התפקדות חודש אוגוסט

../images/Emo41.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo41.gif../images/Emo87.gif

תענו על השאלות
שם:
אזור מגורים:
מה הספקת כבר לעשות בחופש:
איך החופש עד עכשיו:
הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע:
שיר אהוב העונה:
דמות א=ח=ת הכי אהובה:
סצנה אהובה מהעונה: צרפו סתם תמונה שאתם אוהבים אם בא לכם..! חודש נעים, מוצלח ושמח לכולנו

didalf

Well-known member
מתפקדת../images/Emo195.gif ../images/Emo109.gif

שם:
עדי
לאיזה כיתה אני עולה:
ט'
אזור מגורים:
ראשל"צ
ימית2000, סופרלנד, לישון והרבה כלום.
איך החופש עד עכשיו:
כיף. שלא יגמר \
כן, ולא כי זה כבר נמאס לגמרי ונמרח והיה אפשר לסיים את זה מזמן ואני רואה רק כי אני כבר מכורה קשות
שיר אהוב העונה:
דסדה קה טה וי
דמות א=ח=ת הכי אהובה:
פרנקו
סצנה אהובה מהעונה:
אממ הרבה... הנשיקה הראשונה של פרן ואולי, כל הנשיקות של פרן ואולי, שפרנקו ראה את הקלטת, שתומס שר ביום האם ועוד מלא אני לא זוכרת הכל.

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

שם:
עדי
לאיזה כיתה אני עולה:
ט'
אזור מגורים:
ראשל"צ
ימית2000, סופרלנד, לישון והרבה כלום.
איך החופש עד עכשיו:
כיף. שלא יגמר \
כן, ולא כי זה כבר נמאס לגמרי ונמרח והיה אפשר לסיים את זה מזמן ואני רואה רק כי אני כבר מכורה קשות
שיר אהוב העונה:
דסדה קה טה וי
דמות א=ח=ת הכי אהובה:
פרנקו
סצנה אהובה מהעונה:
אממ הרבה... הנשיקה הראשונה של פרן ואולי, כל הנשיקות של פרן ואולי, שפרנקו ראה את הקלטת, שתומס שר ביום האם ועוד מלא אני לא זוכרת הכל.

didalf

Well-known member
יוווו../images/Emo12.gif ../images/Emo109.gif

אני עצרתי את השליחה כדי לשנות את הכותרת איך זה שלח?

מתפקדתת../images/Emo195.gif../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

שם: סיון גיל: 14 לאיזה כיתה אני עולה: ט' אזור מגורים: רחובות מה הספקת כבר לעשות בחופש: כלוםםם איך החופש עד עכשיו: משעמם אבל עדיין עדיך על בצפר
הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: בטחח
שיר אהוב העונה: ישנה אגדה דמות א=ח=ת הכי אהובה: רוברטה סצנה אהובה מהעונה: אממ הנשיקה הראשונה של אוליביה ופרנקו בגשם בסמטת הנשיקות
וצירפתי תמונה של סוס מחווה שחברה שלי רוכבת שם, שלדעתי הוא סוס מדהיםם!!! וקוראים לו צ'יקו

perla51

New member
שלום...

הייתי פה פעם כבר וביקשתי ממכם את זה אבל אני צריכה שוב פעם את אותו דבר...סליחה שאני קרציה.... למי שיש את הסרטונים האלה שיכניס כאן בבקשה...... הסרטונים: -פלור משתכרת (כשאווריסטו נותן לה לשתות מליקר האמת) -פלור ומקס מתנשקים בבריכה (כשפלור טבעה) -פרנקו ואוליביה מתנשקים ברחוב (מתי שהיה את המסיבת אירוסין של אוליביה) -פלור ומקסימו מתחת מתנשקים מתחת לעץ,בלילה,כשפלור בכתה והוא הביא לה שמיכה וכל זה... -פרנקו ואוליביה מתנשקים בדשא שהממטרות נפתחות (זה היה אחרי שגילו את ההיריון של מריה בחתונה) למי שיש את זה שימו פה,בבקשההההההההההההה.... ותודה לכל מי ששולח....

didalf

Well-known member
יש לי את הנשיקה של פרן ואולי../images/Emo109.gif

אני מעלה לך

sweet stav

New member
יש לי 2...

שפלור משתכרת מהליקר ואת הנשיקה של פלור ומקס אני כבר שמה

sweet stav

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: סתיו גיל: 12 וחצי לאיזה כיתה אני עולה: ח' אזור מגורים:חולון מה הספקת כבר לעשות בחופש: להיות על המחשב להפגש עם חברות ולישון הרבה
איך החופש עד עכשיו: בסבבה.... הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: מאוד
שיר אהוב העונה:דרקון ענק דמות א=ח=ת הכי אהובה:פלור
סצנה אהובה מהעונה:יש הרבההההה!אבל הכי זה:שפלור ומקס ננעלים באמבטיה ביחד
צרפו סתם תמונה שאתם אוהבים אם בא לכם..! :]

התפקדותתתתתתתתתתת ../images/Emo6.gif

שם: אביטל
גיל: 17 וחמישה חודשים חחחח לאיזה כיתה אני עולה: י"ב אזור מגורים: מרכז -?- מה הספקת כבר לעשות בחופש: להיות אינסוף פעמים בימית אלפיים.. לנסוע לברצלונה ולחזור... מממממ להשתכר קלות במסיבת גיוס של ידיד שלי חחח מממ עוד הרבה דברים ועוד מעט מתחיל לי הקורס פסיכומטרי.. איך החופש עד עכשיו: פנאןןןןןןןןןןןןןןןןן הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: ברור
בלי סוף...
שיר אהוב העונה: את כולם אני אוהבת
דמות א=ח=ת הכי אהובה: נמממ לאדעת... מקס
סצנה אהובה מהעונה: עוד לפני הנשיקה הראשונה אבל קרוב כשמקס ופלור היו ליד העץ והיא בכתה כי הכריחו אותה לשיר או משו ואז נהיה לה עצוב ואז הם כמעט התנשקו כזה.. אז זאתי.. צרפו סתם תמונה שאתם אוהבים אם בא לכם-> תמונה עדכנית של השיער של ידיד שלי.. הוא גידל אותו מלא ועכשיו הסתפר
חחחחח אז הנה הצמה הבלונדינית שלו...

מתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

שם:תום גיל:עוד חודשיים 15!! לאיזה כיתה אני עולה: י' אזור מגורים: נגב
מה הספקת כבר לעשות בחופש: קולנוע, קורס מד"צים, ים, בריכה, קניון, קניות.. איך החופש עד עכשיו: משעמם! הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: הכי הכי!!
שיר אהוב העונה: דסדה קה טה וי! דמות א=ח=ת הכי אהובה: בוני! סצנה אהובה מהעונה:אני בחיים אבל בחיים לא אשכח את הסצנה שמללה ביקשה מבוניז'ה לחטוף את תומאס ותומאס באותו זמן ברח והשאיר בובה במיטה שלו במקומו וכיסה אותה.. בוניז'ה חשב שזה תומאס ו"חטף אותו" ופלור הגיעה ושאלה מה הם עושים בחדר של הילדים והורידה להם את השמיכה וגילתה שזו בובה וכזה אמרה להם: "אתם גונבים מהילדים צעצועים?" ואני נשפכתי לאיזה 5 דקות

didalf

Well-known member
../images/Emo45.gifזה היה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

הכי בעולם../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

חבל שאני לא זוכר באיזה פרק זה היה
כשישימו את העונה מההתחלה הייתי יכול להקליט את הפרק הזה
אבל לא זוכר

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifכן המפקד!!

שם:אדוה גיל:בקרוב 18 לאיזה כיתה אני עולה:מתגייסת אזור מגורים: הגליל התחתון מה הספקת כבר לעשות בחופש:הייתי בשבדיה, נסעתי,ביקרתי, מסיימת רישיון
איך החופש עד עכשיו:לא משהו, המלחמה די הורסת לי הכל.. הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע:כלכךךךךךך
יש כלכך הרבה שחקנים אדירי שם שפשוט אין להם פרויקטים אחרים כרגע, או שהם משחקים בסדרות שאני לא אזכה לראות.. שיר אהוב העונה:Hay un cuento, וגם השירים ששמים של BEBE ממש טובים דמות א=ח=ת הכי אהובה:מהעונה הזאת? בוניז'ין סצנה אהובה מהעונה:מרטין מתגלח
חח סתם באמת שלא יודעת.

מתפקדת../images/Emo70.gif

שם:שלי גיל:אני בסיום הסדרה אהיה בת 14
לאיזה כיתה אני עולה:ט.. אזור מגורים: חיפה מה הספקת כבר לעשות בחופש:כלום-חוץ מלהיות באילת... איך החופש עד עכשיו:דוחה מגעיל לא ציפיתי לכזה חופש המצב פה ליד הבית הורג
הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגעי:כןןן שיר אהוב העונה:אמ...יש כמה דמות א=ח=ת הכי אהובה:אמ יש כמה..אבל אני חושבת שאוליביה היא חמדוה והיא לא כמו פלור בגלל ההריון-כן ההריון שלה הורג..חח. סצנה אהובה מהעונה:יש הרבה..

DiRtY BaTeLL

New member
מתפקדת....../images/Emo3.gif

שם:בת-אל גיל:18 לאיזה כיתה אני עולה: צבאאאאא אזור מגורים: ראשון לציון מה הספקת כבר לעשות בחופש: הרבהההה.....
איך החופש עד עכשיו: מ-ע-ו-ל-ה הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: ברוררר
מעכשיו אני מיתגעגעת שיר אהוב העונה:te siento אבל בעיקרון את כולם דמות א=ח=ת הכי אהובה: פלווררר
סצנה אהובה מהעונה: אמממ חחח לא יודעת כל הסצנות המצחיקות של פלורר חח
צרפו סתם תמונה שאתם אוהבים אם בא לכם:צירפתייי

למעלה