התפקדות חודש דצמבר

../images/Emo41.gifהתפקדות חודש דצמבר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כן כן החודש האחרון לשנה האזרחית קרב ובא, עוד חצי שנה קין כבר יהיו טרם אלבום מספר 3 (ווהו! קולדפליי, הנה אנחנו סוגרים עליכם!) ואני הגשמתי השבוע מגה-חלום
הגיע הזמן להתפקד
שם: גיל: מיקום: השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש: מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום?: מסר לאומה: תמונה!:

lesli

New member
אני ראשונה!!!

שם:לסלי גיל:16.2 מיקום:קריית מוצקין השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש:TNS מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום?:אני מאוהבת בו! מסר לאומה:אני מאוהבת בטים רייס אוקסלי!

נכון!../images/Emo6.gif

ואל תשכחו שטים אורז אוקסלי שאל אותי אם אני פנויה! ועוד הגדיל לעשות אם אני דומה לפסנתר ימאהה!! אין ספק שהבחור רוצה אותי
אני מוכנה להתחלק כל סןף שבוע שלישי, כי יש גם את האלמונית פלונית להסתדר איתה, אז אממ דברו איתי במסרים

CrazyPenguin

New member
יס סיר*מבטא בריטי*../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל גיל: 16 ויומיים D: מיקום: פתח תקווה ._. השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש: The night sky, leaving so soon, with or without you מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום?: שהוא קושקוששששששששששששש
מסר לאומה: אני רוצה הופעה של קין בארץ
תמונה!:

justin9

New member
טללללללללללללל ../images/Emo99.gif

פעם הבאה רוצים תמונה שלך ושל חבר שלך

CrazyPenguin

New member
:X המממ ../images/Emo191.gif|פנגווין|

קצת נפרדנו :X אבל אנחנו בתהליכי פיוס ... נראה מה יהיה עוד כמה ימים

dans girl

New member
|שוקו שם: דפי. גיל: 19.5 מיקום: נסציונה../images/Emo82.gif השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש: הממ. זה די היה משתנה. לא היה שיר אחד שהקשבתי לו יותר מהאחרים, הקשבתי לכולם../images/Emo3.gif. מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום?: אמג, אני אוהבת אותו על../images/Emo99.gif. אהה, וגם גית, את מלכה|לב! מסר לאומה: לונדון זה טוב. תמונה!: לא עכשיו../images/Emo3.gif, אני עייפה../images/Emo1.gif.

למעלה