התפקדות ינואר

16 וחצי../images/Emo6.gif באתי לכתוב מזל טוב עד שקלטתי ../images/Emo3.gif

וואו איזה שורה רנדומלית עלתה לך לראש
אל תשחקי אותה אנחנו יודעים שאת יפה וראינו תמונה נה נה בננה! אבל גם טום ביוניון צ'פל זה בסדר כרגע

hagayx

New member
מתפקד

שם:חגי גיל:17 מגורים:גיהנום השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: night sky, snowed under השורה הראשונה שעולה לי בראש משיר של קין:baby i'll try again try again... מסר לאומה: תמונה: --------------->

שנה חדשה!../images/Emo113.gif../images/Emo9.gif

שם: הגיע הזמן שתגלו את שמי האמיתי. כל השנים האלה שיקרתי לכם. לא קוראים לי שרי. השם המלא שלי הוא... מוכנים!?!?!. -שרה רבקה-. אוי,בעעעעעעעעעעעע
והתגובה האופיינית של כל מי שמגלה את זה היא "טוב שלא קראו לך גם רחל ולאה". לא מצחיק!
גיל: עוד חודש וחצי 20! מגורים: יו קנואו... השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: EARLY WINTER, מן הסתם
אבל גם SHE HAS NO TIME. ואף גיליתי אהבה מחודשת לEC
. אני חייבת להודות, בקושי שמעתי את UTIS החודש
. השורה הראשונה שעולה לי בראש משיר של קין: Whhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhy, why do you act so stupid?!. משעשע אותי כל פעם מחדש
וגם כל השורות מSOWK שהוא, מן הסתם הכי חלק ממנו
מסר לאומה: המרכז הארצי לבחינות והערכה הוא חרא!
שיפרסמו כבר ציונים!!!!!!!! או לפחות שיודיעו "יהיו ציונים ביום- בלהבלהבלה", אבל לא- הם לא מודיעים! וזה מעצבן לחכות בלי לדעת מתי יהיו ציוני פסיכו
תמונה אותה תמונה מפייסבוק, אבל תסלחו לי שאין לי מבחר

טוב שלא קראו לך גם רחל ולאה... ../images/Emo4.gif

תודי שזה היה מצחיק עכשיו
זה מי שמספר את זה כנראה
חח סתם
אגב אני אהבתי את זה שלא אמרו, זה נתן עניין לקום בבוקר... ואהבתי את הריגוש בשניה שנכנסתי לאתר ופתאום היה איפה להכניס פרטים!
וואו רעדתי!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיומולדת!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי *סטופיד מי* שכחתי להוסיף תאריך יומולדת כבקשת הועדה!
בבקשה שרשרו לפה גם תאריך, ומי שלא שרשר עד כה להתפקדות שיוסיף את זה פשוט בהתפקדות
או פה. נו מה זה משנה העיקר שיהיה לועדה את הנתונים
עימכם הסליחה

למעלה