התפקדות חודש אוקטובר

itzikch

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש אוקטובר ../images/Emo41.gif

חודש חדש לפנינו !! שם: גיל: מגורים: שיר אהוב כרגע של אינקובוס : מה עשיתם או עושים בסוכות ? תמונה:

A m i t HR

New member
אני אני אני

שם: עמית גיל: 16 מגורים: הרצליה שיר אהוב כרגע של אינקובוס : לא יודעת... אין כזה דבר באמת, פשוט אחד שיצא לי לשמוע הכי הרבה לאחרונה נראה לי ש Rogues מה עשיתם או עושים בסוכות ? הייתי בבראשית, ומה כבר עוד יש לעשות? חברים לישון חברים לישון :) תמונה:

Musedol

New member
מחר פסטיבל עכווו, יהה

שם: דור גיל: כמעט 17 מגורים: שוהם שיר אהוב כרגע של אינקובוס : רוגוסססססס מה עשיתם או עושים בסוכות ? לא ישנה, המון חזרות, מחר פסטיבל עכווו תמונה: אין לי כוח

o pie

New member
אלבום חדש של רדיוהד בעוד 10 ימים ../images/Emo72.gif

שם: אריאל גיל: 17 מגורים: רעננה שיר אהוב כרגע של אינקובוס : Punch Drunk מה עשיתם או עושים בסוכות ? פסטיבל בראשית
היה הכי כיף בעולם. מלא ים, מסיבות, אלכוהול והופעה מטורפת של מופע הארנבות של ד"ר קספר.

L A D Y B U G 2

New member
ממש לפני שאני עפה לארוז ../images/Emo6.gif!

שם: אורטל גיל: 20 מגורים: ירוחם שיר אהוב כרגע של אינקובוס: שמן ומים... מה עשיתם או עושים בסוכות? הייתה מסיבה... הסתובבתי כמעט בחצי ארץ וכמובן שהשבוע אני טסה לשלושה הופעות של מיוז!!!
.

L A D Y B U G 2

New member
אהה ואיציק!

ההודעות שלך מתות מידי! אתה צריך לקשט אותן אם איזה סמיילים או הדגשים! סתם הצעה...

itzikch

New member
אני יבש בהודעות שלי !!! לא אוהב את ה ..

סיימלי בתפוז כאלה מכוערים !!!!

itzikch

New member
עכשיו אני עונה !!!

שם: איציק גיל: מחר 22 מגורים : נס ציונה שער אהוב כרגע של אינקובס: MAKE YOURSELF !!! מה עשיתם בסוכות : תאמת כלום ח , חוץ מ ים, אוכל, עבודה , מסיבת מיוז אם זה נחשב לעשות משהו חח סתם אני לא מרגיש את החופש בגלל שאני עובד בעבודה זנותית !!! ולמה אף אחד לא שם תמונה !!! אתם מתביישים ממישהו חח טוב חיפשתי תמונה חח אבל אי אפשר להעלות זה 700KB אני אתן קישור קטנטן: http://www.mekusharim.co.il/album_image_show.asp?fileID=8105424&picID=3351605

Incubus on mp4 is amazing

שם:עידו גיל:13 מגורים: רמת גן שיר אהוב כרגע של אינקובוס : Privilege מה עשיתם או עושים בסוכות ? חברים מהצפון הולכים להגיע לכאן ויהיה מלא צחוקים נהיה בבית קפה ונדבר ניפגש אני מקווה כמה פעמים.. יהיה שווה לבנתיים אני עם חברים ובבית תמונה: http://img253.imageshack.us/my.php?image=img0033zn3.jpg לא לבעלי לב חלש!

AurelieG

New member
טוב נו .. נענה :)

שם: אורלי גיל:18+ מגורים: אשדוד שיר אהוב כרגע של אינקובוס : Oil & Water מוזר כי פעם לא אהבתי אותו בכלל ... מה עשיתם או עושים בסוכות ? חע. הצבא החליט לתת לי חופש שבוע בלי סיבה. סבבה לי :p תמונה: או הקעקוע החדש-ראשון שלי..ממש טרי. היום עשיתי :p

AurelieG

New member
תודה :)

אתם אולי אל תראו את זה אבל - תהנו לכן בחו"ל עם מיוז :p

RayGun

New member
מיתמפקנד!

שם: דניאל גיל: 20 מגורים: נתניה שיר אהוב כרגע של אינקיובס: WARNING ממש נדבק לי לאחרונה, אולי בגלל מזג האוויר או משו... מה עשיתם או עושים בסוכות: חזרתי היום מיומיים בכנרת (חוף מחצלת 2 אוהלים נרגילה אלכוהול דייג על האש תוף של ברנדון :) תמונה: אני ביום סגרירי (או שאולי המצלמה הייתה על שחור לבן...)

AeroFan

New member
עונה

שם: אלדד גיל: 20 מגורים: נתניה שיר אהוב כרגע של אינקובוס: Talk Shows On Mute מה עשיתם או עושים בסוכות? קניתי מכשיר I Audio של Cowon, משהו מטורף!! הוא זכה למקום הראשון ביפן ובארה"ב ובכלל הוא נחשב למכשיר המדיה הכי טוב היום, רציתי לקנות אותו עוד מלפני חודשיים אבל העדפתי לחכות, יש לו מסך LCD גדול ואיכותי במיוחד (HD) וזה אחד הדברים האדירים. תמונה:

AeroFan

New member
30 ג'יגה

לדעתי זה החיסרון היחיד במכשיר הזה.. לדעתי 30 ג'יגה בשביל כזה מכשיר זה סביר

למעלה