התפקדות אפריל!

אני איתו! ../images/Emo3.gif

לאלא, סתם, שלא יכה אותי *מתחננת לרחמים* את באה למפגש, אני לא שואלת אותך אפילו.

Kezia

New member
את הבחורה ש

הסתובבה עם לין ואיתי לפני הרבה זמן בעזריאלי, או שאני מתבלבל עם מישהי אחרת ?

Shusho

New member
חח מה, לא,

אתה מכיר אותי כי אני מתנחלת בפאוור מטאל. :)

danduuu

New member
חג שמח לכולם../images/Emo155.gif

שם:דנהנהנהנהננהנה תאריך לידה:26.3.89 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף):חור!!!!!!!!!!!!!!!!
סתם נו, קרית אתא. רק לעוף מפה. סמיילי שמסמל אותך עכשיו: לא מוגדר האמת *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ): אמ כן
וזה בסדר שאני באה עם אח שלי [בן16] וחבר שלו? הוא מטאליסט קשוח ואפל
3 עובדות על עצמך: * אני מסריחה * אני מכוערת * אני זונה בשעותיי הפנויות. [אל תקחו רציניXD] אייסי/מסן:345923467 תמונה: אני תכף אעלה כקישור

danduuu

New member
היי! מה הולך פה?../images/Emo12.gif

סתם, בכיף, ואני אעשה הנחה לשתיכן כי אתן כאלו כוסיות
אפילו בחינם
אוהבת את שתיכן המון

A Hilit

New member
אללה חודש אפריל!

שם: פחימה תאריך לידה:5 באוקטובר 91 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) מותק. אנחנו מאותו *חור* חח סתם נתניה[
] זה ה-חור!
סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
*נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) נראה גם נראה
3 עובדות על עצמך: אני מכורה לחתולים. הייתי מתחתנת עם אחד אם זה היה חוקי
יש לי הומור רדוד ברמות! אומרים לי שיש לי קול רדיופוני\קול של סטלנית\קול עייף אנערף..מסתבר שזאת מחמאה אצל הרבה אנשים
אייסי/מסן:נעע עזבו..מי רוצה שישלח מסר תמונה: רק כדי שתוכלו לזהות אותי במפגש: http://img444.imageshack.us/my.php?image=x1pn1mp8dkygtffpdgr90fmeo0.jpg

Kezia

New member
מתפקד

שם :אביתר מקום מגורים : יד מרדכי *נראה* אותך במפגש, נכון? : נראה לי שכן 3 עובדות על העולם: שקל הוא הפריט היחידי שקטן יותר מהחצי שלו, אדם וחווה הם האנשים היחידים בעולם שלא היה להם פופיק, לאכול לשון של פרה זה מטריד - זה באמת נראה כמו לשון ואתה מרגיש שאתה מתנשק צרפתית עם פרה. אייסי/מסן: [email protected] תמונה: סקשי

jackmo

New member
יאיי התפקדות איזה מאגניב

שם: חן תאריך לידה: 21.8.92 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) טירת כרמל (נשאיר את זה לכם להגיד שזה חור) סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
הייתי הרשע בהגדה:p *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) יש מצב 3 עובדות על עצמך: = אני זה שעשה לנוע את המשז' ברגליים במסיבה!!! = מנגן בכינור? = אם אני אבוא למפגש אני אביא סושי וטארוט:p אייסי/מסן: [email protected] תמונה:אני וידידה (איזה מכוער אני
)

danduuu

New member
אתה ממש ממש יפה../images/Emo99.gif

אין מצב שאתה רק בן 14 וחצי, אתה בטוח שרשמת את התאריך נכון?
היי נולדת בתאריך של עידן

למעלה