התפקדות דצמבר

אפרת P

New member
שאלו על איזור ../images/Emo3.gif

מזה חשוב
העיקר ילד (שלושה?
) ועוד ממך

../images/Emo121.gifטוב נו, אם קסריה זה

"איזור חיפה" אז כנראה שגם זכרון
ובעצם.. לא עדיף להשקיע כמה שקלים בקונדום?

בלה. ../images/Emo66.gif

שם: נופר. גיל: 17 ורבע איזור מגורים: אשדוד אייסקיו\מסנג'ר:165868393 מסר לאומה: יש לי שעורה בעין וזה כואב לי!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif כן המפקד!

שם: נעמה שיינמן גיל: 17 ו-8 חודשים בערך איזור מגורים: נתניה אייסקיו\מסנג'ר: 264142377 או [email protected] מסר לאומה:חזי שקסי משו חבל"ז, והוא לא יצא גיי בתמונות! וגם היום הופעה של מטרופולין והלוואי וירשו לי ללכת עם הנקעים וכל זה...

פרקשון

New member
שישייייייי הגיעעעע ישששששש

שם: אתם יודעים גיל: האמת שהגיל שלי די עצוב.. מגורים: אחת הקריות המרכזיות איסיקיו\מסנג'ר:[email protected] 31507064 מסר לאומה: אל תכנסו לשוריקנים!!!! היום המג'יקל מיסטיר טור בבארבי ת"א תבואו בובים

טולייצ

New member
../images/Emo41.gif

שם: אורטל גיל: 17 איזור מגורים: דרום אייסקיו\מסנג'ר:
מסר לאומה:

צלילוש3

New member
../images/Emo152.gif

שם: צליל גיל: 14 וחצי איזור מגורים: באר שבע אייסקיו\מסנג'ר: 306896845\[email protected] מסר לאומה: באר שבע זה מקום רע!!!

ManRed

New member
זוכר את דצבמר? איפה הגשם?!

שם: אישאדום גיל: 17 איזור מגורים: אונו אייסקיו\מסנג'ר: 153597141 מסר לאומה: גזר עוזר לראות בלילה

כאילו זה משנה.

שם:ניצן גיל:15 איזור מגורים:דרום..חח טוב שרשמת אזור כי תמקום אפחד לא מכיר אייסקיו\מסנג'ר: [email protected] ולא משתמשת בערסקיו.. מסר לאומה:מרוקו-כי את הרגשות הם שכחו שם..

בנ-ציצי

שם: בנציצי גיל: 16 איזור מגורים: נס ציונה אייסקיו\מסנג'ר: בחתימה מסר לאומה: לחץ...לחץ..

למעלה