התפקדות יוני

SoulDancer

New member
כי הייתי צריכה להפסיק כבר שנה שעברה..חח

סתם סתם, אני מאוד נהנת מהדרכה, אבל החמישיות שהדרכתי אותם בתור ח'טים שנה שעברה השאירו לי ניצוץ בלב שעדיין כל פעם שאני נזכרת בפעולות איתן ובטקס סיום של הקורס ובביקור הורים נצבט לי הלב ואני מחזיקה דמעות.. [עם כל הפלצנות שבדבר..] ופחדתי להדריך ולאבד את הקסם שהם השאירו לי, והוא לא אבד, הקבוצה שאני מדריכה עכשיו גם מדהימה, אבל.. הח'טים שלי עשו את שלהם ואני צריכה להמשיך למשהו חדש כדי שמישהו אחר יוכל לגרום לי לבכות...
[נו אז זה יצא פלצני תסלחו לי..חחח]

SoulDancer

New member
לילך..

למה לסבול?! חחח אני בטוחה שנהנה!!! [הסבל היחידי יהיה לעבור על כל הפעולות שוב...חחחחח] מתה עלייך=)

yaelula94

New member
עונהה...

כללי שם:יעל אמרוסי שכבה:ח' סניף:נילי תפקיד בסניף:מדירכת ד' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מעולההה ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ג'ון טאקר חייב למות..סרט המלצה חודשית?לצאת לפגש ח'!! שיר החודש?מכה אפורה/מוניקה סקס האדם שעשה לכם את החודש?חברה שליי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?פגש ח'D: החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לסיים את השנהה כמו שצריך משהו טוב שיקרה החודש?מסיבת סיום משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מבחן מיון במתמטיקהה מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא ידוע אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?בין 7-10 איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה?אין לי שמץץץ מה אתם מתכננים כסניף?לא ידוע מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה?כן..בפסח לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אמממ...סוף שנה זה אחלה

bergmanit

New member
מתפקדת..

כללי שם: נעמה המלכה. שכבה:שישיות. סניף: נתניה תפקיד בסניף: מדריכת ג' :) החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? תכלס, חרא.. חח ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אמממ..בית. אהבה המלצה חודשית? אל תסמכו על אף אחד שיר החודש? פרפר של מוניקה סקס :) האדם שעשה לכם את החודש? זה לא לפה :) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? שומדבר חח החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ללמוד כמו מטורפת (אבל זה לא ייקרה) ולהרים את הטקס סוף שנה הכי מפוצץ בעולםם משהו טוב שיקרה החודש? טקס סוף שנה!! משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בגרויות.. :S מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין לי מושגגג אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 10 חניכים קבועים והיפראקטיביים. איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? פעולת מחנאות סניפית לזכרו של שריאל כץ ז"ל.. מה אתם מתכננים כסניף? טקס מטורף+ יום מחנאות סניפי.. מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? לא.. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? סניף נתניה מלך, המחנה הולך להיות כזה טובבבבב ! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

shirushit2

New member
אח"כ כותרת.

כללי שם: שירצ. שכבה: שישיות או לא להיות? סניף: ראשון מערב. תפקיד בסניף: מדריכת ג'. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? טוב... עברו כבר שתי בגרויות. מעולללה. נשארו רק 3.
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? שודדי הקאריבים 3. המלצה חודשית? תלמדו עם נועה לכימיעעעעעע. D: שיר החודש? גירלפרנד. האדם שעשה לכם את החודש? נועה (כפרעליי אני מקלידה לה פה תשובות, היא מתחנפת, אז תתעלמו. ^^) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הגיעו חטניקים לסניף. והוהוהווהוהוהוווווווווווווו. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? בגרות בכימיע
, סוף למכבי:(:( חחח... וגם לימודים....
משהו טוב שיקרה החודש? לא דעת. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בגרויות. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא דעת. (הערת מערכת של נועה: בערך 25). אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 4 חניכות, ועכשיו יש אחת חדשה. הפעולות עוברות בסיידר, לפעמים מפריעות החניכות, אבל טוב. איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? אמ.. לא סגורה על זה. מה אתם מתכננים כסניף? טקס סופשנה. הוהו. מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? מתוכנן לעוד מעט. (הערכת מערכת של נועה: הטיול ב- 16.6). לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? לא יודעת. (הערת מערכת של נועה: היא כן יודעת, היא עובדת עליכם. ^^) אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

orlupo

New member
לאאא ללמוד עם נועה לכימיה!!!!

אפשר למות מזה...
בלאכס.

Retama

New member
כבר יוני? ../images/Emo2.gif

כללי שם: רותם שכבה: 1/5 :) סניף: חדרה תפקיד בסניף: לא משהו מוגדר החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נהדר! ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? הספר "שתהי לי הסכין" של גרוסמן, מומלץ בחום.. המלצה חודשית? הספר
שיר החודש? beautiful world של Coldplay האדם שעשה לכם את החודש? ידיד משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? דודה שלי ילדה
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ווואו, די הרבה.. אין לי כח לכתוב משהו טוב שיקרה החודש?יוצאים לחופש גדול
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אין לנו מבחנים
אז לא מתוכנן שום אסון. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין לי מושג אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? לא איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? מה אתם מתכננים כסניף? מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? נראה לי שהיה כבר, אני לא זוכרת אם זה היה השנה או שנה שעברה לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אממ אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. אינלי

1 N o N i

New member
../images/Emo41.gif מתפקדת ../images/Emo41.gif

כללי שם: נוי
שכבה: חמישיות
סניף: נס ציונה
תפקיד בסניף:מדריכת ד'
החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? הממ סבבה :) ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? שודדי הקראיבים 3 המלצה חודשית? ^^ שיר החודש? הרבה האדם שעשה לכם את החודש? *** משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?הממ אין
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? הרבה [= משהו טוב שיקרה החודש? נסיים בית ספר!!!!!!!!
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אז זהו, שלא יהיו. חוץ מאחד במתמטיקה אבל לא נורא. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין לי מושג.. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן, כיתה ד', בערך 6..ויש פעולות טובות וכמה פחות איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? הממ צריך עוד לחשוב מה אתם מתכננים כסניף? טקס מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? הממ לא לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? חודש מעולה לכולם
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

5may5

New member
מה יוני??!?!?!? ../images/Emo2.gif

כללי שם: מאי חניננא שכבה: שביעיתתת
סניף: עמידר תפקיד בסניף: מדריכת ח' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? האמת..לא משהו...בגרויות וזה... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? שודדי הקריבים 3...אחלה סרט המלצה חודשית? תלכו לראות..
שיר החודש?
If it makes you happy האדם שעשה לכם את החודש? ממ האמת שיש כמה... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? אמ בטוח היה משו..אני לא זוכרת :] החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? טקס סיום =], וממ קנדה..מחכה ליייי משהו טוב שיקרה החודש? קנדה "הנה אני בא! אני מגיע כי את היחידה אני נשבעע..." חודש שלם בקנדה.. אני אתגעגע! משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? עוד בגרות אחת ודי...! מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? מממ ואללה לא יודעת אתם מדריכים? אה הא אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מצויין איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? או ואה...ארוך מידי מה אתם מתכננים כסניף? מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? טקס סיום!!! פרידה משמיניות וזה לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? לראשונה בחיי מאז כיתה ג', הולך להיות לי חודש שלם בלי מכבי אעהעאהא אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

Rioter

New member
מתפקדת באיחור קל ../images/Emo9.gif

כללי
שם: שיר
שכבה: חמישיות (לא להרבה זמן
)
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? מעולה ^^
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? ספר - בסימן ונוס \ אורי אדלמן. סרט - שודדי הקאריביים 3.
המלצה חודשית? הספר הנ"ל
שיר החודש? שיר צרפתי!!!
ו.. 'נצמדנו', של שלמהארצי.
האדם שעשה לכם את החודש? אמממ.. האמת שהיו המון. חן [
], נוי - על הדיסק של שלמה ארצי, נועה, שירצ, שעעעעקד, שירלי..
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? כ"כ הרבה דברים. ל"ג בעומר, לוח מבחנים שהסתיים, יום תנועות הנוער, ימי הולדת שונים, שבועות, חתונה של קרוב משפחה וכו' וכו'. (כן כן, עברתי על היומן
)
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? הרבה מכבי (שמונים-אלף צוותים, פרוייקט פר"ץ, טקס סיום סניפי ושני טיולים), הרבה נועה
, לנסוע לחן, שבוע הספר, מסיב סיום של ביה"ס, חתונה לבתדודה שלי, עוד ימי הולדת, תעודות ועוד ועוד ועוד.
משהו טוב שיקרה החודש? ראו למעלה. ^^
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אמ. לא מתכננת דברים פחות טובים
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? לאדעתתת.
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 4, וסבבה
איזה פעולה אתם מתכננים לסופשנה? הפתעה
מה אתם מתכננים כסניף? טקס.. טיולים
מתכונן טיול\היה טיול סניפי השנה? יאפ
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? הייתי אצל האורטודנט היום, ו.. כ"כ כואב לי
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. תמונה מל"ג בעומר.

למעלה