התפקדות אמצע חודש ומסן ושאר ירקות

my world 88

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות אמצע חודש ומסן ושאר ירקות../images/Emo41.gif

שם: גיל: מסן: אייסיקיו (אם יש למישהו בכלל): אימייל (כנ"ל): פייסבוק: פליקר/יוטיוב/וואטאבר: פייסבוק: תמונה: שאר ירקות: להקה: זמר: זמרת: שיר האהבה הדה בסט: השיר הכי גרוע אבר: התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: הסרט הכי טוב אבר: בחיים לא הצלחתי לסיים פאזל. זה תמיד הדהים אותי איך אנשים מסוגלים לעזאזל.

my world 88

New member
עונה^^

שם: מתן גיל: 17
מסן: [email protected] אייסיקיו (אם יש למישהו בכלל): אימייל (כנ"ל): פייסבוק: http://www.facebook.com/MatanGabriel פליקר/יוטיוב/וואטאבר: http://www.youtube.com/user/MatanGab תמונה: שאר ירקות:
להקה: ליטל ביג טאון
, THE PASS, the naked and famous זמר: בראד פייזלי, דיוויד קוק זמרת: מדונה
שיר האהבה הדה בסט: Bright Eyes - First Day of My Life Rogue Wave - Everyday ו- IRON & WINE - SUCH GREAT HEIGHTS למרות שזה יותר שיק סקס
השיר הכי גרוע אבר: הדבר הזה של רבקה בלאק.וטפ? התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: סקראבס
. ג'יידי
הסרט הכי טוב אבר: גארדן סטייט, אז גוד אז איט גטס בחיים לא הצלחתי לסיים פאזל. זה תמיד הדהים אותי איך אנשים מסוגלים לעזאזל. |הא|

Robin Sparkles

New member
נולד לי אחיין!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שם:כרמית גיל:19 (מתכחשת ליומהולדת שיש עוד מעט) מסן: לא נכנסתי לשם שנתיים בערך אייסיקיו (אם יש למישהו בכלל):אין אימייל (כנ"ל): במסרים פייסבוק: במסרים פליקר/יוטיוב/וואטאבר: פייסבוק: ... תמונה: שאר ירקות: עברו עלי ה-3 ימים הכי מצחיקים בעולם וזה ממש כיף! להקה: הרטס זמר: תיאו מהרטס זמרת: אדל שיר האהבה הדה בסט: וואי יש לי הרבה שאני אוהבת...שאלה קשה מידי
השיר הכי גרוע אבר: התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: הרבה! אבל דספרט בהחלט ברשימה! הסרט הכי טוב אבר:מלך האריות 1, רקוויאם לחלום!

Itay Simons

New member
moi

שם: איתי גיל: 22 מסן: [email protected] אייסיקיו (אם יש למישהו בכלל): איזה ישן זה
פייסבוק: Itay Machlev תמונה: איזה ישן זה
שאר ירקות: אבוקדו
(לא אכפת לי שזה פרי, זה טעים מספיק כדי להיות גם פרי וגם ירק!) להקה: אפיקה זמרת: טורי איימוס
שיר האהבה הדה בסט: Nothing's gonna change my love for you
השיר הכי גרוע אבר: כל שיר של ג'סטין ביבר... התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: ווייפאאוט
הסרט הכי טוב אבר: ממזרים חסרי כבוד
, סטאר וורס
(ואם להיות ספציפי- נקמת הסית'
) בחיים לא הצלחתי לסיים פאזל. זה תמיד הדהים אותי איך אנשים מסוגלים לעזאזל. - זה כיף!!!!!!!!!!! :)

adii1201

New member
מה אתה לא אוהב את ג'סטין ביבר../images/Emo2.gif?

איזה חמוד אתה

CharmedRulez

New member
LOL תכלס....

ראיתם את הסרט על הילדה מעריצה מספר אחת שלו בערוץ 2? זה היה פשוט פתטי.

למעלה