../images/Emo41.gif התנהלות בפורום ../images/Emo41.gif
לחוקי הפורום המלאים אתם מוזמנים להיכנס למאמרים או לטאגליינס, פה אני רק מזכיר לכם על החלק של ההתנהלות בפורום כי זה מה שכרגע בעייתי פה, אל תשכחו שאנחנו פה בשביל להנות ולהעביר דיון תרבותי, מותר לשלול דברים ולחלוק על אחרים רק לעשות זאת בצורה יפה.
התנהלות בפורום! 1. הגולשים מוזמנים לפתוח שרשור כאוות נפשם(רק לשים לב שאין שירשורים באותו נושא שפתוחים כבר) חוץ מהשרשורים הבאים:
שרשור המשוב השבועי
שרשור הפרק השבועי
שרשור אוף טופיק שבועי שרשורים אלו ייפתחו על ידי מנהל הפורום או אדומי הפורום. 2. חל איסור על שימוש בלשון בוטה בהודעות בפורום. 3. חל איסור להציג את עצמך כמנהל הפורום, מוסמך מטעם חברת תפוז אנשים ו/או איש אחר בהנהלת הפורומים בזמן שאתה לא. 4. אין להתחזות לגולשים אחרים. 5. אין להוציא דיבה ו/או לשון הרע על גולשים אחרים, וגם על מתמודדי התוכנית, אל תשכחו שגם הם בני אדם! 6. לאחר 3 הזהרות במסר על מחיקת הודעה או על התבטאות לא נאותה בפורום המשתמש ייחסם ליום אחד. 7. שימו לב! כשאתם רוצים לפתוח הודעה חדשה, אולי כבר יש נושא דומה שפתוח אז שרשרו אליו! מעכשיו הודעות כאלה יתחילו להימחק. 8. חל איסור להציף את הפורום, אדם שיציף יוזהר והודעותיו יימחקו ולהבא גם ייחסם. 9. מותר לפרסם אתרים/בלוגים/ כול קישור שלא קשור לפורום אך ורק בשירשור אוף טופיק, שאר הקישורים יימחקו! אתם מוזמנים להוסיף רעיונות שיוכלו לשפר את הפורום או להעיר, ולא לשכוח אם אתם רוצים להתלונן על אדם מסויים, לא לעשות זאת על גביי הפורום אלא במסר למנהלים, ואל תהססו לפנות אלינו! אני אשמח אם אנשים ישנו את הגישה שלהם, יש פה הרבה אנשים שעומדים על סף חסימה מהפורום וחבל! אני באמת נמנע כמה שאפשר מלחסום ולמחוק הודעות אבל אנשים לפעמים לא מותירים ברירה, אז אולי בעקבות החוקים האלה חלק יחשבו טיפה אחרת וזה כבר מעולה לכולנו
מקווה שלא נאלץ להשתמש בחוקי התקנון, ויהיה כיף ונעים לכולם בפורום, גלישה מהנה!
לחוקי הפורום המלאים אתם מוזמנים להיכנס למאמרים או לטאגליינס, פה אני רק מזכיר לכם על החלק של ההתנהלות בפורום כי זה מה שכרגע בעייתי פה, אל תשכחו שאנחנו פה בשביל להנות ולהעביר דיון תרבותי, מותר לשלול דברים ולחלוק על אחרים רק לעשות זאת בצורה יפה.