התפקדות חודשית

pishkashit

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודשית../images/Emo11.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של מטרופולין: הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: סתם משהו שבא לכם להגיד:

charlazona

New member
למרות שאני מנודה פה..

שם: יותם גיל: 18 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב של מטרופולין: תוך דקה הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: זאפה סתם משהו שבא לכם להגיד: נראה לי שהפורום מנדה אותי, תענו להודעות שלי!!

dsol

New member
ללא נושא

שם: דודי גיל: 17 מקום מגורים: אשדוד (בלעע אם יורשה לי להוסיף) שיר אהוב של מטרופולין: מלאכים(הסתה) הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: מתישהו.... סתם משהו שבא לכם להגיד: אני מבקש ממכם להחרים את "אומה" היא רודפת לא רק אותי אלא עוד הרבה אנשים בסקרים ושאלונים היא רוצה שיעבירו לה מסרים בלי שבכלל יכירו אותה וזה מטריד אני מבקש ממכם להצטרף אלי ולהתאחד נגד אומה ורצונותיה

למרות שאני לא ככ..

שם: גיל:16 שיר אהוב של מטרופולין: מלאכים הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: בת"א ב-9 סתם משהו שבא לכם להגיד: אממ מתפוצץ לי הראש..

כי אני מחפשת

משפחה מאמצת לשישיבת. יש עשור ליהודים ב20.8 באמפי רעננה ב8 וחצי. שבת יוצאת ב8. אני לא אספיק להגיע בזמן

אה

אממ אני באילת באותו זמן.. אבל בכל מקרה יש לפני היהודים את בוטן ועוד להקה נראה לי אז את תספיקי גם אם תגיעי בתשע עשר בערך..

../images/Emo54.gifאני ../images/Emo9.gif

שם: רן גיל:18 מקום מגורים: רחובות שיר אהוב של מטרופולין:מלאכים הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה:זאפה סתם משהו שבא לכם להגיד:תחתכו

EcstaLarge

New member
../images/Emo11.gif

שם:יבגני גיל: 17 וחצי מקום מגורים: לוד שיר אהוב של מטרופולין: לישון בלי לחלום הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: נראה..אני מרושש סתם משהו שבא לכם להגיד: כבר עבר חצי חופש למי שלא שם לב /=

../images/Emo152.gif

שם: לולי גיל: 17 וטיפל'ה מקום מגורים: לא חשובי
שיר אהוב של מטרופולין: תוך דקה הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: אני לא יודעת..): סתם משהו שבא לכם להגיד: פיצה זה טעימי

חצילע

New member
עונה :)

שם:נועם
גיל:עוד 4 חודשים 14! :) מקום מגורים:אממ מודיעין,בערך..אבל נו סיפור ארוך. שיר אהוב של מטרופולין:לא אומרת כלום-->אני מכורה לשיר. הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה:אינלי שמץ!
סתם משהו שבא לכם להגיד:שלום עם ישראל.

A N I g M A

New member
../images/Emo9.gif

שם: סיוונואל גיל: 18 ושבוע
מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב של מטרופולין: לישון בלי לחלום הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: לוידעת סתם משהו שבא לכם להגיד: לירוני אני באמת אוהבת אותך

scoobysnax

New member
נושא

אנדי 17 גולן כל דבר [היום] לאדע אין סיכוי שהוא יודע שהיא הכי אוהבת לימונענע!

chen010189

New member
נמ.

שם:חן גיל:16.5 מקום מגורים:חיפה שיר אהוב של מטרופולין:לישון בלי לחלום הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה:כנראה שלזאפה.אנלא בטוחה.. סתם משהו שבא לכם להגיד:אחחח מארק הופוס P:

למעלה