התפקדות חודשית

../images/Emo11.gif

שם: שני גיל: 16 מקום מגורים: מודיעין שיר אהוב של מטרופולין: תוך דקה הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: לודעת סתם משהו שבא לכם להגיד: הא ?! הא?! הכיצד ?! את אוכלת מהצד ?!?!?! יומטוב

../images/Emo41.gif

שם: מילי גיל: 17 מגום מגורים: ראשון שיר אהוב של מטרופולין: לישון בלי לחלום הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: זאפה סתם משהו שבא לכם להגיד: בו.

ד י א ט ה

New member
../images/Emo42.gif

שם: גרייס גיל: 15 מקום מגורים: צפון ת"א שיר אהוב של מטרופולין: לישון בלי לחלום הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: זאפה כמובן סתם משהו שבא לכם להגיד: אפרת גוש מדהימה

כרוב

שם: תומר גיל: כמעט 12 מקום מגורים: אזור השרון שיר אהוב של מטרופולין: מלאכים (הסתה) הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: אין ;; סתם משהו שבא לכם להגיד: אני יודעת שלא הייתי פה המון זמן, אבל עכשיו חזרתי להציק לכם-_-

אני? ../images/Emo12.gif

אני חדש, תקבלו אותי בהבנה.
דניאל, 16, אשדוד. שיר אהוב של מטרופולין
כל כך הרבה :) כרגע תוך דקה. הופעה הבאה? לא'דע

heaven is here

New member
פה לפעמים../images/Emo13.gif

שם: שירה גיל:18 מקום מגורים: ראשון שיר אהוב של מטרופולין: מלאכים וחזירים הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: בינתיים אין
סתם משהו שבא לכם להגיד: טוב

xdye1

New member
פה פה

עמית 17 ו-9 ראשון 'כתמים בשמש' 'כל דבר' והחלק של ברק ב'יפן'. לא יודע חם לי!

hila3000

New member
:)

שם: הילה גיל: 18 וכמה חודשים מקום מגורים: באר-שבע שיר אהוב של מטרופולין: תוך דקה הופעה הבאה של מטרופולין שאתם הולכים אליה: אין לי שמץ של מושג סתם משהו שבא לכם להגיד: חם נורא. !

למעלה