התפקדות ינואר

The Kinslayer

New member
יו!

עכשיו ירד לי האסימון שהערב ההוא בתחנה המרכזית של חדרה למעשה היה סוג של ההיכרות הרשמית שלנו. כאילו הכרנו לפני, אבל שם הבנת כמה שאני חלק בלתי נפרד מהחיים שלך. איך לא הלכנו, איך?!?!?!?

../images/Emo9.gif

האמת שעוד לא מאוחר, אבל נהההה... אנחנו לא צריכים את להבות חביבה! מה שיש בינינו הוא יותר חזק ואמיתי ממקומות מוחשיים..

yotem 17

New member
I feel good enough../images/Emo83.gif

התפקדות ינואר: שם: יותם גיל: 17.5 מיקום: כרכור אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: יש בלוג בתפוז, קוראים לו Restless, מוזמנים להיכנס (אין לי כוח להביא לינק) שיר החודש של היהודים: Don't Like שיר החודש לא של היהודים: We Belong Together- Mariah Carey דיסק החודש: The Adventures of Mimi סרט החודש: אקס מן, הטרילוגיה ברור ספר החודש: אין הופעת החודש: ה-DVD של מאריה, מקווה שגם היהודים בברלה היום. תכנית טלויזיה של החודש: באפי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: כלמיני.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

סינדרלה אלה אלה אלה אלה

התפקדות ינואר: שם: שוחי גיל: 19+ מיקום: בבית? אייסיקיו: 173107437 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: The hole in me שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים: ריקוד רומנטי!11 דיסק החודש: פורטה סרט החודש: ספר החודש: הארי פוטר הופעת החודש: בהחלט התאטרון תכנית טלויזיה של החודש: טופ מודל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): זאת התמונה של כל הזמנים

../images/Emo121.gifמתפקד!

התפקדות ינואר: שם: שי גיל: 17 מיקום: איזור חיפה אייסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: לא יכול אחרת וחולמת שיר החודש לא של היהודים: אהובתי היחידה/יוני רכטר דיסק החודש: פורטה.. כרגיל, אני חורש לו ת'צורה סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש: עוד לא הייתה
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ההופעה בביט, בית קשת, סיום המלווה
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

t o o s h a

New member
ואו אני כאן!

שם:סיון גיל:18 מיקום:חיפה/טבעון אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: אל תוותר - אמיר פיי גוטמן [יותר מי שעות כסדרנית בפסטיגל] דיסק החודש:הפסטיגללללל סרט החודש: ספר החודש: חוכמת הבייגלה הופעת החודש:חחח הפסטיגל. מה אני אעשה. תכנית טלויזיה של החודש:כאילו שיש זמן לטלויזיה בכלל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:כלומעניין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

נשמת

New member
מתפקדת ../images/Emo14.gif

התפקדות ינואר שם:
עדי גיל:
20.3 מיקום:
מרכז אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:
WDYG שיר החודש לא של היהודים:
אבל לא לצחוק עליי!!! הוזה אותך מולי \ אייל גולן {איפה צחר לצחוק עליי...} דיסק החודש:
פורטה. סרט החודש:
מר וגברת סמית' - מי שמכיר... ספר החודש:
אין...לא קראתי הופעת החודש:
הופעה בירושלים. לגמרי. תכנית טלויזיה של החודש:
ליאור שליין
סתם, חברים. תמיד. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
הלוואי, הופעות
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
תהנו היום :(

billi bob

New member
"בכלל לא חביב לי במקום האחרון..."

התפקדות ינואר:
שם:
לי. גיל: 18 [על מי אני עובדת?] מיקום: ראשון לציון אייסיקיו: 294336364 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: הזמן שלך. שיר החודש לא של היהודים: אל המחט- שילה. דיסק החודש: מציאות נפרדת סרט החודש: לא ראיתי החודש בכלל. ספר החודש: כנ"ל. הופעת החודש: ירושליים, מודיעין. תכנית טלויזיה של החודש: מיכאלה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הגיוס של גיל
. ברל'ה, פ"ת, חיפה, בית קשת. שילה- למרות שאין איך ועם מי [בסוף אני אבוא לבד, בדודהשלי] תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): סתם נזכרתי בזה.

חנושש

New member
../images/Emo187.gif

התפקדות ינואר: שם:חן גיל: 16 ו.. מיקום: ראשון אייסיקיו:326957568 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: גם כשלא בוכה שיר החודש לא של היהודים:freak on a leash-korn דיסק החודש: לא משהו מיוחד סרט החודש: אני רואה אותו מליוני פעמים אז פרל הארבור גם החודש. ספר החודש: הארי פוטר. הופעת החודש:התאטרון היה החודש? תכנית טלויזיה של החודש:הירוז. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:- תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

... כי גמאני כאן. ../images/Emo11.gif

התפקדות ינואר: שם: גילילי. גיל: 20 והמ... משהו? מיקום: בצפון, קר. אייסיקיו: 345147589 [נראה לי] מסנג'ר: אנחנו בריב.
בלוג/אתר אישי: ממ פייסבוק נחשב? שיר החודש של היהודים: מי? שיר החודש לא של היהודים: מה כבר נשאר. דיסק החודש: מלחמת פופ - קוואמי.
סרט החודש: בת הים הקטנה. מי חורש על דיסני כי יש לו וידאו בחדר בבסיס???
ספר החודש: האמת שהרבה זמן כבר לא קראתי משהו ראוי להערכה. הופעת החודש: כמה זמן לא הייתי! תכנית טלויזיה של החודש: השורה התחתונה. :) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מה שבא.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תראו מה מצאתי... מי מזהה? :)

mor000

New member
פיי כבר ינואר?!

התפקדות ינואר: שם: מור גיל: 16.5 מיקום: ראשל"צ אייסיקיו: 253536022 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: ----- שיר החודש של היהודים: חופשי שיר החודש לא של היהודים: תנופה בועז בנאי דיסק החודש: אביב גפן שירי אהבה סרט החודש:מת לחיות 4 ספר החודש:שותפות לפשע \ איאן בנקס הופעת החודש: למי יש זמן להופעות?! נגיד שההופעה של שמעון בוסקילה בתכנית של מה קשור \= תכנית טלויזיה של החודש: החברה הגבוהה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לימודים, עבודה ואיציק [= תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

יהיה טוב

שם: אור המלכע. גיל: 19 מיקום: כפר סבבה אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=85799 שיר החודש של היהודים: מקום אחר שיר החודש לא של היהודים: in the end - נוסטלגיה... דיסק החודש: סרט החודש: יורוטריפ נראה לי :/ ספר החודש: - הופעת החודש: התיאטרון.. תכנית טלויזיה של החודש: "חברים" ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה