שואלת ולא עונה בעצמך? ../images/Emo3.gif
שם: אירית, duh. כתבת זאת בעצמך.
שנת לידה: 1980 (אבוי, הפאדיחה
. לפחות בפורום של פוקס יש המון זקנים, ואני בין הצעירים)
עיסוק: סטודנטית
מקצוע: רפואה
שיר אהוב: אחד?! טוב, כרגע אני משמיעה נון סטופ את walter reed של מייקל פן, אז נבחר בו.
ספר אהוב: ע"ע סעיף קודם, אבל אם חייבים לבחור אז מישהו לרוץ אתו של גרוסמן, וכמובן סדרת HP
תחביבים (שהם לא האוס): האוס. וגם קריאה, נגינה, איסוף בעלי חיים תועים ועוד כל מיני דברים שהשעה המאוחרת תשמש לי אחלה תירוץ ש"לא לזכור"
דמות האוס אהובה: מרדית גריי. נו באמת... ולא לידר, ממש לא הגזמת, אם כבר, המעטת בערכו של תותח העל הזה
פרק האוס אהוב: עוד לא נולד פרק האוס שאינו אהוב עלי (אם כי הפרק הבא נראה כמועמד לא רע, למען האמת
). היהלומים הטהורים שמתבלטים מעל השאר הנם כמובן three stories ו-no reason.
ציטוט האוס אהוב: הכפילו פי זיליון את תשובתי לסעיף החמישי. מה שכן, בדיוק השבוע הכנתי לפר"חות שלי לוח שנה של האוס ולשם כך נאלצתי לבחור שניים עשר ציטוטים אהובים. אז אכן, אתם עומדים לספוג הפגזה של כל השניים עשר, ועדי יכולה להאשים רק את עצמה בכך
Except, in this universe, effect follows cause. I’ve complained about it, but… There’s no 'I' in 'team'. There’s a 'me' though, if you jumble it up. I take risks, sometimes patients die. But not taking risks causes more patients to die, so I guess my biggest problem is I’ve been cursed with the ability to do the math. I hate sports metaphors! It’s a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. Are you comparing me to God? I mean, that’s great, but just so you know, I’ve never made a tree. Oh, I looked into that philosopher you quoted, Jagger, and you’re right. You can’t always get what you want, but as it turns out, if you try sometimes you get what you need. Oh, this is where I give you advice and pretend you are going to listen to it. I like this part. I’m too handsome to do paperwork You put the Queen on your money-you’re British Hey, I can be a jerk to people I haven’t slept with. I am that good. Read less, more TV! (
3X05) I’m not apologizing. If anything, you deserved a bigger thermometer ועדי, אם הגעת עד לכאן, אהבתי את חתימת הברידג'ט ג'ונס
עכשיו רק נשאר להשחיל קצת האוס במקום חשין וביבי, ושלום על ישראל. (תמונה תצורף בנפרד על מנת שלא להעיק עם רוחב טקסט אינפיטיסימלי)