התפקדות חודש אוגוסט

roey406

New member
מתפקד../images/Emo13.gif../images/Emo195.gif

שם:
רועי גיל:
11 לאיזה כיתה אני עולה:
ו'. אזור מגורים:
נתניה. מה הספקת כבר לעשות בחופש:
ים,בריכה,לישון וזהו... איך החופש עד עכשיו:
נחמד לא משהו.
הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע:
כן שיר אהוב העונה:
פרחים צהובים
דמות א=ח=ת הכי אהובה:דלפינה... סצנה אהובה מהעונה:יש הרבה מאוד...........

sweet shir

New member
מתפקדת. :]

שם: שיר
לאיזה כיתה אני עולה: ט'
אזור מגורים: המרכז, השרון
רעננה.
מה הספקת כבר לעשות בחופש: המממ כלום די.
איך החופש עד עכשיו: כיף.
הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: אממ כן.
שיר אהוב העונה: לוידעת. נמאס מכולם בשלב מסוים.
דמות א=ח=ת הכי אהובה: אני מניחה ש... רוברטהה?
סצנה אהובה מהעונה: לוידעת.. היו כל כך הרבה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet shir

New member
והתמונה. ../images/Emo176.gif

נראה לי שאני אאמץ את
למרות שזה של הקיץ.... אז הם יוציאו את זה.
בקשה אל אנשי תפוז: אל תוציאו את
אהובי.

LOVE AGUS

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

לא כתבתי פה הרבה זמן
שם: חן
גאדדד לכיתה י"ב
אמאאא אזור מגורים: מרכז מה הספקת כבר לעשות בחופש: מממ הייתי בהונגריה.. ו... סתם... איך החופש עד עכשיו: ככה-ככה.. יכול להיות יותר טוב
הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: כןןן
שיר אהוב העונה: מממ לא דעתתת דמות א=ח=ת הכי אהובה: אין אחת
סצנה אהובה מהעונה: מממממממממממממממממממממממממממ אממ יש כל מיניי.. יש את הסצנה של רוברטה ופלור בבית חולים שהם שרים לילדה החולה... ועוד...

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifעונה !!!../images/Emo3.gif

שם:אורטל גיל:בקרוב 14 לאיזה כיתה אני עולה:ח' אזור מגורים: איזור המרכז
מה הספקת כבר לעשות בחופש:הייתי המלון בים המלח, לונהפארק, סופרלנד, קניתי דברים לבצפר, וישנתי
הרבה. ויום שישי שפיים!!!
איך החופש עד עכשיו:מעולה
הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע:מאוד שיר אהוב העונה:ישנה אגדה דמות א=ח=ת הכי אהובה:פרן
סצנה אהובה מהעונה:הסצינה של דלפינה ופלור בתחילת העונה עם האמבטיית בוץ
צרפו סתם תמונה שאתם אוהבים אם בא לכם..! אוקיי

../images/Emo181.gif../images/Emo23.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: גל:]] גיל: 13 וכמה חודשים
לאיזה כיתה אני עולה: ח'
אזור מגורים: המרכז:]][ראשון] מה הספקת כבר לעשות בחופש: ללכת לממדיון איך החופש עד עכשיו: הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: מממ כה אבל האלופה תפצהה
שיר אהוב העונה: מממ כולם אי אפשר לבחור
דמות א=ח=ת הכי אהובה: מממ...בוניז'ין
סצנה אהובה מהעונה:אנלא יכולה לבחור אחתת
צרפו סתם תמונה שאתם אוהבים אם בא לכם..!

=)=)

שם:סאלי גיל:14 לאיזה כיתה אני עולה: י אזור מגורים: הרצליה מה הספקת כבר לעשות בחופש: אאא...כמו כולם..=P איך החופש עד עכשיו מצוין
=) הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: כמובן אבל יהיו שידורים חוזרים נראלי.. שיר אהוב העונה: דרקון גדול דמות א=ח=ת הכי אהובה: מקסימווווו
סצנה אהובה מהעונה: יש הרבה...את הקטע שמקס גילה שדלפינה שקרנית... והם הכריזו "גרהה."

nastiush

New member
עונהההה =]

שם: אנה גיל: 12 וחצי לאיזה כיתה אני עולה: ז' אזור מגורים: ראשון לציון.. מה הספקת כבר לעשות בחופש: לנסוע לעיר חח.. לא דברים מיוחדים.. איך החופש עד עכשיו: מדהים.. ישנה כל יום עד 12 חחחחח הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: ברוררר!! שיר אהוב העונה: את הזה של פלור ומקס, שמקס מנגן בפסמטר ופלור מסתובבת עם השמלה.. מי שמכיר, יודעמ למה אני מתכוונת דמות א=ח=ת הכי אהובה: פלוריסססס סצנה אהובה מהעונה: כל מיני לי זוכרת (אין תמונה =[)

talshoosh

New member
אני אתפקד מחר../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

אני חייבת ללכת! ממחר בצהריים אני אוכל כבר להיכנס ולענות פה על כל מה שהחסרתי כי בן דוד שלי ילך... אז כמו ששרדתם עד עכשיו (אפילו ש אני יודעת שזה היה קשה) אני מקווה שתיהיו בסדר בלעדיי! אוהבת
ותתכוננו מחר להצפה
ביי

yulo

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gifמתפקדת../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif

שם: יעל גיל: 14.5 לאיזה כיתה אני עולה: י' אזור מגורים: מרכז.. מה הספקת כבר לעשות בחופש: ים, בריכה,מסיבות,סרטים,לישון!, קניות
, מחנ"ק- לא משהו מיוחד.. איך החופש עד עכשיו: מצוין- "שלא יגמר לעולם" הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע: ב-ר-ו-ר-! שיר אהוב העונה: דרקון ענק דמות א=ח=ת הכי אהובה: פלורי
סצנה אהובה מהעונה: שפלור שיכורה צרפו סתם תמונה שאתם אוהבים אם בא לכם..! - שוקולד
יאמייייי אני זזתי למקס ברנר
חודש נעים, מוצלח ושמח לכולנו - גם לך
(וגם שקט..)

מתפקדת

שם:מור גיל:13 וחצי לאיזה כיתה אני עולה:ט' אזור מגורים: בדרום מה הספקת כבר לעשות בחופש:ללכת לסרטים ואני עוד כמה ימים טסה איך החופש עד עכשיו:סבבה אבל עבר מהר הסדרה נגמרת עוד פחות מחודש, תתגעגע:ברור שיר אהוב העונה:Un Enorme Dragon דמות א=ח=ת הכי אהובה:פלור סצנה אהובה מהעונה:יש הרבה אבל הכי הלידה אבל היא לא הייתה אבל ראיתי אבל מה שהיה בטלויזיה זה שפלור גילתה שהיא בהיריון

למעלה