התפקדות חודש ינואר

אפרת P

New member
יאי

שם: אפרת עיר מגורים: זכרון גיל: 14 ICQ: 261625652 מסנג'ר: [email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: לא דעת... אלבום שעשה לך את השנה: נראה לי של פיטר... אחרי הכל הכרתי המון אנשים בזכותו אירוע השנה: עיר הבירה
ברכות לשנה החדשה: שיהיה לכם רק טוב, כיף, חיוכים והמון המון המון חיבוקים ואהבה.
אוהבת את כווווולכם.

../images/Emo163.gif

שם: לאבאלי עיר מגורים: אשדוד גיל: 17ורבע ICQ: 165868393 מסנג'ר: ביי -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: אוף שש אלבום שעשה לך את השנה:אין אירוע השנה:לא ברכות לשנה החדשה: תהיו מאושרים

K i f

New member
הו....

שם: כפיר .י. עיר מגורים: באר יעקב גיל: 19(בעוד יומיים) ICQ: 303047719 מסנג'ר: [email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: יש הרבה...
אלבום שעשה לך את השנה: אין אירוע השנה: התגייסתי לצה"ל וזה שינה לי את כל החיים ותפיסתם!
וזה הדבר הכי משמח שקרה לי עד עכשיו... ברכות לשנה החדשה: תמותו!!!
, סתם סתם... תעשו הכל כדי להיות מאושרים... אפילו אם אנשים גורמים לכם להתעצב...
(נו מה, אני לא טוב בזה>.<)

../images/Emo121.gifלהלהלה

התפקדות חודש ינואר ו Extraordinary Girl 8 ו 11:01 | 01/01/06 שם: עיר מגורים: גיל: ICQ: 265973535 (לא פעיל כמעט) מסנג'ר: [email protected] (מעיל יותר מדי) -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: לא חסרים אלבום שעשה לך את השנה: בלה פלאק אירוע השנה: הא? ברכות לשנה החדשה: נו שיהיהי שמח ושלא תדעו עוד צער.... ועוד ים מפגשים!!

ס ט י י ק

New member
ראראאראר

שם:הדר עיר מגורים:קרית חיים גיל:14 [וחצי{-]] ICQ:אין מסנג'ר:[email protected] -נספחים- שיר שעשה לך את השנה:נה אלבום שעשה לך את השנה:אינפקציה ועברי לידר. אירוע השנה:לא יודע. ברכות לשנה החדשה:שלכולם תהיה שנה נפלאה. ולעצמי שתהיה שנה יותר טובה מהשנה הזאת.\=

מתFUCKד

שם: בנצי(צי) עיר מגורים: נסציונה גיל: 16 וחצי ICQ: מת מסנג'ר: בחתימה -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: זה לא אותו דבר-עברי לידר...אין ספק שזה שיר השנה שלי אלבום שעשה לך את השנה: אלבום השנה בלי לחשוב אפילו זה גם עברי לידר-זה לא אותו דבר אירוע השנה: המיליון הופעות שהייתי בהם, ניצנים, כל המפגשי פורום הכל סביב תפוז, והדבר שאני הכי וכר מהשנה זה הניסיון שלי בתוך להקה..

../images/Emo41.gifטובי והכוכבים../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שם:
עיר מגורים:
מסנג'ר:
-נספחים-
שיר שעשה לך את השנה:
אלבום שעשה לך את השנה:
אירוע השנה:
ברכות לשנה החדשה:

XDDDDD ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שם: מיכלי
עיר מגורים: קיבות געתון
-נספחים-
שיר שעשה לך את השנה: לודעת.
אלבום שעשה לך את השנה: הוהו-מהשד"ק
אירוע השנה: מפגש סוכות.
ברכות לשנה החדשה: אתם איכ.

LiLdon

New member
כן נו.

שם:ליל איפקיס בילי ביצ' השניה.[וחזי אם שוב תקרא לי לירון אתה חוטף כאלה מכות!] עיר מגורים:קריית ביאליק גיל:17 וחצי[זוהר וצליל-אני בקרוב חוקית בשביל המוכר ב'אנטר'
ICQ:298655310 מסנג'ר:Lilx_xWalla.co.il -נספחים- שיר שעשה לך את השנה: 3 Doors Down - Here Without You אלבום שעשה לך את השנה:אפרת גוש אירוע השנה:אההמ.צצ צצ צצ.אין לי מושג. ברכות לשנה החדשה:שלא תיהיו נקבות טיפשות לעולם.וגם אם כן.לא נורא.:]

dsol

New member
אהההה

השם שלך זה לירון ? חשבתי ליליאן או משהו כזה....

LiLdon

New member
אה..

לירון ליאן ליל זה שילוב מעוות ומגניב של שני השמות

למעלה