התפקדות ינואר

billi bob

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות ינואר../images/Emo41.gif

[אף אחד לא פתח
] התפקדות ינואר: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

RtOoNmY

New member
ראשונה?

התפקדות ינואר: שם: רוני גיל: 16 וחצי מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לא יכול אחרת, להיות שיר החודש לא של היהודים: slipknot-duality דיסק החודש: פורטה סרט החודש: דיוקס אוף האזארד ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: האנטומיה של גריי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo115.gif בשבילי- אין ברלה ../images/Emo191.gif

התפקדות ינואר: שם: תום גיל: 15 וחצי מיקום: רמה"ש וחדרה אייסיקיו: 255087965 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: WDYG,הנה זה בא, לעולם מצידי, DL שיר החודש לא של היהודים: מטרופולין- אחת שתיים שלוש, חוזר אליי דיסק החודש: פורטה, הסליל סרט החודש: יצאת גבר ספר החודש: Bully הופעת החודש: היהודים בירושלים תכנית טלויזיה של החודש: חברים, החיים הפשוטים, עדי אשכנזי וערוץ 8 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אולי פ"ת [א-מ-ן] תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): זכויות שמורות לספיר

ינואר../images/Emo99.gif

התפקדות ינואר: שם: הוד גיל: שבוע הבא 17 מיקום: חדר שלי אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים: פנסים-שרון חזיז דיסק החודש: פורטה סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: הישרדות
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ימי הולדת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): [הימנית]

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

התפקדות ינואר: שם: אדוע גיל: 17 וחצי מיקום: רמלה\ראשון אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: myspace.com/advar שיר החודש של היהודים: אין שיר החודש לא של היהודים: sonic syndicate- enclave דיסק החודש: Sonic_Syndicate-Only_Inhuman סרט החודש: ספר החודש: לא קוראת הופעת החודש: ההופעות שאני הופעתי.. לא הלכתי לאחרות תכנית טלויזיה של החודש: שנות ה-70 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אילת, לי ולחבר חצי שנה:] תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

בין כל האריזות..

התפקדות ינואר: שם:עדי גיל:אוטוטו 18 מיקום:חדר מחשב אייסיקיו:335867951 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:סומאבדי אלס שיר החודש לא של היהודים:יש ככ הרבה דיסק החודש:- סרט החודש:לא זוכרת את שמו..עם ג'ניר לופז ספר החודש:עדיין לא סיימתי את "אלף שמשות זוהרות" הופעת החודש:שלו תכנית טלויזיה של החודש:בקושי רואה טלוויזיה אבל חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:שבוע הבא-מעבר דירה,לעבור את הבגרות באנגלית ובמתמטיקה,להיות כמה שיותר עם החברים,ולראות אותו כמה שיותר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אם רק היה לי את התמונות מהסילבסטר...

שיווי משקל....שלא תפלי לטירוף..

התפקדות ינואר: שם: הילה גיל:20 מיקום:חדר אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: מלחמה שקטה שיר החודש לא של היהודים: קרב איגרוף/אפרת גוש, I LOVE YOU / הבנות נחמה דיסק החודש: הבנות נחמה סרט החודש:אין ספר החודש: כנ"ל הופעת החודש: לצערי לא הייתי תכנית טלויזיה של החודש: האוס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להגיע להופעה בפ"ת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

נשמת

New member
השיר i love u של בנות נחמה

באמת שיר מצויין
היו לי כמה ימים של ריפיט.

לי.. מבורך מה שעשית!

התפקדות ינואר: שם: ענבר. גיל: 18, נו מה נעשה.. מיקום: אריאל/כפר-גלים. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: לההה, אין. בלוג/אתר אישי: כנ"ל. שיר החודש של היהודים: אמן. שיר החודש לא של היהודים: אדם חופשי - שילה פרבר. דיסק החודש: מתוק שחור- שילה פרבר, ובערך כל הדיסקים של היהודים. סרט החודש: הפינגווינים הזה
, נו איך קוראים לסרט? כזה חמוד.. ספר החודש: הסטוריה מיקוד חורף 2008. :| הופעת החודש: אממ, שילה בלבונטין, היהודים בירושלים. תכנית טלוויזיה של החודש: וואלה, בקושי ראיתי טלוויזיה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ברל'ה, ביט, פ"ת, בית קשת ובגרויות.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

linor417

New member
אם כבר אז..

התפקדות ינואר: שם: לינור גיל: 15 וחצי מיקום:סוף העולם[והחדר סגור.] אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:לעולם מצידי,פעמון מלחמה.. שיר החודש לא של היהודים: Stairway to Heaven כי ככה. דיסק החודש: מאדר שיט[החדש של זפלין] והDVD של היהודים
סרט החודש: לא זוכרת איזה סרטים ראיתי החודש רבאק. ספר החודש: ורוניקה מחליטה למות. הופעת החודש: המ..מודיעין.. תכנית טלויזיה של החודש: האנטומיה של גריי,אבל גם אותה לא יצא לי לראות יותר מדי.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ההופעה בפתח תקווה,לימודים:-{ וכושר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ינואר 08!

התפקדות ינואר: שם: שני גיל:עוד חודשיים 18! מיקום: ת"א אייסיקיו: 285811338 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: הנה זה בא שיר החודש לא של היהודים:babe im gonna leave you דיסק החודש: סרט החודש: פשוט מאוהבת ספר החודש: הבשורה ע"פ ישו הופעת החודש: תאטרון? תכנית טלויזיה של החודש: להוציא את הכלב ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לירוני חוזרתת=]] וסתם, האנגינג אאוט תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

yuvizz

New member
שקט מרוכז, כמו מיץ לימון במקרר.

התפקדות ינואר: שם:יובל גיל: מיקום:נס ציונה
[עדיןן מופתעת] אייסיקיו:209783003 מסנג'ר:אין לי כח נו בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:הזמן שלך, אמן. שיר החודש לא של היהודים:gone-jack johnson , שקט מרוכז-עברי לידר. דיסק החודש:eek:n and on -jack johnson סרט החודש: ספר החודש:בפעם החמישית[ואולי לנצח..] - ארבעה בתים וגעגוע
. הופעת החודש:ירושליים. תכנית טלויזיה של החודש:בובות
. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:שבוע הבא חיפה, שבוע אחרי שלושה ימים בית ריק של ידיד, פ"ת בעזרת השם.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

(מור:) שבוע הבא חיפה? ../images/Emo12.gif

אני מבינה שאת נוקטת באלמנט ההפתעה, אז אני אראה מופתעת כשתופיעי לך בחיפה
.

The Kinslayer

New member
הייוש ינואר!

התפקדות ינואר: דההה שם: דניאל ריצ'רד יהוה גיל: 16 ויותר מחצי! מיקום: כדור הארץ, אסיה, המזרח התיכון, ישראל, דרום, נגב, נגב מערבי, כפר עזה, בית. אייסיקיו:|סדגש
מסנג'ר: מסרים! בלוג/אתר אישי: www.israblog.co.il/48511 שיר החודש של היהודים: "אמן" שיר החודש לא של היהודים: "שיהיה לך טוב" - אפרת גוש דיסק החודש: "הסליחה ואני" - אפרת גוש סרט החודש: "היומן" ספר החודש: הארי פוטר האחרון
הופעת החודש: איזה הופעה איזה?
תכנית טלויזיה של החודש: " טלויזיה "?
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: סופ"ש בתל אביב?
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

The Kinslayer

New member
../images/Emo6.gif|../images/Emo23.gif

חס ושלום, אני מחכה שהיהודים יגיעו לפריפריה.

למעלה