חחחחחחח אני מת על אלה.
S Shusho New member 1/7/07 #29 חכה תראה מה הוא עשה ליד של עידן ../images/Emo6.gif שבת בבוקר, אתה מתיישב על הספה, החתול קופץ עליה ומתיישב לידך, אתה מלטף אותו.. פתאום בום! הוא תוקע לך את השיניים והציפורניים בכל איבר אפשרי!
חכה תראה מה הוא עשה ליד של עידן ../images/Emo6.gif שבת בבוקר, אתה מתיישב על הספה, החתול קופץ עליה ומתיישב לידך, אתה מלטף אותו.. פתאום בום! הוא תוקע לך את השיניים והציפורניים בכל איבר אפשרי!
I Itay Simons New member 2/7/07 #55 חחחחחחחחחח!!!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif
S Shusho New member 2/7/07 #57 תאמיני לי שאת לא../images/Emo12.gif הוא ממש ממש חמוד, אבל לפעמים כאילו נכנס בו איזה שד והוא פשוט מחורפן אגב אספתי אותו מהרחוב כשהיה בן חודשיים בערך, חפשי גם את חתולים בודדים בפ"ת P:
תאמיני לי שאת לא../images/Emo12.gif הוא ממש ממש חמוד, אבל לפעמים כאילו נכנס בו איזה שד והוא פשוט מחורפן אגב אספתי אותו מהרחוב כשהיה בן חודשיים בערך, חפשי גם את חתולים בודדים בפ"ת P:
L Liquid Dreams New member 1/7/07 #9 דעעעייי ללמה חם;;;; שם: לינטו גיל: 13 עוד 16 יום מיקום: כפר ורדים דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר בכרטיסישי תמונה: אין שיר החודש של נייטוויש: ביוטי אוף דה ביסט שיר החודש לא של נייטוויש: יש מלא
דעעעייי ללמה חם;;;; שם: לינטו גיל: 13 עוד 16 יום מיקום: כפר ורדים דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר בכרטיסישי תמונה: אין שיר החודש של נייטוויש: ביוטי אוף דה ביסט שיר החודש לא של נייטוויש: יש מלא
א אטומיק בייגל New member 3/7/07 #104 באמת?../images/Emo12.gif לא אמרת פעם שזה היה הכינוי שלך במסנג'ר וזה בגללו?
L Liquid Dreams New member 4/7/07 #166 אממ לא ממש:0 אהבתי את המילה ואת המשמעות ואז גיליתי שזה גם הכינוי של לאורי אז זה נהיה יותר נחמדD:
B Blade Of Fire New member 1/7/07 #11 פאקינג יולי שם:עידן גיל: 21 עוד חודש וחצי (בוהו!) מיקום: פ"ת דרכים ליצירת קשר: [email protected] תמונה: מתוך המסיבת חדר מיון שהייתה בת זונה!!!! שיר החודש של נייטוויש: everdream שיר החודש לא של נייטוויש: whitesnake-here i go again
פאקינג יולי שם:עידן גיל: 21 עוד חודש וחצי (בוהו!) מיקום: פ"ת דרכים ליצירת קשר: [email protected] תמונה: מתוך המסיבת חדר מיון שהייתה בת זונה!!!! שיר החודש של נייטוויש: everdream שיר החודש לא של נייטוויש: whitesnake-here i go again
B Blade Of Fire New member 1/7/07 #20 קרוב עוד יום אחד והייתי מזל בתולה (מתחיל ב22.8, אני נולדתי ב21.8)