התפקדות אמצע חודש ומסן ושאר ירקות

CharmedRulez

New member
ברור שלא עב"ן! אבל זה קשה. יש מלא.

זה חייב להיות סדרה שעדיין משודרת? והגוגו דולז

CharmedRulez

New member
גם פאזל של 10 חתיכות לא הצלחת? תורי.

שם: דוד גיל: בקרוב 23 מסן/ICQ/אימייל/פייסבוק/וואטאבאר: בפרטי. להקה: קולדפליייייי זמר: אין ... נראה לי ... זמרת: אני אוהב שיר האהבה הדה בסט: מה זה השטויות האלה? יש את היי דר דליילה ואת first day of my life שהם באותו סגנון ואני אוהב. השיר הכי גרוע אבר: יש יותר מדי. התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: אין לי תוכנית הכי טובה כי אני לא רוצה לבגוד בכל היצירות המופלאות שאני אוהב (למרות שהכינוי מרמז על דעתי) בכל מקרה- אתם חייבים לתת צ'אנס לhappy endings. זה עדיין לא משודר בארץ אבל זאת סדרה מצחיקה ומגניבה וכיפית. שווה ציפייה. חודשה לעונה 2. הסרט הכי טוב אבר: אני מאוד אוהב את הרשת עם סנדרה בולוק. נהייה כל כך מיושן שזה כבר קצת מצחיק אבל זה סרט חמוד ומותח כזה.... אין לי הכי טוב אבר. אי אפשר לבחור.

my world 88

New member
בדיוק אתמול בלילה הורדתי את 3 הפרקים הראשונים

אבל אין לי עצבים להתחיל לצפות בזה.

CharmedRulez

New member
תראה. זה חמוד ביותר!

אני מודה שכמו שמלא אומרים זה מזכיר את פריינדס וקצת לוקח מזה דברים אבל באמת שזה מה שהופך את זה לכזה מגניב ומצחיק.

my world 88

New member
אוקיי מה זה החרא הזה?!

לא מצחיק, לא חמוד, לא להיטי, חסר אופי, לא מעלה גיחוך, קלישאתי סטייל שנות ה60, לא קלאסי, לא חדשני, אה בעצם זה כן חדשני: אין בזה כלום.>< אחרי 2 פרקים ראשונים, אני חייב להגיד שזה ממממממששש נורא לטעמי.

CharmedRulez

New member
דיי! תמשיך לראות. גם אני לא התלהבתי אחרי 2

פרקים ראשונים. זה ממש ממש משתפר!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאני עובד עם אנשים מטומטמים!

שם: אביב גיל: זקנעע 24 מסן: לא ב10 שנים האחרונות אייסיקיו (אם יש למישהו בכלל): לא ב15 שנה האחרונות אימייל (כנ"ל): אם מישהו צריך הוא ידע איך למצוא אותי פייסבוק: כאן פליקר/יוטיוב/וואטאבר: וואטאבר.קום תמונה:
שאר ירקות: בא לי סטייק טוב! בליווי ירקות כמובן... להקה: אתניקס (ישן כמעט כמו אייסיקיו) זמר: יהודה פוליקר זמרת: שלומית אהרון (ישנה כמעט כמו קשת וענן) שיר האהבה הדה בסט: וואי, יש מלא! השיר הכי גרוע אבר: כל שיר שיוסי גיספן חתום עליו התוכנית הכי טובה בטלוויזיה: טופ גיר (נהייתי סטרייט לאחרונה). וסקרבס. הסרט הכי טוב אבר: טיטניק/אמא חורגת בחיים לא הצלחתי להתאהב בבחורה. מדהים אותי איך אנשים מצליחים להימשך לציצי.

adii1201

New member
פליסיטי תפוסה

חזק! אז גם לו הייתי מתייאשת, זה לא היה עוזר לי

adii1201

New member
אני שמחה שאתה מנסה../images/Emo6.gif

זה כמו האופטימיות שלי שאני אחזיר את עברי לידר לצד שלי ועוד כמה אחרים
זה עדיין לא עבד לי

למעלה