התפקדות אוקטובר

HagarStar

New member
חחחח ס'חמודה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אוף רציתי לראות אותך ;; שחר אמרה שהתקשרת והאוטובוס נתקע או משהו
ולא ענינתי לסמס כי דיברתי עם השומרים בסנטר O_O

GD ROCKS

New member
טנהנהנהD:

שם:רותי גיל:17 כיתה/צבא/אחר:י"ב מיקום בארץ ו/או בעולם:ב"ש משהו טוב שקרה בספטמבר:ממ.. לאיודעת הכרתי מלא אנשים חדשים (?) חחחחחחחחחחח מעפן. משהו רע שקרה בספטמבר: פסיכומטרי SS: מסר לאומה: כואב לי הבטן. תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש. חחח אני לא באהP: את לא מפחידה אותי P: השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא. ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? גם לא. וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; ברור.

lestatgirl

New member
יו יו יו

שם:אטי בטי בום בום גיל:18 כיתה/צבא/אחר:מובטלת מיקום בארץ ו/או בעולם:ראשלצ משהו טוב שקרה בספטמבר:ההזמנה, והרבה בגדים? ואה כן היומהולדת ולמרות שזה טכנית רוקטובר אבל אורגן! משהו רע שקרה בספטמבר:כל שאר הדברים? מסר לאומה:קוקאין זה לא הכל בחיים יש גם זונות.let love tear us apart I fund the cure for a broken heart תמונה: אני בתגובה מהירה ועדיין בטראומות מהפיקניק השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר?פחח לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?נייט וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;;פחחח לא

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo72.gif

שם: שיר. גיל: 17+ כיתה/צבא/אחר: יב'. מיקום בארץ ו/או בעולם: צפון. משהו טוב שקרה בספטמבר: קניות. משהו רע שקרה בספטמבר: היה כלמיני. מסר לאומה: אנעארף.. השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר?
ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? כן, לסוכה של ידיד.. וישנתם בסוכה?
גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? יש עבודות.

../images/Emo22.gif

שם: יעל גיל: 16.2 כיתה/צבא/אחר: יא מיקום בארץ ו/או בעולם: כפ"ס משהו טוב שקרה בספטמבר: כסף וחופש משהו רע שקרה בספטמבר: בצפר? מסר לאומה:
השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; אין לנו מבחנים חהחהחהח

Runt

New member
sorrow by nature

שם: אזדרכת מלפפון גיל: 17 כיתה/צבא/אחר: יב מיקום בארץ ו/או בעולם: ב"ש משהו טוב שקרה בספטמבר: נאמ משהו רע שקרה בספטמבר: תחילת הלימודים מסר לאומה: עוגות לימון זה טעים תמונה: נה השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? כן

elknetld2kil

New member
מתפקד, כנראה בפעם האחרונה

שם: איתן גיל: 23 כיתה/צבא/אחר: אחרי צבא, סטודנט למחשבים מיקום בארץ ו/או בעולם: במקור מקיבוץ נווה איתן (ליד בית שאן, AKA, ערסלנד) משהו טוב שקרה בספטמבר: קיבלתי כסף מהעבודה
משהו רע שקרה בספטמבר: הסיבה שבגללה קיבלתי את הכסף
מסר לאומה: Chill תמונה: לפני כמה ימים ממש שעמם לי, אז התחלתי לצלם את עצמי עם הטלפון השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; אני לא בטוח, אבל בחודש הבא יהיו לי הרבה מבחנים... אז ככה, אני יוצא מהדירה שלי בקיבוץ בשבוע הבא ועובר למעונות של המכללה (מכללת עמק יזרעאל, במקרה שתהיתם). אני מביא לשם מחשב ויהיה לי אינטרנט. מה שלא יהיה לי זה זמן, כי אני הולך לקרוע עכשיו את התחת 3 שנים בתקווה לצאת משם עם תואר במחשבים. לא נראה לי שאני עוזב אבל אני אהיה כאן הרבה פחות (ומי ששם לב, אני גם ככה כבר בקושי כותב ואני גם לא משתתף בכל השרשורים החברתיים פה). וויש מי לאק (ולא פרנץ', כי זה של פרחות)

FullyAlive

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif I'M BACK ../images/Emo6.gif

[זאת Xx Moriko xX , החלפתי כינוי..] אין לי ממש זמן להיות על המחשב, כך שאני חושבת שהפינה שלי פנויה
שם:מור גיל: 15 + כיתה/צבא/אחר: י' מיקום בארץ ו/או בעולם: חולון משהו טוב שקרה בספטמבר: התחילו למכור קרמבו
משהו רע שקרה בספטמבר: תיכון
מסר לאומה:תאכלו קרמבו כל עוד אתם יכולים, זה יסתיים לפני שתשימו לב תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש יש לי רפלקסים של חתולה כך שהסיכוי שתצליחי לפגוע בי.. השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא , אבל הלכתי להתנחלות אצל דודה שליD: ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? דווקא השנה לא
וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; אהאה..+עבודה+בחנים+שביתה

..../images/Emo71.gif

שם: ליאל גיל: עוד חודשיים 14^^ כיתה/צבא/אחר: ח' מיקום בארץ ו/או בעולם: חיפה.. משהו טוב שקרה בספטמבר: חופשים? משהו רע שקרה בספטמבר: בצפר וזה מסר לאומה: דבק זה לא אוכל. תמונה: לא השאלה המתחלפת:
בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא>< וישנתם בסוכה? לא.. גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; חהחהחה לאD:

עונהההההההה

שם: לא משנה גיל: 25 יתה/צבא/אחר: אחרי תואר מיקום בארץ ו/או בעולם: ב"ש משהו טוב שקרה בספטמבר: וואו..לא זוכרת משהו מרגש משהו רע שקרה בספטמבר: היו בעיות במשפחה מסר לאומה: מיד סודה עם לימון זה דוחה תמונה: אין השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? ממש לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? אני מזמן אחרי כל הכאב ראש הזה

My Pace de sumereba ii

שם: טולי מאגניבת העל גיל: 16 ומשהו כיתה/צבא/אחר: י''א מיקום בארץ ו/או בעולם: פרדס-חנה כרכור משהו טוב שקרה בספטמבר: לא יותר מידיי משהו רע שקרה בספטמבר: יותר מידיי מסר לאומה: אני אלוהים והגר סוטה.....

HagarStar

New member
עכשיו אני סוטה עבריינית../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ופדופילית אם תרצי O_O

Djerry

New member
בדיליי

שם: דגנית גיל: עוד מעט 18 כיתה/צבא/אחר: י"ב מיקום בארץ ו/או בעולם: קריות משהו טוב שקרה בספטמבר: נפטרתי מהפסיכו' משהו רע שקרה בספטמבר: לימודים מסר לאומה: מורים לא צריכים לתת שיעורים לחופש. זה רע תמונה: השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? נופ ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? כן

litaf1

New member
חג שמח לכולם!!!

שם: ליטף גיל: 17 (וקצת..) כיתה/צבא/אחר: י"ב מיקום בארץ ו/או בעולם: מוצקין סיטי, ישראל. משהו טוב שקרה בספטמבר: אממ סיימתי את הפסיכומוות! משהו רע שקרה בספטמבר: למדתי לפסיכומוות, והייתי צריכה להבריז מהבצפר לשבוע ועכשיו ממש כועסים עליי \= מסר לאומה: מילקי שולט! תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש- לא יכולה לבוא.. השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר? לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן? לא וישנתם בסוכה? לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; 3 אפילו

Bleed for Me

New member
מתפגרת

שם:דניאל גיל:18.5 כיתה/צבא/אחר:בין תיכון לצבא מיקום בארץ ו/או בעולם:ר"ג משהו טוב שקרה בספטמבר:הייתי באיטליה ושוויץ משהו רע שקרה בספטמבר:שומדבר מסר לאומה:אין תמונה: ואם לא תעלו אחת שלכם אני אצליף בכם עם שוט, מחר יש מפגש: חח לא
השאלה המתחלפת: בניתם סוכה בחצר?לא ועשיתם שרשראות מרצועות נייר כמו שמכינים בגן?לא וישנתם בסוכה?לא גם לכם יש מבחן ישר אחרי סוכות? ;; לא,אין מבחנים יותר!!!!

למעלה