוסיף אנשים ;;. תוסיפי אותי [email protected] רק לא את התחת.;[
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני לא יכולה להוסיף אנשים ;;. תוסיפי אותי [email protected] רק לא את התחת.;[
M m o r 1 0 2 New member 11/8/07 #43 כנסי...../images/Emo168.gif כל פעם אני נותנת משימה לקבוצה אחרת, דוגמא: "תעלו תמונה של דאגי עם משקפיים" ואחרי שכולן מעלות את התמונה המבוקשת אתן מצביעות לתמונה הכי יפה... עכשיו הבנת?
כנסי...../images/Emo168.gif כל פעם אני נותנת משימה לקבוצה אחרת, דוגמא: "תעלו תמונה של דאגי עם משקפיים" ואחרי שכולן מעלות את התמונה המבוקשת אתן מצביעות לתמונה הכי יפה... עכשיו הבנת?
L Lex 1 New member 12/8/07 #49 חחחחח גמני רק עכשיו הבנתי את ההוראות וסתם הצבעתי.. XD אניווי, תנקס על ההסבר הנוסף[לעילגות שביננו . אהמ אור], .
חחחחח גמני רק עכשיו הבנתי את ההוראות וסתם הצבעתי.. XD אניווי, תנקס על ההסבר הנוסף[לעילגות שביננו . אהמ אור], .
M m o r 1 0 2 New member 11/8/07 #28 ../images/Emo124.gifהודעה לכולם../images/Emo168.gif אני רוצה שכבר הרבה הצביעו...אבל עדיין לא הצבעתם להארי...אני מבקשת שתצביעו לו גם ועם איזה ילדה לא רוצה להישתתף היא יכולה לעזור לי במשימות כי אני אזדקק לזה
../images/Emo124.gifהודעה לכולם../images/Emo168.gif אני רוצה שכבר הרבה הצביעו...אבל עדיין לא הצבעתם להארי...אני מבקשת שתצביעו לו גם ועם איזה ילדה לא רוצה להישתתף היא יכולה לעזור לי במשימות כי אני אזדקק לזה
ה המלאכית בלבן New member 12/8/07 #52 אני בדילמהההההההההההההה טום או הארי? טום או הארי? טום או האריייייייייייי???????????????????????????????????????? |מתה|
אני בדילמהההההההההההההה טום או הארי? טום או הארי? טום או האריייייייייייי???????????????????????????????????????? |מתה|