התפקדות חודש ינואר

../images/Emo41.gifהתפקדות חודש ינואר ../images/Emo9.gif

שם: עיר מגורים: גיל: ICQ: מסנג'ר: -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: אלבום שעשה לך את השנה: אירוע השנה:
ברכות לשנה החדשה:

פרקשון

New member
מתפקד

שם: עיר מגורים: גיל: ICQ: 315708064 מסנג'ר: [email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: פורטיסחרוף-חלום כחול אלבום שעשה לך את השנה: ברי סחרוף-הכל או כלום אירוע השנה: ניצנים\רוק עצמאות...יותר ניצנים ברכות לשנה החדשה:תחזרו בתשובה

שנה טובה ובוקר טוב ^^

שם: אוסנת עיר מגורים: כפר סבא גיל: 15 וחצי ICQ:319375661 מסנג'ר:eek:[email protected] כנסו חופשי.. -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: OASIS- SLIDEAWAY אלבום שעשה לך את השנה: מדפים... בית הבובות אירוע השנה: אין לי מושג.. היו כל כך הרבה ברכות לשנה החדשה: תנצלו את הזמן .......or something.... אה כן ואתמול ראיתי את שי אחרי ההופעה והלכנו לראות את היהודים יוצאים מאחורי הקלעים וקיבלתי 2 חתימות (אחד על הפלאפון ואחד על הנעל שלי) ומפרט מתום וגם הביאו לי את הבקבוק של טיטי (לא שיש לי מה לעשות איתו...חוץ מלמחזר אותו..)

גוטשה

New member
><

שם: אביגיל עיר מגורים: נס ציונה גיל: 13 ICQ: 268972095 מסנג'ר: [email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: אמ.. אין משהו מיוחד. אלבום שעשה לך את השנה: קפטן ביפהארט, אולי. אירוע השנה: אין לי מושג! ברכות לשנה החדשה: תעשו חיים :)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif Happy New Year!

שם: נעמה שיינמן עיר מגורים: נתניה גיל: 17 ו-9 חודשים ICQ: 264142377 מסנג'ר:[email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: הפרוייקט של עידן רייכל-שושנים עצובות אלבום שעשה לך את השנה: אין ספציפי אירוע השנה: הנשיקה ה-1 שלי הייתה השנה... ברכות לשנה החדשה: שתהיהי לנו שנה מלאת אהבה וחוויות שיהיו ראויות לזכור =)

מתפקדתת

שם: עיר מגורים: גיל: ICQ: לא משתמשת בערסקיו מסנג'ר:[email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה:מממ לחבק אותך-סינרגיה.. אלבום שעשה לך את השנה:של מוקי.עצוב אה? אירוע השנה:ניצנים,בהחלט ניצנים. ברכות לשנה החדשה:שנה מאושרת אנשיםם

../images/Emo121.gifמוקי דווקא אחלה אומן

ואם יש אומן בארץ שיודע לדפוק הופעות זה הוא, ללא ספק.

Fragile rose

New member
האהא ../images/Emo2.gif

שם:אנה עיר מגורים:חור גיל:18 ומשו ICQ:ישנו מסנג'ר:גם ישנו -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: Lacuna coil - Heaven's A lie אלבום שעשה לך את השנה: Within temptation - Mother earth אירוע השנה:רוק עצמאות ברכות לשנה החדשה: תעשו המון המון סקס

../images/Emo121.gifיפה שקיעת שמש ללב עצוב

שם:
שי עיר מגורים:איזור חיפה גיל:15 וחצי ICQ:
323896541-אבל אני בקושי נכנס אליו מסנג'ר:
[email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה:
אופק ילדותי/אביב גפן אלבום שעשה לך את השנה:
לא נראה לי שיש משו ספציפי אירוע השנה:
קורס מד"צים
אני מתגעגע ליערררררר
ברכות לשנה החדשה:
שתיהיה שנה של אהבה, הדדית.

yardenbm

New member
YARD^^

שם: ירדן עיר מגורים: תל אביב גיל: 16 ICQ:156969668 מסנג'ר:[email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה:pERFECT CURE אלבום שעשה לך את השנה:USELESS ID נו החדש לא זוכרת שם אירוע השנה:לא יודעת ברכות לשנה החדשה:ENJOY IT

dsol

New member
בלא בלא

שם: דודי עיר מגורים: אשדוד גיל: 17 ICQ: 5167676 מסנג'ר: תבקשו במסר או משהו.... -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: אין לי מושג... אלבום שעשה לך את השנה: יהושע - יהושע אירוע השנה: היו כמה.... ברכות לשנה החדשה - תמותו (רק מי שצריך לא כולם)

Hezi The One

New member
להלהלהלה

שם:חזי עיר מגורים:ר"ג גיל:15 וחצי:] ICQ:173282917 מסנג'ר:בקשו באייסיק וזה... -נספחים- שיר שעשה לך את השנה:יש הרבה:$ ניתן אחד אמממ לחבק אותך-סינרגיה (פשוט ככה) אלבום שעשה לך את השנה:היהודים-אנפלגד ללא ספק:] אירוע השנה:אני מנהל מהO_O (
) ברכות לשנה החדשה:סקס,והרבה

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif מתפקדת

לא כותבת פה הרבה, אבל אני קיימת שם: מיכל עיר מגורים: רמת גן גיל: 14 וחצי ICQ: אין לי כח אליו מסנג'ר: [email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: תראו אותי? נו, הרבה. אולי סאן חוזה או משהו אלבום שעשה לך את השנה: נו, לא יודעת... בכיף? אירוע השנה: טקס פתחית שנה בצופים, עם הצעדה והכל, היה מרגש, אהבתי. ברכות לשנה החדשה: שתהיה יותר טובה מהשנים הקודמות..

keeeren

New member
וואי.. עוד שנה עברה לה, אה?

שם:קרן עיר מגורים:בת ים גיל:16.4 בערך ICQ: 126401955 מסנג'ר: אין לי כח
-נספחים- שיר שעשה לך את השנה:Green Day Amercian Idiot אלבום שעשה לך את השנה: זה לא אותו דבר אירוע השנה:היומולדת המעולה של שחר.. סופ"ש הכי כיף בחיים שלי! ברכות לשנה החדשה:שיהיה רק טוב והרבה אהבה לכולם
הרבה מפגשים מהניםםםם ושהתוכנית שלי ושל עידן תצא לפועל!

רותמע

New member
כואב לי!!!!!

שם: רותם גל:14 ומשו בלה בלה [email protected] הפי נו איר. לפני רגע התחלקתי במדרגות וכואאאאאב לי! התחת כלכך ונראה לי נקעתי תכתף כי היא עקומה כזו וכואב.=\

האפי נוי כריסמס(?)

שם:זוהרר עיר מגורים:באר שבע
גיל:14 ICQ:232724937 מסנג'ר:[email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה:ריח קקממייקה אלבום שעשה לך את השנה:אינפקציה-בכיף
אירוע השנה: הופעה של אינפקציה
אני לא ממש זוכרת אחרים
ברכות לשנה החדשה:תהיו בריאים-אאאאאאאאאאאמן

טוב טוב נסיים עם זה עכשיו

שאלון אחד בשנה זהו! שם: סנופ, סנופקין, סנופקיש, קיש, קשש קשש ואוהד. עיר מגורים: (אונו אונו) קרית אונו. גיל: 17.2 שיר שעשה לי תשנה: dj aligator- davai davai ועידן יניב-גלגל ענק רגל! זמרת השנה: שירי מימון. אלבום: סתכלו למעלה אהה וגם מירי מסיקה בסיידר. אירוע השנה: שארגנתי ארוע טרור ברבע גמר ליגת אלופות? (חחח היום נחשב כבר 2006 אהה חזי...)

למעלה