התפקדות יולי

../images/Emo41.gifהתפקדות יולי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כללי
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
המלצה חודשית?
שיר החודש?
האדם שעשה לכם את החודש?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
משהו טוב שיקרה החודש?
משהו פחות טוב שיקרה החודש?
עובדים בחופש?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?
שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס?
באיזה נושא המחנה קיץ שלכם?
עם מי אתם עושים את המחנה קיץ?
מה אתם עושים לסופשנה?
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

assafein

New member
אהיה הראשון להתפקד../images/Emo13.gif

כללי שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריך ה'.. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? לא סבלתי אבל לא נהנתי
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? ....... המלצה חודשית? להנות(?) שיר החודש? "אדם צובר זכרונות"- מהפרוייקט של עבודה עברית החדש.. האדם שעשה לכם את החודש? אממ החניך ח' שנרשם לקורס
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? סיימתי בגרויות לשנה זאת
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? בעיקר קורס מדריכים.. משהו טוב שיקרה החודש? כנראה אותו דבר... משהו פחות טוב שיקרה החודש? לא נראה לי שזה הגיוני.. עובדים בחופש? למי יש זמן?
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? --- אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מדריך ה', פעולות לא משהו אבל נרשמו 12 חניכי ה' למחנ"ק
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? מחנ"ק.. שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? טכני קורס
באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? מותר לגלות? עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? נכון לעכשיו ב"ש... אבל שום דבר איתנו לא סגור
מה אתם עושים לסופשנה? בנתיים כלום.. לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אני חסר מילים
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאהיה השנייה להתפקד../images/Emo8.gif

כללי שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכה ה' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נחמד ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אין לי זמן לקרוא ספרים><".. סרט- באג לייף
המלצה חודשית? לישון המון ולאכול מלון [סתם כי הבית שלי מפוצץ במלונים חח] שיר החודש? how to save a life- the fray האדם שעשה לכם את החודש? מלא אנשים, קשה להיות ספציפית.. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? מקום ראשון ערב אוסקרים, קנו לי מאוור סופסוף [!], פגישה נוסטלגית עם החברים מהמושב החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לישון משהו טוב שיקרה החודש?נסיים עם כיתה י' משהו פחות טוב שיקרה החודש? יהיה חםם עובדים בחופש?לא, אין לי 16
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?200 +- אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן, 25 והפעולות עוברות נחמד על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?מחנ"ק ויום ירוק שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? שקר כלשהו באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? עזבו עם מי אתם עושים את המחנה קיץ?לבד מה אתם עושים לסופשנה? היה כבר, ערב אוסקרים לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אני גאונה קולינרית וגאונה מוזיקלית [ואל תגידו לי שאין מילה כזו גאונה><"] חחח אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאין לי ממש פרטים.

אבל בעקרון זה חניכי ח' שמתחלקים לזוגות או שלשות וצראיכים לבנות פעולה עם עזרים והכל ולהעביר אותה לאחת הקבוצות שהם מצוותים אליה.. המדריכים יושבים בצד מסתכלים על מהלך הפעולה וממשבים.. כאילו מן הכנה מקדימה לקורס מדריכים ולשנה הבאה:)

assafein

New member
5 בנתיים..

יש עוד כמה עניינים עם כמה חניכים וחניכות...

עונה. :]

כללי שם: נועה. שכבה: באתי לכתוב ח' משום מה.... שביעיות. סניף: מערבי. תפקיד בסניף: מדריכה. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? בסיידר גמור. עמוס עמוס עמוס. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? מולאן רוז. :] המלצה חודשית? תגייסו חניכים!!! תלמדו לבגרויות!
וקחו חופשה. שיר החודש? your song האדם שעשה לכם את החודש? ממ... לא דעת
. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? נגמרו הבגרויות? החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? קורס מדריכים. משהו טוב שיקרה החודש? קורס מדריכים. משהו פחות טוב שיקרה החודש? מפסידה דברים של הסניף בקורס... עובדים בחופש? בקורס.
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? 20 בערך. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן. 3 חניכים. עוברות בסדר. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? מחנה קיץ. שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? אכן. מדריכה. באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? מנהיגות.. וכל מילה נוספת...X: עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? לבדי.. מקווה. מה אתם עושים לסופשנה? לא משהו מיוחד. לסיום משהו להגיד לאומה כולה? היי. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני גם עונהD:

כללי שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי תפקיד בסניף:מזכירה? החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?סבבה ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?"שלם יותר מלב שבור"!! המלצה חודשית?תלכו לשבוע הספר ותקנו מלא מלא ספריםD: שיר החודש?עכשיו-ג'וני שועלי האדם שעשה לכם את החודש?לא יודעת:S משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?סיימתי את הבגרות בעיצוב ובאומנות והיה קל באומנותD: החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?למצוא בגדים לחתונה לעבוד על המחנ"ק לא להשתעמםP: משהו טוב שיקרה החודש?חתונהD: ימי הולדת לחברות בלאגנים ושטוית משהו פחות טוב שיקרה החודש?אממ לא יודעתS: עובדים בחופש?לא מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?אממממממממ שאלה הבאה! אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?לא מדריכה. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?מחנה קיץ ומחנה על טקס סיום שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס?לא שביעית/שמינית באיזה נושא המחנה קיץ שלכם?מותר להגיד כבר? עם מי אתם עושים את המחנה קיץ?ב"ש =) מה אתם עושים לסופשנה?טקס מגניבP: לסיום משהו להגיד לאומה כולה? לכו לישון XD אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש תראו איזה חמודי הילדD:-אני צילמתי ועיצבתי!-

assafein

New member
אני לא הבנתי אם את צינית או רצינית...

בכל זאת נגיד לך שזה באר-שבע

DsO

New member
לא קשור...

זה פשוט עבודה של דקה.... שחור לבן->סימון עיניים->צביעה....

למעלה