התפקדות דצמבר

linoy7

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וואי, השנה הזו טסההההההה
[יותר נכון השביתה, אבל..
] שם: גיל: מקום מגורים: איך היה החודש (נובמבר)? למה אתה מצפה בחודש דצמבר?

linoy7

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם: לינוי גיל: 17 מקום מגורים: ת"א איך היה החודש (נובמבר)? נחמד למה אתה מצפה בחודש דצמבר? שהשביתה תיגמר!!!!!!! [כל חודש אני אומרת את זה!
] חודש טוב!

just adiki

New member
הו, לא שמתי לב שכבר דצמבר...

נורא עצוב שכבר דצמבר ולא למדנו כלום מתחילת השנה, השנה האחרונה שלי בתיכון ואני לא יכולה לנצל אותה-זה משהו שלא יחזור
. שם:עדי גיל:17 מקום מגורים:כפ"ס איך היה החודש (נובמבר)?מתיש
משיעמום. למה אתה מצפה בחודש דצמבר?לחזור כבר ללימודים!!

linoy7

New member
כן, הא? הלכה לנו השנה שאמורה להיות הכי כיפית.

CarmitF

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: כרמית גיל: 16 מקום מגורים: מרכז איך היה החודש (נובמבר)? מעולה! שביתה שביתה שביתה. למה אתה מצפה בחודש דצמבר? הרבה הרבה גשם.

NITSAN6

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

שם:ניצן גיל:12 וחצי מקום מגורים:חור ליד נתב"ג איך היה החודש (נובמבר)?נחמד למה אתה מצפה בחודש דצמבר?שתימשך השביתה, שירד גשם ושהארי פוטר יצא ושחנוכה יגיע...וואו בחיים לא היה לי חודש עם כל כך הרבה ציפיות

adi dion

New member
מתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 19 מקום מגורים: ת"א איך היה החודש (נובמבר)? נחמד.. :) למה אתה מצפה בחודש דצמבר? הארי פוטר האחרון!! למרות שכבר קראתי באנגלית
יאללה שיגיע כבר יום רביעי

RayoDeLuz

New member
שלגגגגגגגגגגג!!!(מתפקדת!)

שם: קרן גיל: 17 מקום מגורים: חו"ל איך היה החודש (נובמבר)? פסדר. למה אתה מצפה בחודש דצמבר? לחופש! יורד אצלנו שלגגג כבר איזה 5 שעות רצוףף!! הבריכה קפאה והיא לבנה

RayoDeLuz

New member
כיף? לא ממש...(מומלץ להיכנס)

כמעט קרתה לנו תאונה... כזה הייתי עם המשפחה שלי איפה שאני עובדת (הם חיכו לי עד שסיימתי לעבוד) וירד שלג חזק... קיצר נסענו באוטו.. עכשיו יש לנו ואן כזה שחור... ש7 אנשים יכולים לשבת בו.. קיצר היינו בדרך לקנות חלב ואבא שלי נהג... ואז פתאום הוא החליק הצידה... למזלנו לא הייתה מכונית לידנו אבל אם הייתה, זה יכל להיגמר רע יותר..:-S

linoy7

New member
יאו../images/Emo12.gif איזה מזל שלא קרה כלום../images/Emo178.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
../images/Emo2.gif

מזל שהכל בסדר. זהו נס חנוכה
סתם. באמת צריך להזהר בכבישים שהמזג אוויר כזה, זה כ"כ מסוכן.

Galuush

New member
אני../images/Emo195.gif

שם: גל
מקום מגורים: יבנה
איך היה החודש (נובמבר)? חביב
למה אתה מצפה בחודש דצמבר? להארי פוטר 7
ולדיוידי של המופע בלאס ווגאס של סליני

adi dion

New member
איך שכחתי?? ../images/Emo12.gif

ווגאססססססס
אבל זה יעשה לי רע... אני אתחיל לבכות שאני בחיים לא אראה אותה וכל זה....

מתפקדת../images/Emo11.gif

שם: אור גיל: 17 מקום מגורים: ר"ג איך היה החודש (נובמבר)? מצויין ^________^ למה אתה מצפה בחודש דצמבר? שיהיה עוד יותר מצויין ^_^

MoRaN SaShA

New member
התחלתי לעבוד סוף סוף ../images/Emo9.gif

שם: מורן גיל: 18 מקום מגורים: מרכז איך היה החודש (נובמבר)? מצויין- היה לי יום הולדת
למה אתה מצפה בחודש דצמבר= להרוויח כסף טוב בעבודה

למעלה