התפקדות חודש אוקטובר

itzikch

New member
אני שוקל לקנות אייפוד 160 גיגה..

זה ישמש אותי גם כהארד דיסק נייד ! נחשוב על זה בארה"ב או שאני אקנה אייפוד טאץ ! זה אחד הדברים !!

o pie

New member
על מה אתה מדבר...

מה חסרון בזה? כל המוזיקה שלי במחשב לא עוברת 15 ג'יגה, ואני לא מכיר מישהו שבאמת רואה סדרות וסרטים מחוץ לבית במסך קטן... רק אם הוא טס לחו"ל או נסיעה כלשהי בארץ, ואז יספיקו לך 3 סרטים ועונה שלמה של סדרה מסויימת בהנחה שאתה יוצא לאיזה שבוע, 3 סרטים זה 2 ג'יגה ועונה של סדרה זה 4 ג'יגה, נשאר איזה 10 ג'יגה פנוי שאין מה לעשות איתו.

AeroFan

New member
לא תמיד

הקטע הוא שהמכשיר הזה תומך כמעט בכל הקבצים, אפילו בקבצי FLAC שכל קובץ שוקל בערך 40 מגה... לי אולי זה לא יספיק אבל יש כאלה שזה יספיק להם... הקטע הוא שהמסך הוא לא כזה קטן.. ז"א בתכלס כן אבל שאתה רואה עליו דברים הוא נראה לך ענק וכל קובץ גם אם במחשב אתה רואה אותו באיכות גרועה אתה רואה אותו על המכשיר באיכות HD.. זה טוב בעיקר למי שהרבה מחוץ לבית, אבל לא רק... אפשר גם לחבר אותו לטלויזיה והוא יכול להקליט מהטלויזיה.

noynav

New member
כן המפקד.

שם: נויה גיל: 15 ו-11 חודש.XD יאללה עוד מעט 16 מגורים: ראשון לציון שיר אהוב כרגע של אינקובוס : תמיד היה, תמיד יהיה.sick sad little world מה עשיתם או עושים בסוכות ? ת"א תכלס, ועוד סתם כיף, לא משהו מיוחד תמונה:

orit a3at

New member
עונה... אחרי הרבה זמן

שם: נטלי- איציק ואורון מכירים.... גיל: עוד חודש 19 מגורים:חור ליד ירושלים שיר אהוב כרגע של אינקובוס :pistola, nowhere fast מה עשיתם או עושים בסוכות ? עובדת בקניון, ועשיתי קעקוע ראשון (והתאומה שלי המשיכה לשלישי) תמונה: אני בסטודיו, התמונה לא ברורה אבל זה מה שיפה! אני לא טיפוס שמצטלם הרבה, מספיקה לי התמונה עם חוזה וקילמור...

Incubus Creep

New member
מתפקדת

שם: כרמל גיל: 15.5 מגורים: ת"א שיר אהוב כרגע של אינקובוס : לא יודעת>< מה עשיתם או עושים בסוכות ? קניתי גיטרה חשמליתD: תמונה: המצלמה לא עובדת..

southern girl21

New member
אני

שם: שרון גיל:21 מגורים: אור יהודה שיר אהוב כרגע של אינקובוס : מייק א מוב מה עשיתם או עושים בסוכות ? עבדתי. הייתי בזמיר פעמיים. היה כייף. nowhere fast זה לא שיר שמתאים למסיבה. :|

למעלה