התפקדות חודש דצמבר

מתפקד

שם: יונתן גיל: 15 מקום מגורים: פ"ת סאגה אהובה בוואן פיס: הסאגה העכשווית במאנגה דמות אהובה בוואן פיס: כמעט כל הדמויות בוואן פיס טובות לא אוהב אף דמות במיוחד דמות שנואה בוואן פיס:אממ.. אולי גקו מוריה איך עבר ה עליכם שנת 2008: רגיל

JeeChan

New member
מתפקד ^___^

|הדגש\שם: אור ^_^ גיל: 21 ועוד קצת 22. מקום מגורים: רחובות :] סאגה אהובה בוואן פיס: אהבתי מאוד את וואטר 7 ואניס לובי, אבל גם הסאגה הנוכחית במנגה ממש מעולה 3> דמות אהובה בוואן פיס: אין אחת ספציפית ^_^ אוהב את כולם 3> דמות שנואה בוואן פיס: יש כל מיני דמויות שגרמו לי במהלך הדרך לשנוא אותם, אבל זה מן שנאה של לשנוא אותם כי אודה יצר אותם כל כך טוב במטרה לשנוא אותם כמו קרוקודיל או ארלונג. אז מן שנאה אהבה XD איך עבר ה עליכם שנת 2008: שנה סבירה היו רגעים גרועים והיו טובים. השנה הזאת תהיה מעולה!

ממ.

שם: איתי. גיל: אוטוטו 19. מקום מגורים: יפו. סאגה אהובה בוואן פיס: לוגטאון, נראה לי. ערים פשוט עושות לי את זה. דמות אהובה בוואן פיס: נאמי! 3> דמות אהובה נקודה. דמות שנואה בוואן פיס: אין עוד אף דמות מאף ספר, סרט, סדרה או מנגה שגרמה לי לשנוא אותה, עד לרמה הפיזית של התכווצות שרירים וחישוק שיניים בסצינות מסויימות, כמו אנל. הוא פשוט הבן-זונה האולטימטיבי, האיש הרע ביותר שיכול להיות, שמגבה את רשעותו חסרת הגבול בחוכמה רבה וביכולת אדירה. אנל הוא דמות מדהימה, והוא חייב היה להיות על מנת שאשנא אותו כל כך.

שכחתי לגמרי מאנל !

האמת שהקטע איתו די איכזב אותי. המיתוס של האלוהים היה יותר מגניב ממנו>:

De-Panther

New member
מכל הדברים, דווקא אנל? אם אתה מדבר על באופן..

כללי דמות פקטיבית שנואה - אמבריג' מהארי פוטר.

למעלה