התפקדות חודש נובמבר

efratbas

New member
מגניב, עכשיו תורי...

שם: אפרת שנת לידה: 1984 (גם אני מזקני הפורום) עיסוק: סטודנטית לסיעוד מקצוע: אחות לעתיד לבוא שיר אהוב: כל שירי הפופ הקצביים למיניהם (שטחי אני יודעת) ספר אהוב: אולי הארי פוטר? אני לא סגורה על זה.. דמות האוס אהובה: צ'ייס כמובן....
פרק אהוב: the mistake, כל פרק שבו צ'ייס הוא the main case, is fine by me... משפט אהוב: קשה לי לבחור אחד.... תמונה: מסובך מדי בשבילי להעביר תמונה מהמחשב לפורום סורי...

randomguy

New member
אני חושב שהפרק הכי טוב של צ'ייס היה

דווקא Damned If You Do בגלל כל הקטעים עם הנזירה. אבל גם Cursed בגלל הקטע עם האבא שלו. וכמובן גם The Mistake. בטח את מאוד אהבת את שלושתם, לא? ובהצלחה בלימודים

randomguy

New member
זה לא שיטחי לאהוב שירי פופ קצביים

האמת שזה פופלארי!
גם אני אוהב מוזיקת פופ

randomguy

New member
עוד ציטוט שבמיוחד אהבתי, מפרק 1X22

House: It’s one of the great tragedies of life, something always changes משפט עצוב אבל יפה!

Word Up

New member
../images/Emo27.gif

שם:איך שבא לכם. עיסוק:לימודים[?] שיר אהוב:Bring Me To Life ספר אהוב:יש הרבה. תחביבים (שהם לא האוס):מחשב,שחייה ומוסיקה[לשמוע,לא לעשות
] דמות האוס אהובה:קמרון. פרק האוס אהוב:נו,האחרון של העונה השנייה,שכחתי איך קוראים לו
ציטוט האוס אהוב:"Hello Sick People..."והמשכו D:

randomguy

New member
קמרון! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

תבחר כינוי לעצמך, אם אתה לא רוצה שם רשמי. אל תתן לאחרים לבחור לך! ציטוט טוב, דרך אגב

pink panther 8

New member
תזהר אני עלולה להתחיל לקרוא לך

בשמות דפוקים לגמרה! זבולון שמואל איזיקאל ועוד חעחעחעח תתעלמו זאת חברה שלי כתבה ת'שמות חחח

וזה מרים לי את מפלס המצב רוח ../images/Emo79.gif

שם: שגב שנת לידה: 1986 עיסוק: אממ, בצבא מקצוע לימוד אקדמי/מקצוע מורחב בבי"ס: בביצפר זה היה ביולוגיה, מה זה יהיה בהמשך? אין לי מושג. אולי פסיכולוגיה, אולי עוד ביולוגיה, אולי ספרות אנגלית. שיר אהוב: ברגעים אלה ממש זה "הו, רב חובל", אבל זה רק בגלל שהיום זה היום. בזמן האחרון זה "תגידי לו". ספר אהוב: "הנסיך הקטן" תחביבים (שהם לא האוס): ריקודי עם, לקרוא (למרות שלא יוצא לי להגיע לספריה), לחטט בכל מיני אתרים בצה"לנט
דמות האוס אהובה: אממ, אף פעם לא חשבתי על זה, האמת. גם ממש אהבתי את סטייסי. אבל נראה לי שאי אפשר להתעלם מהאוס, אז אדבוק בו. פרק האוס אהוב: בינתיים זה האחרון של העונה השניה, הוא היחיד מאלה שראיתי שביליתי את כולו בלהגיד "זה גאוני!" במשך כל הפרק ולא רק בסופו כשמתגלה מה הייתה הבעה. אם אמצא את ההוא שגרם לי לבכות, אולי הוא יתפוס את מקומו. ציטוט האוס אהוב: ממ, אני לא עד כדי כך מכורה
התמונה היא של ה Devil שיצרתי באייסיקיו. הוא מבוסס על מישהו שאני מכירה שהוא בפירוש סמל מין, יצא לי קרוב, אתם חושבים?

יו, לא ידעתי שעושים שירשורים

כאלה בפורום הזה.. שם: מעיין שנת לידה: 1987 עיסוק: מנסה להעביר תזמן בחיים
מקצוע לימוד אקדמי/מקצוע מורחב בבי"ס: חחח... אממ.. בצפר כבר גמרתי, אני עדיין לא באוניברסיטה, המקצעות שהרחבתי בתיכון היו מדעי החברה (פסיכולוגיה/סוציולוגיה) ותנ"ך. עכשיו אני מרחיבה פינוי שולחנות בארומה
שיר אהוב: אהמ.. משתנה כל הזמן, אי אפשר לבחור. ספר אהוב: אהממ... אני לא כל כך קוראת, אבל.. אם כבר הייתי אומרת כל החיים לפניו/אמיל אג'ר או התפסן בשדה השיפון/משהו סלינג'ר תחביבים (שהם לא האוס): אהממ.. טלוויזיה, מוזיקה, סרטים.. אני מניחה דמות האוס אהובה: האוס כאילה דהה
פרק האוס אהוב: שלושה סיפורים, נדוש, אבל כל כך נכון.. ציטוט האוס אהוב: חח למה נאה לכם שאני זוכרת תציטוטים שלו בע"פ?..

Gooman

New member
בערך פה, אז מתפקד.

שם: גומן זה די והותר
שנת לידה: 1988 עיסוק: ממש ממש לפני גיוס. שיר אהוב: I'll Stand By You - The pretenders ספר אהוב: אני כמעט ולא קורא, וחבל, כי אני מאוד אוהב. תחביבים (שהם לא האוס): אין לי תחביבים. דמות האוס אהובה: קמרון, ווילסון וקאדי. אם הייתה פה שאלה לגבי דמות שנואה, הייתי אומר האוס. ופורמן. בעצם גם צ'ייס.

Gooman

New member
יותר נכון, מה הוא לא עשה.

הדמות שלו הולכת לכיוון האבדון... אני ממש מקוה לשינוי. אגב, למרות שאני עדיין מוגדר כשונא האוס (לעומתכם
), אני מחבב אותו יותר יותר בכל פרק. כמבן שלא כמו ווילסון קאדי וקמרון, אבל אני מתחיל להתחבר לנקודת המבט (המעצבנת) שלו. הוא יותר בסדר עכשיו...

randomguy

New member
היי גומן! ../images/Emo140.gif קמרון שולטת!!! ../images/Emo47.gif

בחרת אחלה שיר
גם אני אוהב אותו. והוא במיוחד מתאים לפרק ששודר בטלוויזיה אתמול (נאמנות). וכמובן...הרבה בהצלחה בצבא!

Gooman

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

וזה השיר האהוב עלי, אני מאוד מתחבר אליו... מתערב איתך שהאוס לא..

randomguy

New member
אני גם חושב שהאוס לא מחבב אותו ../images/Emo6.gif

האוס לא מאמין בנאמנות. בטח לא מאז שסטייסי "בגדה" בו (החליטה בשבילו על הניתוח ברגל נגד ההחלטה שלו) וגם עזבה אותו. אבל בזכות זה שהוא לא מאמין שאנשים יכולים להיות נאמנים לחלוטין במערכות יחסים, הוא מצליח לפתור מקרים (כמו בפרק האחרון "נאמנות" 1X07).

shanistern

New member
אני

שם: שני שנת לידה: 80 עיסוק: עורכת דין שיר אהוב: כרגע- איתי ספר אהוב: רודף העפיפונים תחביבים (שהם לא האוס): טלויזיה,סרטים, טיולים דמות האוס אהובה: האוס פרק האוס אהוב: הפרקים של העונה השלישית ציטוט האוס אהוב: אין לי ממש, אני לא זוכרת יותר מדי ולצרף תמונה כלשהי: אין לי כח

למעלה