התפקדות אוקטובר

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות אוקטובר../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: כיתה/צבא/אחר: מיקום בארץ ו/או בעולם: משהו טוב שקרה בספטמבר: משהו רע שקרה בספטמבר: מסר לאומה: תמונה:
ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? וישנתם בסוכה? גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; חודש טוב

HagarStar

New member
יאיי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: סטאר/הגר גיל: 14 וחצי כיתה/צבא/אחר: ט' מיקום בארץ ו/או בעולם: ת"א
משהו טוב שקרה בספטמבר: פאק הרבה, זה חתיכת טלנובלה מה שהולך פה משהו רע שקרה בספטמבר: הרבה, אבל בעיקר יוני ולינור מסר לאומה: השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא |: ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? מיותר שאני אענה על זה, נכון? מתמטיקה זה שואה

Rose131

New member
מתמטיקה זה כיףD: בעיקר כזאתשל כיתה ט../images/Emo12.gif

orw93

New member
אוי כל כך לא../images/Emo205.gif

של כיתה ז' זה כיף. בערך. השנה עוד לא התחילה ואני ככה קרובה להעיף למורה שלי סטירה. כל שיעור מחדש.

LIly845

Well-known member
אני מתגעגעת לחומר של כיתה ז'!!!

ועוד יש אצלי בכיתה מורה שחושבת שהיא מלמדת סטודנטים,היא נותנת תרגיל מחומר חדש ואומרת תפתרו אפילו בלי להראות דרך או משהו.

LIly845

Well-known member
נממממ

שם:נופר גיל:14.9 כיתה/צבא/אחר:ט' מיקום בארץ ו/או בעולם:נתניה משהו טוב שקרה בספטמבר:הרבה D: משהו רע שקרה בספטמבר:הרבה מסר לאומה: השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר?לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?לא
וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;;כן

GaIi4697

New member
בבבבב

שם: גלי גיל: 13 כיתה/צבא/אחר: ח מיקום בארץ ו/או בעולם: תא משהו טוב שקרה בספטמבר: הממממ ונוס דום יצא?
לא זוכרת כלום>< משהו רע שקרה בספטמבר: נמ מסר לאומה: הה תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? חחחחחחחח לא גם לא הייתי באחת כזאת בכלל>< ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? .. גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; ישמצב

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור גיל:14 וחצי כיתה/צבא/אחר: ט מיקום בארץ ו/או בעולם: יקנעם
משהו טוב שקרה בספטמבר:אילת משהו רע שקרה בספטמבר:בצפר? מסר לאומה: יש לי את החדש של דה קריבס
@#!# תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא. אבל בדרך כלל אנחנו כן בונים ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?לא וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; ללאD:

Luna Sphere

New member
הו ../images/Emo12.gif

שם: אורן מיקום בעולם: the middle east משהו טוב שקרה בספטמבר: לא יודעת משהו רע שקרה בספטמבר: בואו נעזוב את הנושא מסר לאומה: לא השתנה מחודש שעבר תמונה: מחר יש מפגש: באמת?
בניתם סוכה בחצר? לא עשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא ישנתם בסוכה: לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? כן

M a a y a n K

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo36.gifמזכיר לי את הארי פוטר

שם: מעין גיל: 19 כיתה/צבא/אחר: צבא...
מיקום בארץ ו/או בעולם: קרית חיים משהו טוב שקרה בספטמבר: הוא נגמר? אההה ושאני סופסוף בבית! משהו רע שקרה בספטמבר: השבוע הנוראי הזה שהיה והייתי לגמרי לבד מסר לאומה: המממ...אל תתגיסו? תמונה: נו מחר... השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? בשונה משאר השנים הקודמות, לא
ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? ברור! תליתי בחדר כדי שיהיה צבעוני!!
וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; תודה לאל- לא חודש טוב

Rose131

New member
^^

שם:נועההה גיל:16 כיתה/צבא/אחר: י"א מיקום בארץ ו/או בעולם:ירושלים\מבשרת משהו טוב שקרה בספטמבר:יומולדת! משהו רע שקרה בספטמבר: השבוע האחרון. מסר לאומה:הממ. השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר?לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?לא וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? רק אחד?S:

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שם: תומר גיל: 17 כיתה/צבא/אחר: עוד מעט צבא, יב'. מיקום בארץ ו/או בעולם: In The Edge Of The Earth משהו טוב שקרה בספטמבר: חזרתי לראות את כל השכבה אחרי הפסקה של חודשיים. ויצאו המון אלבומים טובים משהו רע שקרה בספטמבר: חוזרים ללמוד מסר לאומה: If I Cut My Hair, Hawaii Will Sink תמונה:
השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? במרפסץ \= ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? חחחחח מי זה עשיתם? .. אחותי עשתה וישנתם בסוכה? ממש! בשביל מה יש חדר!? גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? לא, קודם כל שנגיע למצב של "אחרי סוכות", המורים שלנו בטוחים שגמרנו את השנה כבר עם השביתה הזאת שמתקרבת חח

../images/Emo151.gif ליצנים מפחידים אותי

שם:
חן גיל:16 כיתה/צבא/אחר:
י"א מיקום בארץ ו/או בעולם:
קריות משהו טוב שקרה בספטמבר:חופש משהו רע שקרה בספטמבר:אין משהו מיוחד . מסר לאומה:מכירים ת'קטע הזה שאתם לא מכירים ת'קטע הזה ?
תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש
השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר?לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?לא וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות?כן ..

Chemical Venom

New member
Break My Fall...

שם: אור גיל: בקרוב 18 כיתה/צבא/אחר: י'ב מיקום בארץ ו/או בעולם: מושב נחלים ליד פ"ת משהו טוב שקרה בספטמבר: לא זוכר משהו רע שקרה בספטמבר: לא זוכר מסר לאומה: דונט וורי בי הפי חח תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? יאפ ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; כן=/

../images/Emo135.gif

שם: קארין גיל: 14 כיתה/צבא/אחר: ט מיקום בארץ ו/או בעולם: ת"א משהו טוב שקרה בספטמבר: כלום
משהו רע שקרה בספטמבר: הכל
מסר לאומה: תשתקו
תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש: לא באה למפגש
אולי אקפוץ להגיד שלום
בכל מקרה את יודעת איך אני נראית ><" ו.....ברינג איט און ביטץ'
השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; כן
ככה זיווה הזונה החליטה, או כפי שהמנהלת קוראת לה, המורה לספרות

PATD

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif

שם:תמרררררר D: גיל:18
כיתה/צבא/אחר:לפני צבא
מיקום בארץ ו/או בעולם:מבשרת
משהו טוב שקרה בספטמבר:מממ יומולדת דהה... והיה כיף ^__^
משהו רע שקרה בספטמבר:עבודה והייתי טיפה חולה
מסר לאומה:
תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש
השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר?נופ ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?נופ וישנתם בסוכה?נופ גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;;נופ

../images/Emo210.gif

שם: מיכל גיל: 15 וחצי כיתה/צבא/אחר: י' מיקום בארץ ו/או בעולם: ירושלים משהו טוב שקרה בספטמבר: אילת, תיכון ועוד מלאמלא משהו רע שקרה בספטמבר: לא זוכרת מסר לאומה: בוייייייייייייייייייייה תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש - אנלא באה למפגש, ואני אעלה תמונה אבל את מוזמנת להצליף בי מתי שבא לך
השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; 3 מבחנים בשבוע הראשון, ואחכ עוד 2 XD

למעלה