התפקדות ינואר

../images/Emo41.gifהתפקדות ינואר../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

שכחתי שהשנה האזרחית החדשה זה גם חודש חדש
בכל אופן הבה נעשה נתחיל! שם: גיל: מגורים: השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: השורה הראשונה שעולה לי בראש משיר של קין: מסר לאומה: תמונה

CrazyPenguin

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: נשאר אותו דבר לפי מיטב ידיעתי
השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: Bad dream, Early winter השורה הראשונה שעולה לי בראש משיר של קין: i knew the pathway like the back of my hand
מסר לאומה: טים הוא סקסי ואני דורשת ממנו 2 ילדים, וחתול
הא כן, וסילבסטר זה חרא
תמונה
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo6.gifLMAO! גדול../images/Emo6.gif

באמת טים מדריש חתול
אמרי לי, מי האהוב עליך מבין החברים? התבלבלתי כבר
חשבתי שטום

CrazyPenguin

New member
טים ../images/Emo46.gif איזה טום!../images/Emo191.gif|פינגווין|

למרות שטום סקסי בטירוף ,טים אצלי מספר אחד

סה מואה

אני תמיד שוכחת לענות בעצמי לדברים האלה כי אני מחכה שיענו לפני... אז הנה אקדים רפואה למכה
שם: ג'יין רייס אוקסלי
גיל: 20 מגורים: לונדון השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: ארלי וינטר
השורה הראשונה שעולה לי בראש משיר של קין: I knew the pathway like the back of my hand לא יודעת למה דווקא זו
מסר לאומה:הגעתי למסקנה באופן רשמי- מי שאני הכי אוהבת עכשיו מקין הוא *תופים* טים! לא שזה לא היה צפוי קודם
אבל עברתי מרצון עז להתחתן עם ריצ'רד, לרצון נואש להתחתן עם טום לכמיהה מוחלטת להמשיך את שושלתו של טים רייס אוקסלי. זהו זה, אייב הד דמ אול
ולחשוב שאל טים בכלל הגעתי במקרה
תמונה, של טים ולא שלי, לא כי אני מנסה לעצבן חלילה, אלא כי אי אפשר לסרב לה- תודו

גית../images/Emo99.gif כמובן שארלי ווינטר, וכמובן שטים!

גאד, אי מכירה אותך!
גית- נראה לי שאפשר לעשות עלייך מחקר
3 גברים בתקופה של שנה (בערך...)
אבל אני חייבת להגיד שעם טים זה נראה לי יחזיק מעמד הכי הרבה זמן כי. א. קיבלת לזה חיזוק ויזואלי בדמות טים היהודי! ו-ב. גילית עד כמה נחמד הוא!!!!!!! מושלם לגמרי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משהו באמת מוזר הוא שכשהייתי בתקופת הטום (להלן "תקופת התום"
) ממש לא הצלחתי לשים על ריצ'רד או על טים.. ממש לא הצלחתי להיזכר למה בהתחלה ממש אהבתי דווקא את ריץ'..! אבל כשטים בלבי, חזרה לי גם מהאהבה לריצ'רד... טים כנראה אינו possesive על לבי...

לה לה לה אפצ'י

שם: קערין.
מגורים: עדיין בחור הזה יימח שמו
השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: Under Pressure
השורה הראשונה שעולה לי בראש משיר של קין: I've been thinking I'm so bored, what a life to live and die by silver sword מסר לאומה: הכל בסופו של דבר משתפר, חייב להשתפר.. לא?
תמונה! הופה, הופה, היה שבוע שעבר לא הספיק?
סתם אין ליXD

למעלה