התפקדות יולי

yaelula94

New member
גם אני גם אני ../images/Emo13.gif

כללי שם: יעל שכבה: חמישיות סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? היה אחלה של חודש ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? הרמת מסך, ספיר, אני צריכה להחזיר לך אותו חחח המלצה חודשית? להיות בצוות עלילה שיר החודש? אהבת נעוריי
האדם שעשה לכם את החודש?אימא משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? תעודות קולולולו החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לטחון עבודה למחנה קיץ משהו טוב שיקרה החודש? יותר מדי משהו פחות טוב שיקרה החודש? לא נראה לי יש משהו עובדים בחופש? ממ.. לא
מכבי אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? בטח מדריכה, פעולות סבבה.. איזה 8 חניכים ככה.. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? מחנה קיץ שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? בשתי מילים- עבודה עברית עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? באר שבע :] מה אתם עושים לסופשנה? שרימכבי לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש כולם להכיר את יעקוב חחחח

מי יצר את יעקב?../images/Emo6.gif

ספרי על השרימכבי סניפי... מוזמנת גם להרחיב בהודעה חדשה שנפתחה בדיוק בשביל זה..

yaelula94

New member
אז ככה...

יעקוב זה פרי יצירתי, וקצת עזרה של נופר מנ''צ. ויעקוב, זה האיש המצוייר חחחח ולגבי השרימכבי אני ארחיב בשירשור החדש :] ובטח שזה באמת הנושא למחנה! קצת הרחבה, בקרוב..

yaelula94

New member
מממ...

האמת שבלי שום קשר..חח.. כאילו קראתי לך כבר כמה פעמים יעקוב, כי אם זכרוני אינו מטעני קובי זה כינוי חיבה ליעקוב >< -ההררגגגללללל-

yaelula94

New member
אז ככה...

זה סיפור די מפגר. הייתי בלילה בשעת לילה מאוחרת על המחשב, ודיברתי עם נופר מנ''צ ואז שאלתי אותה אם אני יכולה לצייר לה ציור. אז ציירתי ציור של איש כזה ואז שאלתיאותה איך היא רוצה לקרוא לו והיא החליטה לקרוא לו יעקוב, ואז קצת ערכנו אותה, אני והיא וקצת בעזרתה של ספיר גבאי, וככה נוצר יעקוב החביב ^^ ושוב תודה קובי.

למעלה