התפקדות יוני

../images/Emo41.gifהתפקדות יוני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כללי
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
המלצה חודשית?
שיר החודש?
האדם שעשה לכם את החודש?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
משהו טוב שיקרה החודש?
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה?
מה אתם מתכננים כסניף?
מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה?
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

מתפקדת ראשונה:)

כללי שם: שירלי שכבה:שביעית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף: מדריכת ז' +מזכירה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? בסדר... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש ? אמממ כלום המלצה חודשית? תלחמו בשיפור המוטיבציה שלכם שיר החודש? אין האדם שעשה לכם את החודש? נועה ושיר פלדמן:) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? אין החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אין משהו טוב שיקרה החודש?אמממ משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בגרות בהיסטוריה וספרות מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? 23 אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? חניך 1..מצטרף בדר"כ לחטים איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? באולינג כנראה מה אתם מתכננים כסניף? טקסססססססססס מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? כה..בקרוב.. גם חניכים ויש גם בוגרים... לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? בהצלחה לכולם בבגרויות החודש ובכלל בחיים...:) אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

שירלו...

למה עשיתי לך את החודש?
מוטיבציה זה רולז! ואת יוצאת למחנההההההה...-בשירשור לא קשור, אבל שיהיה.

מתפקדת גם. טרלהלה.

כללי שם: נוווועה. שכבה: שישית, זה ה-
. סניף: מערב זה ה-
. תפקיד בסניף: מדריכה של שכבה ו'- זה ה-
.
החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מעוווווווווולה ומהר מדיי! ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אין לי זמן לכלום..
המלצה חודשית? תלמדו? ^^ שיר החודש? בויפרנד!!! ווהו, אני מכורה. האדם שעשה לכם את החודש? אמ...... שירלי. בגלל שאני עשיתי לה את החודש. חחח.. סתם.... ממ... המורה שלי לכימיה.
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? ממ.. היו הרבה.
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לסיים עם כימיה...........!! סתם נו, זה לא יגמר לעולם... הרבה מכבי, לימודים, תעודות(??)... יהיה טוב.
משהו טוב שיקרה החודש? כל מה שמקודם- זה טוב! משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בגרות בכימיע, בלשון ובהיסטוריה... מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? בערך 25?
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? התווספו שלוש חניכות בחודש האחרון. רק אחת נרשמה בנתיים... הפעולות עוברות נחמד, עוד לא היו מספיק פעולות עם החדשות בשביל לומר.
אבל עד עכשיו עבר מעולה. איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? מסיבת פיג'מות..
מה אתם מתכננים כסניף? טקס סוף שנה. מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? מתוכנן ל- 16.6 טיול סניפי. יום מחנאות ושדאות. משו אש. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? יש לי שבועיים עמוסייייייייייייים. \-( אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. |מחפשת תמונה, נראה מה יצא מזה... | הודגש באמצעות מדגישומטיק

noaelharar

New member
מתפקדת.. =]]

כללי שם: נואה =] שכבה: חמישיות =]] סניף: גדרה =]][[= תפקיד בסניף: מדריכת ג' =] החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? ממש אחלה.. זה כבר סוף הלימודים כזה, אז הכל קליל ומשוחרר.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? וואי היו מלא, "שודדי הקראייביים" [המליצו עליו, עוד לא ראיתי, אבל על סמך הקודמים זה הולך להיות אשש] שרק 3 =]], בופור=> סרט מדהים! המלצה חודשית? בהמשך לשאלה הקודמת, "אם יש גן עדן" ספר מדהים! שיר החודש? מממ וואי היו ממש מלאאאא, נראלי ש.. "חייל של מאה שערים" של שייגעצ. האדם שעשה לכם את החודש? ממ חברים בעיקר.. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? נגמרו לנו כל המבחנים :p החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? הרבה, סיום שנה, טקס סיום, מסיבת סיום, טקס אוסקרים, הכנות למחנ"ק, יציאה לחופש הגדול וכל השאר.. משהו טוב שיקרה החודש? מסתיימת השנה משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מסתיימת השנה.. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? ממ נראלי 200 ומשו.. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? משו כמו 12 והפעולות עוברות דיי סבבה בזמן האחרון.. איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? עוד לא חשבתי.. מה אתם מתכננים כסניף? ערב אוסקרים =]] מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? היה. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? היינו בים, היה ממש כיף [ח איזה לא קשורה?! אבל קבלו לפחות תמונה..] אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

anat135

New member
אני .

כללי שם:
ענת שכבה:
שישיות סניף:
זכרון .. תפקיד בסניף:
הדרכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?
סבבה.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
אמ. לא זוכרת . המלצה חודשית?
--- שיר החודש?
יותר מידי ... האדם שעשה לכם את החודש?
הרבה הרבה. . משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
המשך ... משהו טוב שיקרה החודש?
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
מבחנים .. . מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?
לא יודעת מספר... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
כן , סביבות ה12. ועוברות סבבה.! איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה?
עוד לא.. מה אתם מתכננים כסניף?
טקס סוף שנה. (?) מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה?
לא נראה לי.. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?
חודש נפלא.!

orlupo

New member
מתפקד...../images/Emo13.gif

כללי שם: אור שכבה: חמישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריך ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? בסדר.. קצת לחוץ ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא הספקתי. המלצה חודשית? תחייכו...
שיר החודש? בשמלה אדומה בביצוע הפעמונים...
האדם שעשה לכם את החודש? נועה, שיר וחן. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? יום תנועות הנוער...
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לנוח. משהו טוב שיקרה החודש? לא לומד תאכלס. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אין כבר מבחנים...
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודע אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? משתנה בקיצוניות מפעולה לפעולה. איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? אין לי מושג...
מה אתם מתכננים כסניף? טקס סוף שנה מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? טיול בוגרים לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? טוב לחיות בארצינו...
סתם, פלדמן ונועה תודה על כל התמיכה...
וסוף סוף חן הודתה שהיא נהנתה בקורס...

assafein

New member
גם אני פה...

כללי שם: אסף שכבה: שישיסט סניף: נעלה תפקיד בסניף: בעיקרון רכז טכני.. אבל הסניף מת
החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? משעמם ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? סינבד(הספר) זה הספר או הסרט היחיד שקראתי החודש
המלצה חודשית? תהנו מהחיים שיר החודש? לא יודע.. יש הרבה... האדם שעשה לכם את החודש? המורה לתושב"ע!!!("איי עוד לא אהבתי דיי.. הרוח והשמש על פני
" משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? יומולדת.. נחשב? החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לעבור את הבגרות בלשון עם מעל ל-56.. משהו טוב שיקרה החודש? סיום לימודים
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בגרויות בלשון והסטוריה... מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? ----- אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?------- איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה?----- מה אתם מתכננים כסניף?------ מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה?----- לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אותה הגברת בשינוי אדרת ובסוף מכבי זוכה
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. (מאיר אל תבכה!!!!
)

maymay24

New member
מתפקדתת

כללי שם:מאיה שכבה:שביעיווות סניף:נ"צ תפקיד בסניף:מדריכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?עמווווווס ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?למי יש זמן לזה בכלל...כל היום לומדיים המלצה חודשית?אין =[ שיר החודש?כמה סר של איציק שמלי=] שיר מדהיים האדם שעשה לכם את החודש?מישו חמוד!!!
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?אמממ חוץ מלימודיםםם לא קרה כלום החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לסייים ת'לימודים סוף סוווף משהו טוב שיקרה החודש?אממ חופשש משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מגן ו3 בגרויות, יש לי 2 מחר=[ מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא זוכרתת..תשאלו את עודד=] או את חן אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?אמ ישו לנו בערך 12 חניכות הפעולות עוברות בסדר איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה?משו שהן לא ישכחו אף פעםם מה אתם מתכננים כסניף?לפי מה שהבנתי יש טקס מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה?אני זוכרת שדיברו על זהה לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? נמאס לי ללמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

L I L O C H

New member
מתפקדת *כן המפקד../images/Emo70.gif*חחח

כללי
שם: לילך.
שכבה: שביעיסטית..
סניף: ראשל"צ מערב
תפקיד בסניף: מדריכת ח' +טכני..
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? אממממ אני חושבת שבסדר...
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? ספיידרמן 3...
|עכביש|
המלצה חודשית? תחייכו...
שיר החודש? Robbie Williams - Angels
האדם שעשה לכם את החודש? רועי
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? אמממממ
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אממממ המון לימודי [רק עוד מגן 1 ו-4 בגרויות
ישששש
], מכבי=> לא להתייאש מהגיום ח'טים, טיול סניפי, לעבוד על הקורס [עם יסמין הממו'ש
], לעבוד על המחנ"ק, טקס סוף שנה...שבוע הספר...ועוד הרבה דברים....
משהו טוב שיקרה החודש? אממממ מסיימים ללמוד..=]]
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בגרויות...אבל יהיה טוב...=]] נשרוד ונעבור אותם...
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? 20+
אתם מדריכים? יאפ.
אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? אמממממ יש מספר לא ברור...[אנחנו עדיין בתהליכי גיוס מתחילת שנה...
, ואממממ פעולות שמגיעים חניכים עוברות טוב...
איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? א)קודם שיהיו חניכים...ב)לא יודעת... ג)אין לי...
מה אתם מתכננים כסניף? טקס סוף שנה...=]] =]]
מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? כןןןןן
ב-16/6... יום מחנאות ושדאות לכל הסניף...=]] הולך להיות מאגניב
=]]
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? אמממממ אל תפסיקו לחייך...=]] ושירפ, שקד, עדי וכל שכבת פא"ר, אני רוצה לחזור להדריך אתכם
[לא אמרתי את זה מתחילת שנה
]

orlupo

New member
יום אחרי וויסגל 2008 היא מדב"ג שלכן...../images/Emo13.gif

אוף, שלחתי את זה לפני כמה ימים ורק עכשיו שמתי לב שזה לא נשלח!

L I L O C H

New member
חחח מצויין מבחינתי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

ו...לא נורא...

:DDDDDD

כללי
שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:נ"צ
תפקיד בסניף:מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?מוזר:O
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?יומני הנסיכה 2
המלצה חודשית?לראות את יומני הנסיכה 2
שיר החודש?תמיד אהבה
עברי לידר
האדם שעשה לכם את החודש?ואו.היו מלאאא.
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?ההדרכה שחזרה להיות בסדררר
אממ, ראיתי את שירע, נועה שקד ושירצ
, שבועווווות[חוווופש
]
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?שיגמרו המבחנים
פעולה מגגגגניבה
טקס סופשנה
משהו טוב שיקרה החודש?חופש[?]
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מבחנים[?]
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?מאיה..אני מחזירה לך את השאלה בחזרה......חחחחחחח
[ראיתי שרשמת לשאול אותי..אין לי מוווווווווווושג
]
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?7+-, בחודש האחרון יותר טוב
איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה?משו מגניב, שהחניכים לא ישכחו
וממש יהנו..אין לי עוד מושג מה
מה אתם מתכננים כסניף?טקס
מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה?היה אמור להיות עם ראשוןמערב..אבל איןן..אוףףףף!!!
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? אני מחפשת תמונה לשים ולא מוצאת!!!!!11111ונ"צ
ולא לנטוש את הפורום[לטובת הפורום באתר
]
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

מסכימה לא לנטוש את הפורום..

גם פורום תפוז וגם הפורום של האתר יכולים להמשיך לחיות... אפילו אפשר לעבוד בשיתוף פעולה. ^^

Rioter

New member
אולי תגלי עוד משהו שמתוכנן לחודש הקרוב..

או ליתר דיוק - לשישישבת הקרובים?

SoulDancer

New member
-מתפקדתתת- [בתקווה שזה ישלח כי אם לא-באסה]

כללי שם:יסמין פלביאן שכבה:שביעית!! [אבל לא לעוד הרבה זמן
] סניף: נס ציונה
תפקיד בסניף: מדריכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מהר, עמוס בחזרות אירועים בגרויות מתכונות ושאר ירקות.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ממ הדבר היחיד שקראתי היה סיכומים לבגרויות ומתכונות, לא מומלץ..חח המלצה חודשית?תראו האנטומייה של גריי! [כן אני יודעת שלא לזה הכוונה.. אבל זה הדבר היחיד שאני עושה חוץ מללמוד ולעשות חזרות..חח] שיר החודש?i will always love you-dolly parton. [נכון, גם ויטני יוסטון שרה את זה, אבל המקור הוא דולי!] האדם שעשה לכם את החודש?היו הרבה... באמת.. [כולם ביחד "אהההה"] משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?ואי.. לא עולה לי לראש..חחח החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לסיים בגרויות ובניית פעולות לקורס מדריכים עם לילךךךך
, ולנוחחחח משהו טוב שיקרה החודש?נסיים תנ"ך וספרות=) [בעזרת השם..חח] משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?העומס... מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?[?!] אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?בין 0 ל15 תלוי במצב רוח שלהם... וסבבה
[אבל שנה אחרונה שלי בהדרכה] איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה?מממ משהו ענקק מה אתם מתכננים כסניף? מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה?מסיבת פיג'מות סניפית
לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?כן-צריך לעשות משהו עם משרד החינוךךךך אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. ממ אני מבטיחה לחפש..

למעלה