התפקדות חודש דצמבר

עונה

שם: ליפז גיל: לפני שנה 15 מקום מגורים: כדור הארץ דמות אהובה באי: בעונה האחרונה מייקי ממש מוצא חן בעיניי. זה בטח ייגמר כשהוא יחזור להתנהג כמו ילד [מה שייראה טיפה מוזר כי הוא גבוה יותר מכולם שם עכשיו..] דמות שנואה באי: טומי וג'יני. דמות אהובה בשמיניה: לא ראיתי. דמות שנואה בשמיניה: לא ראיתי. איך עברה עליכם 2008: אה כבר היה 2008? לאדע, רגיל כזה. תמונה (לא חיייב): לא חייב לא רוצה.

עונה D:

שם: מאור.
מקום מגורים: מרכז.
דמות אהובה באי: זואי
דמות שנואה באי: רקי בעעעעעע.
דמות אהובה בשמיניה: ניצן
דמות שנואה בשמיניה: יואל.
איך עברה עליכם 2008: סבבה לגמרי.

my life3

New member
מתפקד

בר ירקוני. 14.5. הרצליה. דמות אהובה: אנה. דמות שנואה: אין כזו. דמות אהובה בשמיניה: ניני. דמות שנואה בשמיניה: דדי. איך עברה 2008: שנה נחמדה ביותר.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמתפקד!

שם:בן גיל:16 מקום מגורים:חיפה דמות אהובה באי:זואי וג'יני דמות שנואה באי:מיילו וליסה דמות אהובה בשמיניה:ליליאן
(וכמובן, ירדנה הלוי... אבל זה כבר ברור מאליו!) דמות שנואה בשמיניה:דדי איך עברה עליכם 2008:שנה מגניבה לגמרי! תמונה (לא חיייב): תמונה שלי ושל אורי הסלב מלפני כמה חודשים. קרדיט לירין שצילם את התמונה המגניבה הזו!

מתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

שם: יוחאי גיל: 16 מקום מגורים: מרכז... דמות אהובה באי: ליבי דמות שנואה באי: מיילו דמות אהובה בשמיניה: איה דמות שנואה בשמיניה: רוחל'ה איך עברה עליכם 2008: סבבה...

מתפקד../images/Emo13.gif

שם: חן בריגה גיל: 16 ו9 חודשים מקום מגורים: אשקלון דמות אהובה באי: דילן,סול וזואי דמות שנואה באי: אנה דמות אהובה בשמיניה: ניני דמות שנואה בשמיניה: אין איך עברה עליכם 2008: לא רע בכלל תמונה (לא חיייב): שיהיה לכולם חודש טוב.

Drenthe

New member
מתפקד לראשונה

שם:אלי. מקום מגורים:חיפה. דמות אהובה באי:זואי. דמות שנואה באי:אנה. דמות אהובה בשמיניה:צ'כוב. דמות שנואה בשמיניה:איה אני חושב.

Daniel44862

New member
מיייי'תפקיי'ד!!!

שם:דניאל עבדו נעימאוד גיל:13 מקום מגורים:צור יגאל דמות אהובה באי:סול דמות שנואה באי:כל מי שאורב לחבר'ס דמות אהובה בשמיניה:ניני דמות שנואה בשמיניה:יואל...נראה לי שאני היחידי... איך עברה עליכם 2008:סבבה... תמונה (לא חיייב): שיהיה לכולם חודש טוב.

DIDI1524

New member
תורי ../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:19 מקום מגורים:חיפה דמות אהובה באי:ליבי (ז"ל) וג'יני דמות שנואה באי:הממ..אף אחד לא ממש שנוא אבל לא אהבתי את מקס והלנה דמות אהובה בשמיניה:רונייייייייייייייייייייי דמות שנואה בשמיניה:רוחל'ה הקרצייה איך עברה עליכם 2008:בסדר.....מקווה ליותר טוב תמונה (לא חיייב): מי שצריך לראות ראה כבר...

Double U

New member
מתפקד - עדיף מאוחר מאשר בכלל לא

שם: שי גיל: 18 (עדיין לא מאמין...) מקום מגורים: כפר סבא דמות אהובה באי: הלנה ז"ל
שעכשיו קראתי שהיא מתפקדת לתנועה החדשה שפועלת עם מרצ
דמות שנואה באי: בלו דמות אהובה בשמיניה: לילי דביר
דמות שנואה בשמיניה: דדי 'ילדים שלי' דביר איך עברה עליכם 2008: שנה נחמדה...הספקתי לעשות הרבה דברים!

למעלה