התפקדות אפריל

אפריל?! כבר?!?!?!?!!? ../images/Emo12.gif

שם: מסתבר ששרי-אוזניק-דוד דביר (?!
) (עוד מישהו רוצה להוסיף משהו?!) גיל: 20. יאק יאק יאק. מגורים: ירושלים. השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: הדמו של CLOSER NOW. ניסיתי להחניס אותו למשבצת ה"הידלקות החדשה" למרות שכבר כשהתחלתי לשמוע אותו ידעתי שאין לו סיכוי
טום כתב אותו, נו מה
. השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): לא שמעתי הרבה לא קין החודש. לא שמעתי הרבה מוסיקה בכלל... |חובטת בעצמי|. אין לי זמן
הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..: לא להיסחף. אני בן אדם שקול
אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע או ]: אין לי התנגדות מיוחדת...כל מה שימנע מטום להיות טום!

אוי, איך שכחתי!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif

אני נקרעת כאן בין שעשוע והערכה על זה שזכרת פרט כ"כ לא חשוב, לבין "למה לעזאזל אתה זוכר את זה?!"... ידעתי שזה יתנקם בי

מה לא להיסחף?? רציני?? זה כאילו שאני לא מכירה

אותך
טוב בקצב הזה פאדיחות אם קין יבואו לארץ
חחח "כל מה שיימנע מטום להיות טום"

תלוי למה את מתכוונת במילה "להיסחף" ../images/Emo3.gif

כי לישון באוהלים ולהרוס בתים אין לי בעיה, אבל אני לא מוכנה להתחנף לטום!!
או להגיד לטים ש"אני כ"כ מחכה לאלבום החדש"... whyyyyyyyyyyyyyyyy, why do you act so stupid??????!?!?!?

justin9

New member
דרושה אחות../images/Emo70.gif

ג'ניפר
21
קרית מוצקין ולאחרונה גם קרית אתא ומגדלי הקריון
היא אומרת שאין לה זמן... וואי איזה שיר תותח וכל כך כיף לשמוע גבוהההה
הממממ "OneRepublic - Stop And Stare" ואנחנו גילינו אותו לפני גלגלצ המ%$%%^
ו-"Red Jumpsuit Apparatus - Face Down" אהה וגם "Justify" המדהים... תזכרו איפה שמעתם עליהם קודם
בת ים? מההה מסוכן שם
לא הבנתי
אין מחשב - אין תמונה
אז כמו שראיתם למעלה... דרושה אחות (גם אחים יתקבלו בברכה) - לסלי נטשה אותי לטובת מדבר יהודה :[ לא כיף לבד :[ קורות חיים יש לשלוח למס' 077-710....

hagayx

New member
הייתי מתנדב להיות אחיך

אבל הבעיה היא שאנחנו כבר אחים

justin9

New member
איזה מאמממממי ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמתפקדת. שם: דפי גיל: עוד מעט 20 מגורים: נסציונה השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: snowed under השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): "החיים שלי טובים"/שלומי שבן הכי הכי רחוק שהייתי הולך כדי לשכנע את קין לבוא לארץ זה..: אני צריכה לחשוב על משהו יצירתי. אני מצטרף לעמותת "תנו לצפלין לחיות", במסגרתה נשחרר טומצפלינים מעופפים לאוויר, כשמה שיגרום להם להתעופף יהיה חומרים כגון חשיש, הרואין, ושאר חומרים (דוגמא ניתן לראות בקליפ פריוויו שהתפרסם בקינמיוזיק) [הצבע או ]: ../images/Emo12.gif אני עם שרי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמעולם לא חיבבתי אותו../images/Emo3.gif הוא והסקיני ג'ינס שלו../images/Emo5.gif

מה!! סקיני ג'ינס~!!!! נסגד!!

במיוחד על בריטים
אם נתחתן (או- "כש..") אכפה עליו ללבוש אותם לחופה!

למעלה