התפקדות אפריל

Pure M

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות אפריל../images/Emo41.gif

מאחר והעניין הוזנח, הגיע הזמן!
אז ככה:
שם:
השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש:
השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין):
הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..:
אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע
או
]:
והכי חשוב - תמונה:

CrazyPenguin

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל גיל: 16.5 מגורים: פתח תקווה >< השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: אני חושבת Closer now או TNS השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): יש מצב שUnwritten של נטאשה באנגךכלגךכפילד הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..: אני לא יצירתית
אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע או ]:
אל תסממו לי אותו
והכי חשוב - תמונה: נו, קחו
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שם: מעין גיל: 19 מגורים: קרית חיים השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: Try again השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): Map of the problematique של מיוז הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..: מביאה אותם איתי במזוודה בדרך חזרה מלונדון. אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע או ]: הטום הספציפי שלנו לא היה מעופף, הוא היה דג בIRON SEA והכי חשוב - תמונה: נו באמת! יש דברים הרבה יותר חשובים מזה...

אפריל../images/Emo10.gifעוד חמישה ימים../images/Emo10.gif

שם:גיצית
גיל: עשרימזיז מגורים: לונדון (לחמישה ימים הקרובים לפחות!!
) השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש:Untitled 2
השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין):10,000nights of thunder- Alphabeat אחלה להקה חמודה
נסו
הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..: הלכתי כבר די רחוק לא??
והזרוע עוד נטויה
אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע או ]:
שעשעת אותי מוזס
אבל uncool
והכי חשוב - תמונהנו טוב:-\ *נלקחה ע"י מוזס בע"מ*

hagayx

New member
מתפקד

שם:חגי גיל:17 מגורים: פאקינג ג-ה-י-נ-ו-ם השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: Closer Now רק עכשיו גילתי אותו! השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): Hard-Fi - I Sall Overcome אחד השירים הבריטים הכי גדולים שיש
הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..: אני לא רוצה שהם יבואו לארץ ויראו איזה ארץ יש לנו,אני מעדיף ללכת לראות אותם בלונדון! אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע או ]:
והכי חשוב - תמונה

באמת לא היית רוצה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif דווקא

אמנים אוהבים את ישראל כשהם מבקרים..

יאללה

שם: קארין
מגורים: נו עפולה
אני וחגי יכולים להתחרות מי-גר-במקום-יותר מעפן.
השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: הו! התאהבתי מחדש בהופס אנד פירס
כל השבוע חרשתי עליו!! אבל הכי הכי She Has No Time
וTITLT, וThat's all שלא יוצא לי מהראש
השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..: לשכנע אותם? נראה לי כבר גיתית שכנעה
פשוט להגיד לטום שיש פה אחלה בחורות (ואני רואה את משה מגיב: בחורים!!!!!!!!!! גיי! גיי! גיי!
), ותראו איך הוא בא לפה בשניה.
אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע או ]: למה להשמיץ! הטומצפלינים של היום הם חטובים, אוכלים אורגני ולובשים רק סקיני ג'ינס! חשיש יש אאוט! סקיני ג'ינס אין!
(והווו, מעניין מה טומילה חושב על העובדה שסקיני יש דד!) הא ואין תמונה

קארינה גם אני רוצה התאהבות בH&F ../images/Emo7.gif

הבעיה היא שאני לא מצליחה שלא לשמוע אותו שבוע-שבועיים כדי להתאהב!!

אני מהיום (או מאתמול בלילה../images/Emo3.gif) אמרתי שאני לא

שומעת שום מוזיקה קינית להרבהההההההה זמן! כי פשוט אני חורשת עליהם ברמות
וזה לא טוב!!

hagayx

New member
בחורות זה לא מה שיביא את טום לישראל

כי הבחורות באירופה ובאנגליה בפרט לא משתוות לבחורות כאן! ואיך את יכולה להשוות את עפולה לקרנ"ש??

justin9

New member
כן חגי ../images/Emo46.gif

ועל סמך מה בדיוק אתה מבסס את התיאוריה הזו?

hagayx

New member
זה לא דווקא בחורות

זה אנשים בכלל..פשוט במקרה של טום דיברנו על בחורות.

אבל הן קרירות מה../images/Emo7.gif

וביקרת פעם בעפולה?
כמו שנאמר עליה "החור שבקצה הסרגל"

hagayx

New member
אכן ביקרתי בעפולה

אמנם היא מכוערת כמו שאר ערי ישראל..אבל בכל זאת אחלה עיר עם אחלה אנשים.

למעלה