התפקדות דצמבר

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif התפקדות דצמבר ../images/Emo88.gif ../images/Emo192.gif

[איך עוד לא פתחתם? O:] כי מי שלא עונה לא קיים
שם ו\או כינוי חיבה: גיל: שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: אזור מגורים: במערכת יחסים[?]: סטוצים או קשר רציני[?]: 3 תחביבים עיקריים: מקומות בילוי קבועים: האתר שאתם הכי גולשים בו: הפורום שאתם הכי פעילים בו: מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: סרט שנותן השראה: ארץ שהייתם רוצים לגור בה: צבע אהוב: משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: איך עבר החודש שהיה? שימו תמונה שלכם או תמונה מצחיקה שמצאתם ברשת. [נתון לבחירתכם].

במקרה כאן <קיימת...>

שם ו\או כינוי חיבה: בת-אל גיל: 20 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: סטודנטית אזור מגורים: דרום במערכת יחסים[?]: כן סטוצים או קשר רציני[?]: רציני 3 תחביבים עיקריים: לצחוק X 3 מקומות בילוי קבועים: כיתה,ספריה....:((( האתר שאתם הכי גולשים בו: וואלה דואר הפורום שאתם הכי פעילים בו: כאן... מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: שימשוך אותי........משיכה באופי ובמראה... זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: בקהאם...גם עם ילדים הם שולטיםםםם סרט שנותן השראה: יש הרבה...לא זוכרת ספציפי ארץ שהייתם רוצים לגור בה: ארה"ב צבע אהוב: ורוד משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: מבחנים....הרבה מבחנים..... איך עבר החודש שהיה? די מהר...

זכוכיות

New member
לפחות משהו זז כאן ../images/Emo13.gif

שם ו\או כינוי חיבה: דנה גיל: 22 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: סטודנטית אזור מגורים: ת"א במערכת יחסים[?]: כן סטוצים או קשר רציני[?]: מעטים האנשים שיעדיפו סטוצים על אהבה אמיתית. 3 תחביבים עיקריים: משחקי לוח, משחקי מחשב, קריאה מקומות בילוי קבועים: בבאר שבע- הפאבלו. בת"א- המייק'ס פלייס וקפה נגה. שכונתית להחריד אני
האתר שאתם הכי גולשים בו: כרגע פייסבוק (מה לעשות...) הפורום שאתם הכי פעילים בו: אני חושב שזה יהיה אהבה ורומנטיקה... מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: טירוף מוחלט וגאונות... זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: אין כזה סרט שנותן השראה: השראה? לא יודעת... יש הרבה סרטים שאני אוהבת אבל שום דבר גדול כמו השראה. ארץ שהייתם רוצים לגור בה: ישראל טובה לי, אבל אני סקרנית לגבי כל מקום אחר כמעט. הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות לנדוד או לפחות לטייל הרבה. צבע אהוב: אדום כהה (בורדו?) משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: שתיגמר שביתת המרצים הזו כבר ואני אוכל להרגיש סוף סוף כמו סטודנטית... איך עבר החודש שהיה? אחלה
תמונה שלי ושל החבר

לפני שינה ... ../images/Emo3.gif

שם ו\או כינוי חיבה: שירן. פשוט שירן. גיל: 21 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: עבודההההה... ולימודים אוטוטו... אזור מגורים: מרכז במערכת יחסים[?]:
סטוצים או קשר רציני[?]: רציני... 3 תחביבים עיקריים: לקרוא, לגלוש באנטרנט, לישון זה תחביב?
מקומות בילוי קבועים: מסעדה ברחובות - שכחתי איך קוראים לה, בקיץ חוף הים האתר שאתם הכי גולשים בו: וואלה, YNET הפורום שאתם הכי פעילים בו: פורום? אממ פה... מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: הוא עצמו...
זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: אין כזה... סרט שנותן השראה: לא חושבת על משהו כזה עכשיו... ארץ שהייתם רוצים לגור בה: נשארת בארץ... צבע אהוב: אדום
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: הבדיקה השגרתית של אבא. וכנראה שלהתחיל סופסוף ללמוד... איך עבר החודש שהיה? עבר. מהר... לילה טוב

pain is MY love

New member
הנני כאן!

שם ו\או כינוי חיבה: מרינה גיל: 21 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: אחרי צבא, לפני טיול, בינתיים עבודה אזור מגורים: מרכז במערכת יחסים[?]: כן סטוצים או קשר רציני[?]:פעם הייתי אומרת סטוצים עכשיו רק קשר רציני! 3 תחביבים עיקריים:לרקוד, לשמוע מוסיקה ולהציק לחבר מקומות בילוי קבועים: כרגע אין לי משהו קבוע האתר שאתם הכי גולשים בו:תפוז הפורום שאתם הכי פעילים בו:מלחמת המינים
מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: כנות, גבריות ואכפתיות זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: ההורים שלי. סרט שנותן השראה: חוכמת הבייגלה ארץ שהייתם רוצים לגור בה: ישראל צבע אהוב: אדום משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: שחבר שלי יחזור מצרפת!!! איך עבר החודש שהיה?: נחמד לא יותר מזה

danielo18

New member
עכשיו אני....

שם ו\או כינוי חיבה: דניאל (DANNYBOY) גיל: 23 אוטוטו שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']:אחרי צבא,מחפש את עצמי בעיקר אזור מגורים:השרון במערכת יחסים[?]:לא ממש.. סטוצים או קשר רציני[?]:אממ..קשר רציני נראה לי טוב... 3 תחביבים עיקריים:לאכול,ללכת לעבודה (אני מתייחס לזה בתור תחביב,רוב היום אני פשוט צוחק שם),ופייסבוק מקומות בילוי קבועים:אין מקום קבוע,כל הזמן מגוונים האתר שאתם הכי גולשים בו:פייסבוק הפורום שאתם הכי פעילים בו:אין כזה.. מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]:זה ארוך וכבד כרגע.. זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי:לא מחקה אף אחד.. סרט שנותן השראה: - ארץ שהייתם רוצים לגור בה:אוסטרליה צבע אהוב:אפור משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:הקידום בעבודה איך עבר החודש שהיה?היה אחלה,מקווה שימשיך..!

הנני

אמנם סמוי בתקופה האחרונה, אבל בהחלט כאן. שם ו\או כינוי חיבה: עמרי גיל: 23 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: אחרי צבא, לפני לימודים אזור מגורים: חיפה במערכת יחסים[?]: לא סטוצים או קשר רציני[?]: קשר רציני, אבל אני גבר אחרי הכל. 3 תחביבים עיקריים: כתיבה, חדר כושר ותעופה וירטואלית מקומות בילוי קבועים: פאבים בחיפה, ישיבות אצל חברים ובעבודה האתר שאתם הכי גולשים בו: בבלוג שלי הפורום שאתם הכי פעילים בו: אין כרגע. מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: מישהי שיודעת לאהוב. זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: קובי ודקלה סרט שנותן השראה: סיפור פשוט ארץ שהייתם רוצים לגור בה: ארצות הברית צבע אהוב: כחול משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: העשירי בחודש!!! איך עבר החודש שהיה? קשה, אבל אופטימי.

קיימת

שם ו\או כינוי חיבה: שמרית/ אוזר/ שיף/ שים גיל: 22 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: אחרי צבא.. בעיקר עובדת ולומדת אזור מגורים: מרכז במערכת יחסים[?]: לא סטוצים או קשר רציני[?]: כרגע לא זה ולא זה, אבל בד"כ - קשר רציני 3 תחביבים עיקריים: לישון, לנהוג, לרקוד מקומות בילוי קבועים: המסיבות של הGB ופאב המיטש האתר שאתם הכי גולשים בו: מקושרים הפורום שאתם הכי פעילים בו: מלחמת המינים כמובן (נראה לי היחיד שאני פעילה בו) מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: דבר ראשון שיהיה בן אדם טוב, אחרי זה שיהיה נאמן, ספונטני ומצחיק זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: אמממ לא עולה לי לראש כרגע.. סרט שנותן השראה: גם לא עולה לי לראש כרגע... ארץ שהייתם רוצים לגור בה: ישראל צבע אהוב: כחול וירוק משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: שמש איך עבר החודש שהיה? נע בין עבודה ללימודים וביניהם תשישות מתמשכת

Zoharrr

New member
אהליייין

שם ו\או כינוי חיבה: זוהר גיל:18.4 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']:סיימתי פסיכומטרי,מתחילה לעבוד כמאפרת אזור מגורים:ירושלים במערכת יחסים[?]:אכן סטוצים או קשר רציני[?]:רציני 3 תחביבים עיקריים:לאפר,לצייר,לשמוע מוזיקה מקומות בילוי קבועים:הממ...אני לא יוצאת המון אבל אם כן אז:סאבליים,בלום בר,ופאפאגיו D: האתר שאתם הכי גולשים בו:תפוז הפורום שאתם הכי פעילים בו:איפור וציור גוף מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]:אלכס :) זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי:אין כזה... סרט שנותן השראה:חומות של תקווה ארץ שהייתם רוצים לגור בה:אירלנד צבע אהוב:שחור משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:לסילבסטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך עבר החודש שהיה?קצת עמוס אבל אחלה :) אני חושבת שזאת תמונה איומה,אבל שאר העולם אומר שלא,אז נו שוין...

Zoharrr

New member
יופי,הראשון מתוך 1989779 האנשים שראו אותה

שמסכימים איתי :)

Dark Muse

New member
את נראית כמו אמא תימניה ../images/Emo6.gif

הכל בהומור זוהר, שלא תרביצי לי עם פטיש.

למעלה