התפקדות חודש דצמבר

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שם: מעין גיל: 19 מיקום: קרית חיים השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש: נראה לי שאטלנטיק מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום?: אני פשוט מקווה שהוא התכוון לזה...אתם יודעים, SEE YOU SOON מסר לאומה: לישון זה טוב תמונה!:

M a a y a n K

New member
חחח...לא

מצאתי אותה באינטרנט...נראה לי שזה מהסינגל של BEDSHAPED...זה אפילו חתום!!

CrazyPenguin

New member
התמונה מדהימההה../images/Emo191.gif|פינגווין|

רק אם זה היה בגודל של דקסטופ
זה היה מושלםםם

M a a y a n K

New member
חחחח...אפשר להיפגש בקריון

אבל האמת היא שעם הצבא אין לי זמן לכלום! שנים לא הייתי בקריון, אולי בסרט...כי אני בבסיס סגור וסוגרת הרבה שבתות (כמו השבת הזאתי שאני אסגור...
)

hagayx

New member
דצמבר../images/Emo13.gif

שם: חגי גיל: 17 מיקום: ק"ש השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש: snowed under מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום?:Lovely מסר לאומה: תהנו בחנוכה!

כבר דצמבר?!

רגע, אז זה אומר רק דבר אחד- הפסיכו שלי בדוע שבוע בדיוק
חבל שהמוח שלי לא יודע את זה.... ובכן, לענייננו
שם:השאלה הזאת קצת חוזרת על עצמה, לא?! גיל: 19 וכמעט 10 חודשים...
מיקום: זה עדיין ירושלים... השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש:אמממ... יש כמה שנחרשו באופן די שווה החודש- TNS, TO THE END OF THE EARTH וגם FLY TO ME שזוכה אצלי, סוף סוף, לכבוד שהיה מגיע לו ממזמן! מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום: שהוא מקסים
והשוס הגדול זה עצם זה שהוא מסר לנו משהו המסר עצמו נחמד והכל, אבל טים דיבר אלינו!!! והוא ביישן ומדהים! ועכשיו אני אוהבת אותו בהחלט
(ואת גיתית, כמובן, אבל זה ישן
) מסר לאומה: בעז"ה- בשנה הקרובה אני בהופעה של קין!!!!!! לא משנה לי כ"כ איפה
תמונה: תצטרכו לסלוח לי, לא עשיתי הרבה בחודש האחרון, ובטח שאין לי תמונה מגניבה כמו של טל (
) אז שוב קבלו תמונה מהטיול לאירופה
ואני אצרף אותה בהודעה הבאה, כי הוא קצת עושה לי בעיות..

אמא'לה! שבוע!

חחח זה בטח לא עוזר שאני אומרת את זה!
בהצלחה
אני מקווה שנזכור לפתוח שרשור
(ג'ניפער- כנסי לתמונה!) הא! שרי! האם נדבקת סוף סוף לTTEOTE?

בהצלחה בפסיכו!!../images/Emo99.gif

וגם לי תפוז עשה בעיה אתמול עם התמונה, אז התייאשתי בסוף וגם רצו את המחשב

גית, את צריכה לשנות את חתימתך!../images/Emo99.gif

או להוסיף!
שם: קערין
לא סתם, עפולה. נכון שבאמת לא רציתם לדעת?
השיר של קין שהכי חרשתי עליו החודש: Sunshine, Untitled1, TFP, BT.
מה אני חושב/ת על מה שטים מסר לפורום?: מה אפשר כבר לחשוב?
טים כ"כ מדהים ואכפתי, ושבאמת איכפת לו מהאנשים הקטנים פה בישראל. זה גם מדהים לראות איך שלושתם התמודדו עם התהילה בדרכים שונות.. בעוד ששניים נשארו צנועים ומחוברים לקרקע ואחר הפך למגה סנוב.
אני באמת ובתמים חושבת שהם יקיימו את מילתם, והם אכן יבואו לארץ, גם אם ירצו וגם בלאו! טום צ'פלין שמעת? whe are going to get you!
הא רגע, השמועה אומרת שאתה לא כזה להיט, סורי
... טים אורז אוקסלי שמעת? we are going to get you!
מסר לאומה: נכון שטים חמוד, ואיזה מתוק ריץ' אבל טום צ'פלין הוא מגה ביץ'?
(סורי טל שגנבתי לך מהברכה, זה פשוט שולט) תמונה!: הא אממ, ניסיתי להעלות אתמול, לא הלך
ואחרי כמה נסיונות הבנתי למה. תפוז לא רוצה שתראו את הזוועה! למשל בפורום אחרים הם יודעים איך אני נראת אז הם רגילים לזוועה, אז הוא אמר נו טוב.. אבל את הפורום הזה הוא אמר "נציל! נציל!" אם הפעם לא מצליחה בעיות שלכםXD וגם התמונה באמת לא משהו, מהמצלמת פלאפון, ואני נראית שם זוועה. (אבל המיקום יפה! בירושלים!
)

למעלה