התפקדות יולי

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות יולי../images/Emo41.gif

שם: גיל: מיקום: דרכים ליצירת קשר: תמונה: שיר החודש של נייטוויש: שיר החודש לא של נייטוויש: חופש נעים לכולם!

Itay Simons

New member
Moi

שם: איתי גיל: 18 מיקום: ר"ג דרכים ליצירת קשר: בפרטים שלי תמונה: שיר החודש של נייטוויש: 10th Man Down שיר החודש לא של נייטוויש: The Cranberries-Linger

Super Alonit

New member
שיט,

הייתי בטוחה שתשים את התמונה עם הקשת הורודה (או שלא, על מי אני עובדת
... אבל היא גאונית). ובכל מקרה, יש לך מלאן תמונות חדשות אז תחליף כבר את התמונה התורנית הזאת! נמאס.
ואתה זקן.

blacknwhite

New member
מתפקדת../images/Emo69.gif

שם: ענבר גיל: 14 (וחצי
) מיקום: ת"א דרכים ליצירת קשר: מסנ- [email protected] תמונה: יש לי תמונה שלי, והיא בלי הכובע ההוא! יש!
שיר החודש של נייטוויש: שיר חודש? אתה השתגעת? אני לא מצליחה להחליט על שיר שבוע! שיר החודש לא של נייטוויש: כנ"ל
אבל נו, נגיד שירי ההצגה
יפה שאתה אומר "חופש נעים" ושם אייקון של יתוש
חופש נעים לכולם!

Super Alonit

New member
תמונה ממש טובה שלך:]

אבל עכשיו דווקא אני אגזור מהתמונה ההיא את כובע הכבשים ואדביק בזאת!
לא תצליחי להתחמק הפעם...

LadySilkworm

New member
אני..

שם: שירה גיל: עוד יומיים, זה יהיה חודשיים לגיל 16 :p מיקום: י-ם דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר [email protected] אימייל [email protected] תמונה: אני עם חברה בתמונה שיצאתי ממש טוב בה... והיא ממש גרועה כי הקטנתי וצינזרתי אותה בצייר שיר החודש של נייטוויש: The Poet And The Pendulum לפחות החמש דקות שיש מהשיר שיר החודש לא של נייטוויש: Sisters of mercy- This corrosion

lacrimosa girl

New member
../images/Emo189.gif

שם:
נחשו.
עלומה (= גיל:
נחשו גם! XD 16 וכמה ימים מיקום:
finland-in-mind דרכים ליצירת קשר:
מסנ- [email protected] תמונה:
שיר החודש של נייטוויש:
אני לא מצ ליחה להחליט על שיר שבועי ואתם מבקשים ממני חודש? >< נניח שנייטקווסט שיר החודש לא של נייטוויש:
אההה לא יודעת

Super Alonit

New member
את הגיל הייתי מסוגלת לנחש../images/Emo6.gif

תמונה ממש יפה, אבל היא לא שלך.

למעלה