גם אני גם אני ../images/Emo13.gif
כללי שם: יעל שכבה: חמישיות סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? היה אחלה של חודש ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? הרמת מסך, ספיר, אני צריכה להחזיר לך אותו חחח המלצה חודשית? להיות בצוות עלילה שיר החודש? אהבת נעוריי
האדם שעשה לכם את החודש?אימא משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? תעודות קולולולו החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לטחון עבודה למחנה קיץ משהו טוב שיקרה החודש? יותר מדי משהו פחות טוב שיקרה החודש? לא נראה לי יש משהו עובדים בחופש? ממ.. לא
מכבי אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? בטח מדריכה, פעולות סבבה.. איזה 8 חניכים ככה.. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? מחנה קיץ שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? בשתי מילים- עבודה עברית עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? באר שבע :] מה אתם עושים לסופשנה? שרימכבי לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש כולם להכיר את יעקוב חחחח
כללי שם: יעל שכבה: חמישיות סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? היה אחלה של חודש ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? הרמת מסך, ספיר, אני צריכה להחזיר לך אותו חחח המלצה חודשית? להיות בצוות עלילה שיר החודש? אהבת נעוריי