התפקדות חודשית

meiritamir

New member
נו, תורי כבר?!

שם: טמיר, כן, ב-ט'. ודי לשאול למה, מי שלומד פסיכומטר צריך לדעת. גיל: 20 וקצת מקום מגורים: הרצליה, קיפוח. שיר אהוב של בית הבובות: "עומד מול ראי" סתם משהו שבא לכם להגיד: לכתוב שנות טובות להרבה אנשים הורג את הידיים. אבל שווה את זה. תאריכים שנוח לכם למפגש פורום? כל תאריך שהוא לא בין ה-7 ל-14 לאוקטובר, כי אני פשוט לא פה.

hodayoyo

New member
נממ../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 17 ומשהו מקום מגורים: מודיעין (נו, רעות) שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות סתם משהו שבא לכם להגיד: כואב לי הראש ומחר ביוטופ
תאריכים שנוח לכם למפגש פורום? פשוט תקבעו ואני אשתדל מאוד לבוא

שניר1984

New member
אני

שם: גל מגורים: תל אביב (עיר הקודש) שיר אהוב של ב"ה: אשה כנענית (נכון לרגע זה) סתם משהו שבא להגיד: 5.1.2006 אני כבר לא פה מפגש פורום: מתי שנח לכם, אני אשתדל לבוא

אני גם!!!

שם: ליאה מגורים:אשדוד (עיר הפשע והרשע חחחחחח) שיר אהוב:שיר בעיפרון . משהו שבא לי להגיד: יש לי כל כך הרבה!!!! אין מקום!!!! מפגש פורום: יש לי חודש פנוי אז רצוי החודש הזה.

O L i T

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif

שם: אולי גיל: 14 (ה-15 קרב ובא) מקום מגורים: קרית שמונה בעע שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון סתם משהו שבא לכם להגיד: שנה מותק שתהיה לכם
תאריכים שנוח לכם למפגש פורום? אמ אמ אממממ

mory89

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: מוריה גיל: 16 וחצי.. אפילו יותר.. =] מקום מגורים: ראש העין שיר אהוב של בית הבובות: ממ.. בערך את כולם.. אבל הכי את מוטיב השכחה, אבל לא בגרסא של הדיסק.. בגרסא השניה.. סתם משהו שבא לכם להגיד: החיים ממש יפים חיוך
=קו עקום שמיישר הכל. "תמיד אני שמח את הצרות שוכח.." תחייכו והחיים יחייכו אליכם בחזרה.. תאריכים שנוח לכם למפגש פורום? אממ.. אין, אבל אם תקבעו משהו אני ממש אשתדל לבוא! שתהיה לכולנו שנה מאושרת ושמחה

•No¥a•

New member
../images/Emo74.gif

שם: נויה גיל: עוד חודשיים 14 מקום מגורים: ליד נהריה שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעפרון סתם משהו שבא לכם להגיד: היום הופעה. ג'וי ^^ תאריכים שנוח לכם למפגש פורום? -

Lovley bla bla

New member
אניייי ../images/Emo9.gif

שם: יונית קליין גיל: 16.5 מקום מגורים: באר שבע שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות (חרוש חרוש אבל שיר טוווווב =] ) סתם משהו שבא לכם להגיד: שנה טובה ומתוקה לכוללללללללם!! תאריכים שנוח לכם למפגש פורום: עוד לא ממש ברור.....

hila3000

New member
אני

שם: הילה גיל: 18.5 מקום מגורים: ב"ש שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון, עומד מול ראי, הציורים של יובל סתם משהו שבא לכם להגיד: חג זה כיף :) ולהיות בבית בחג זה עוד יותר כיף :) תאריכים שנוח לכם למפגש פורום: סוכות חג שמח! :)

RoCKeR121

New member
שאני אפסיד התפקדות חודשית????

למרות שאני מוצא את עצמי פחות ופחות על המחשב בימים האחרונים(או יותר נכון חודש) אני עדיין אוהב את כולכם פה ומאחל לכם שנת אושר אור אהבה ומוזיקה טובה לאורך כל הדרך שתהיו מאושרים כמו שאני:) התפקדות חודשית שם:גיל:) גיל:17:) מקום מגורים:חיפה שיר אהוב של בית הבובות:כולם סתם משהו שבא לכם להגיד:אני אוהב אתכם תאריכים שנוח לכם למפגש פורם? כל סוכות

Queen nuli

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

שם:רותם גיל:16.5 מקום מגורים: בנימינה שיר אהוב של בית הבובות: אישה כנענית סתם משהו שבא לכם להגיד: נופרי
- קטשופ זה טעיייים תאריכים שנוח לכם למפגש פורום? עקרונית? כל סוכות..

matanbru

New member
יאאאאאאפפפפפפפייייייייייי

שם:מתן נעים מאוד לאלה שלא מכירים..(בן דוד של אלעד) גיל:18 ו 3 חודשים מקום מגורים:ירושלים (אם יש םה עוד כאלה מהעיר שידברו איתי) שיר אהוב של בית הבובות:ציורים של יובל סתם משהו שבא לכם להגיד:חג שמח ושנה קדושה לנו ולכל עם ישראל... אוהב אותכם מאוד ואת החיים ואת ארץ ישראל וכל מה שכלול בה תאריכים שנוח לכם למפגש פורום?אממ למען האמת לא נראה לי שיש דבר כזה כי אני הולך לבראשית וגם לאילת אז נקווה שיצא איזה יום :{

eladi88

New member
חחחחחחחחח די די להידחף

הוא קודם בן דוד שלי..ואח"כ בנדוד שלך... לכי תשחקי בדוקים!!

SponT

New member
אניייייייייייייייייייי

שם: מורן גיל: 17 מקום מגורים: ראשון לציון שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון כמובן סתם משהו שבא לכם להגיד: אני אוהב את חברה שלי!

גמני רוצה :]

שם: אופיר. מקומגורים: גנשמואל. שיר אהוב של בית הבובות: אישה כנענית. סתם משהו שבא לכם להגיד: העולם ורוד דרך עיניים אדומות :] תאריכים שנוח לכם למפגש פורום: מממ כל תאריך שהוא לא על בראשית :] חג שמח כולם, שנה תפוח בדבש... אל תפסיקו לחייך... אוהבת המון המון, אופיר

talya האחת

New member
ממ.. אני חדשה פה אז..

זו הזדמנות טובה! שם:טליה גיל:15 וחצי מקום מגורים:מושב שריגים.. שיר אהוב של בית הבובות:שיר בעפרון..בנתיים סתם משהו שבא לכם להגיד:נעים מאוטט ושנה קסומה שתהיה.. תאריכים שנוח לכם למפגש פורום?חח חדשושה..עודלא..

י ר ד נ י

New member
../images/Emo68.gif

ירדן 15 וחצי ישוב ליד פ"ת. שיר אהוב: מדפים ומי אם לא אני. משהו שבא לי להגיד: מחכה לברא
תאריכים נוחים למפגש פורום: לא בסוכות

ny34

New member
עכשיו תורי..

שם: עומר גיל:15 מקום מגורים: ישוב באיזור כפ"ס שיר אהוב של בית הבובות: כרגע "אישה כנענית" סתם משהו שבא לכם להגיד: זה לא סתם, אבל שתיהיה לכם שנה מעולה!! תאריכים שנוח לכם למפגש פורום? לא בין ה18-21

למעלה