התפקדות דצמבר

just adiki

New member
../images/Emo207.gifאני חולה../images/Emo10.gif

אתמול היה לי חום גבוה ולא יצאתי מהמיטה, היום כבר ירד לי החום ויש לי רק כאבי ראש וחולשה כללית בכל הגוף. מקווה שמחר אני כבר ארגיש יותר טוב ואוכל לקרוא את ההודעות פה בפורום ולהמשיך את התחרות של "קחי אותי ג'ניפר". נכנסתי רק בשביל לראות שהכל בסדר
. יום טוב
.

linoy7

New member
../images/Emo10.gif תרגישי טוב!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

Koala Girl

New member
אמ,חשבתי שעניתי כבר...

שם: עדי גיל: 20 מקום מגורים: חולון איך היה החודש (נובמבר)? לא משהו,אבל המשכורת בסוף החודש הייתה שווה
למה אתה מצפה בחודש דצמבר? שיצא אותו דבר...אבל אני כבר יודעת שלא....באסה.

simple friends

New member
למרות שאני חדשה פה גם לי מותר להיתפקד!

שם: מיכאל גיל: 13 מקום מגורים: תל אביב! איך היה החודש (נובמבר)?אמ........היה.....סבבה שום דבר מיוחד חח למה אתה מצפה בחודש דצמבר? "ביג פאקג' פור יו" !@#$%^&*!@#$%^@#$% זה איזה משו של הלהקה שאני הכי אוהבת (דרך אגב הם מקנדה) ואי אפשר להשיג את זה בארץ אז חברה שלי מביאה לי את זה מניו יורק.....

just adiki

New member
sorry I cant be perfect

now it is just too late and we can't go back i'm sorry I can't be PERFECT! NOTHING gonna change the things that ... טוב מספיק

sapiri5

New member
חחח למה שאנשים לא יכירו אותם?? הם מוכרים..../images/Emo3.gif

simple friends

New member
לא ממש....רוב האנשים שאני מכירה לא מכירים

אותם.....אבל אני גרמתי להם להכיר אותם חחח

just adiki

New member
אחלה שיר../images/Emo45.gif

יש תמיד את הפרוייקטים באנגלית שצריך להגיש ב-י' ו-י"א
. אז בכתה י' הנושא של העבודה שלנו היה שירי מחאה ואני וחברות שלי חשבנו על השיר הזה אבל מחאה נגד אבא שלו זה לא בדיוק מה שרצינו לעשות אז עשינו על השיר מהאירוויזיון "the war is not over".

sapiri5

New member
חחח בדיוק באתי להגיד את זה../images/Emo6.gif

שרדפו אחרייהן והן עלו על הבמה אוי זה היה מצחיק..

RayoDeLuz

New member
חח..

הייתה תקופה שאהבתי את הבנות האלו אז ראיתי את כל הסרטים שלהן... וכמובן בניהן את דקה ניו יורקית (ככה קוראים לזה בעברית?)...

danduni

New member
מתפקד!!! ../images/Emo45.gif

שם: דן גיל: 17 מקום מגורים: ב"ש איך היה החודש (נובמבר)? סבבה לגמרי
. למה אתה מצפה בחודש דצמבר? הממ.. משכורת

למעלה