התפקדות דצמבר

תורי ../images/Emo13.gif

שם ו\או כינוי חיבה: דקלה גיל: 21 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: לימודים+עבודה אזור מגורים:מרכז במערכת יחסים[?]: יאפ סטוצים או קשר רציני[?]: קשר רציני 3 תחביבים עיקריים: טיולים, צילום, זמן פנוי (כן- ה תחביב!!> מקומות בילוי קבועים: עצוב אבל העבודה. האתר שאתם הכי גולשים בו: תפוז הפורום שאתם הכי פעילים בו:אין כזה מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: בגדול.. שיהיה קובי! זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: ההורים שלי! סרט שנותן השראה: לא עולה לי אחד כזה ארץ שהייתם רוצים לגור בה: פה
צבע אהוב: בורדו משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:שיורידו לי משמרת בשבוע בעבודה איך עבר החודש שהיה? פנאן...

פחשפחשפחש

שם ו\או כינוי חיבה: נימרוד{כינוי-נימי} גיל: 16.5 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: לימודים {יא} אזור מגורים: רמלה במערכת יחסים[?]: לא סטוצים או קשר רציני[?]: לא 3 תחביבים עיקריים: מחשב,לכתוב לישון מקומות בילוי קבועים: בבית,בשירותים ובחדר האתר שאתם הכי גולשים בו: תפוז הפורום שאתם הכי פעילים בו: אם אני לא ארשום "מלחמת המינים" תיעלבו..?כי זה "אהבה בגיל ההתבגרות"...אבל גם פה... מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: יפה,מצחיקה,אמ...שיער שחור ארוך... זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: וואט? סרט שנותן השראה: "לצאת לדייט עם טד" ארץ שהייתם רוצים לגור בה : ישראל צבע אהוב: ירוק {ולא בגלל מכבי} משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: החזרת שיחות יוצאות לפלא איך עבר החודש שהיה? איטי תמונה: התמונה שלי:

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gif

שם ו\או כינוי חיבה:ליר. גיל:26 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']:סטודנטית לתואר שני. אזור מגורים:ראשון לציון. במערכת יחסים[?]:לא. סטוצים או קשר רציני[?]:קשר רציני. 3 תחביבים עיקריים:לרקוד, לשיר, קריאה וכתיבה. מקומות בילוי קבועים:דאנס ברים ופאבים. האתר שאתם הכי גולשים בו:תפוז
הפורום שאתם הכי פעילים בו:מלחמת המינים
מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]:אינטלגנציה, רגישות, אכפתיות, טוב לב.. במראה, המראה של הילד הטוב
זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי:מפורסם? לא עולה לי אחד כזה.. סרט שנותן השראה:מממממ......... ארץ שהייתם רוצים לגור בה:ישראל
צבע אהוב:סגול. משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:אין משהו ספציפי. איך עבר החודש שהיה?עם המון סופגניות! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark Muse

New member
אממ משעמם

שם ו\או כינוי חיבה: גיא גיל: 21 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: צבא אזור מגורים: בת-ים במערכת יחסים[?]: לא סטוצים או קשר רציני[?]: קשר רציני? 3 תחביבים עיקריים: ספורט, מחשב, טלויזיה ומוזיקה (זה 4 אבל חייבים) מקומות בילוי קבועים: בית, מסעדה כלשהי. האתר שאתם הכי גולשים בו: YNET הפורום שאתם הכי פעילים בו: תפוז חדרי כושר מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: שתהיה מושלמת בעיניי אם אפשרות להתפשרות. זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: ששי קשת ויונה אליאן סרט שנותן השראה: שר הטבעות ארץ שהייתם רוצים לגור בה: פינלנד צבע אהוב: שחור משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: כלום. אבל עוד 4 חודש להשתחרר
איך עבר החודש שהיה? רגיל סביר בסדר.

המממ...

שם ו\או כינוי חיבה: רועי.. למרות שכל העולם ואחותו קורא לי ולאבא שלי בשם משפחה שלנו... גיל: 26 היה לפני חודש כמעט בדיוק שלב בחיים: שנה אחרונה של התואר הקקא הזה...!!!! טפו טפו.. בעזרת ה אוקטובר הבא ארה"ב... ויזה כבר יש... אזור מגורים: עפולה במערכת יחסים[?]: נייט.. סטוצים או קשר רציני[?]: הממ.. אני יגיד קשר רציני.. למרות ש.. אני לא מעוניין להיכנס לאחד כזה כדי שבטעות אני לא ישקול להישאר בארץ.. למרות שיש בחורה אחת שבקלות יכולה להשאיר אותי פה.. אני מקווה שהיא לא תיפרד מהחבר.. או שכן.. חחח 3 תחביבים עיקריים: הממ.. פלייסטשן בפרו אבולושיין.. הממ אין משהו מיוחד כל כך האמת.. לצאת להסתובב זה תחביב..?? מקומות בילוי קבועים: הממ.. נגיד שהאולטרה והטרמינל.. אין פה כל כך הרבה מקומות באיזור.. חיחי... האתר שאתם הכי גולשים בו: sport5.co.il הפורום שאתם הכי פעילים בו: מלחמת המינים.. מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: שיהיה סקסית עם שכל ספונטנית וחכמה ושתהיה אחלה.. חיחי.. זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: לא עולה לי לראש.. לא רוצה לחקות אף אחד.. סרט שנותן השראה: הממ אין משהו ממש מיוחד... ארץ שהייתם רוצים לגור בה: הממ.. אוסטרליה.. ארה"ב.. דנמרק.. שבדיה... הולנד.. ברזיל.. צבע אהוב: כחול.. שחור.. לבן.. הכל... משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: הממ לשלם את האגרה של הטסט...:(.. הממ.. מבחנים.. הממ לנסוע לאילת למשפט שתבעתי שם איזה אחד.. איך עבר החודש שהיה? קשה חיחי... שימו תמונה שלכם או תמונה מצחיקה שמצאתם ברשת. [נתון לבחירתכם].

כiכב ijפל

New member
../images/Emo28.gif

שם ו\או כינוי חיבה: גיל: 22 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: עבודה ולימודים אזור מגורים: רעננה במערכת יחסים[?]: לא סטוצים או קשר רציני[?]: אף אחד מהם כרגע 3 תחביבים עיקריים: כל דבר שקשור למוזיקה ואומנות ולהיות עם חברים ;] מקומות בילוי קבועים: אצל מיכאל בבית :) , סינמה סיטי ולימה לימה. האתר שאתם הכי גולשים בו: תפוז הפורום שאתם הכי פעילים בו: הפורום שלי [גאווה צעירה] >< מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: לא מחפשת :) זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: אנערף. סרט שנותן השראה: סיפור אהבה בלתי נשכח, מישהו לרוץ איתו. ארץ שהייתם רוצים לגור בה: אוסטרליה צבע אהוב: סגול משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: לברר בקשר לעבודה בחו"ל ושזה יסתדר. איך עבר החודש שהיה? קשה לרוב. תמונה >>>

אקסיומה

New member
באיחור לא אופנתי...

שם ו\או כינוי חיבה: חני/ קיסקה (אל תשאלו...) גיל: 24. שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: הרבה אחרי צבא, לפני לימודים. אזור מגורים: באר שבע. במערכת יחסים[?]: כן. סטוצים או קשר רציני[?]: קשר רציני. 3 תחביבים עיקריים: לישון, לקרוא, לצלם כל דבר שזז. מקומות בילוי קבועים: יש הרבה... האתר שאתם הכי גולשים בו: תפוז. הפורום שאתם הכי פעילים בו: אממ.. לא יודעת. לא ממש גולשת בפורומים לאחרונה. מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: ייחודיות, מקוריות, אינטיליגנציה. זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: אין כזה. סרט שנותן השראה: ??? ארץ שהייתם רוצים לגור בה: יפן! צבע אהוב: ירוק. משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: למצוא עבודה חדשה, ומהר. איך עבר החודש שהיה? מלא תהפוכות...
תמונה (זו אני, למי שתוהה...)>>>

morbe18

New member
אני חדש.. ../images/Emo13.gif

שם ו\או כינוי חיבה: מור גיל: 23 שלב בחיים[צבא,לימודים,וכו']: תואר שני אזור מגורים: שרון במערכת יחסים[?]: לא סטוצים או קשר רציני[?]: מאסתי בסטוצים. רק קשר רציני. 3 תחביבים עיקריים: ספורט, מחשבים, להתווכח על פוליטיקה :) מקומות בילוי קבועים: בתי קפה, פאבים, מסיבות, u name it ואני שם (חוץ מלונה פארק שאני לא אוהב) האתר שאתם הכי גולשים בו: פייסבוק.. מה אתם מחפשים בבן זוג [מבחינת אופי ו\\או מראה]: אינטיליגנטית וחכמה, ביטחון עצמי, בעלת שאיפות זוג מפורסם שהוא מודל לחיקוי: לא יודע סרט שנותן השראה: השראה למה? ארץ שהייתם רוצים לגור בה: לא זז מפה צבע אהוב: ירוק משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: לקנות אוטו חדש איך עבר החודש שהיה? בסדר, כבר היו יותר טובים

למעלה